- Konu Sahibi April wind
-
Çok üzüldüm keşke hiç sormasaydım. Rabbim kucağınıza en kısa zamanda sağlıklı evlatlarla doldursun.Brbeğim 2 gün yaşadı ameliyat olamadan öldü(
Merhabalar gunlerdir buraya yazicaktim fakat bi firsatini bulup yazamamistim simdi sizn yazinizi okudum ve uzuldum allah saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip eder ins hersey allahtan sabirli ol dua et allaha guven allah ol dedikten aonra hersey olur. Benim bebegimde 44 gun once diyafram hernili olarak dogdu ameliyat oldu ve yasiyo.allahtan umidini kesme bu sayfalari bende defalarca okudum yasayan bebekleri ogrendikce umudum oldu sunu soyliyeyim benim bebegimde en agiriydi ve biz bu hastaligi allaha sukur 19 gunde atlattik bebegim 19.gununde kollarimdaydi.benim bebegimde sana umut olsun ne sormak istersen cekinmeden sorabilirsin bunu yasamis olarak seni cok iyi anliyorum bende burdaki insanlarla konustukca rahatliyodum.Çok üzüldüm keşke hiç sormasaydım. Rabbim kucağınıza en kısa zamanda sağlıklı evlatlarla doldursun.
Merhabalar gunlerdir buraya yazicaktim fakat bi firsatini bulup yazamamistim simdi sizn yazinizi okudum ve uzuldum allah saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip eder ins hersey allahtan sabirli ol dua et allaha guven allah ol dedikten aonra hersey olur. Benim bebegimde 44 gun once diyafram hernili olarak dogdu ameliyat oldu ve yasiyo.allahtan umidini kesme bu sayfalari bende defalarca okudum yasayan bebekleri ogrendikce umudum oldu sunu soyliyeyim benim bebegimde en agiriydi ve biz bu hastaligi allaha sukur 19 gunde atlattik bebegim 19.gununde kollarimdaydi.benim bebegimde sana umut olsun ne sormak istersen cekinmeden sorabilirsin bunu yasamis olarak seni cok iyi anliyorum bende burdaki insanlarla konustukca rahatliyodum.
Merhabalar gunlerdir buraya yazicaktim fakat bi firsatini bulup yazamamistim simdi sizn yazinizi okudum ve uzuldum allah saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip eder ins hersey allahtan sabirli ol dua et allaha guven allah ol dedikten aonra hersey olur. Benim bebegimde 44 gun once diyafram hernili olarak dogdu ameliyat oldu ve yasiyo.allahtan umidini kesme bu sayfalari bende defalarca okudum yasayan bebekleri ogrendikce umudum oldu sunu soyliyeyim benim bebegimde en agiriydi ve biz bu hastaligi allaha sukur 19 gunde atlattik bebegim 19.gununde kollarimdaydi.benim bebegimde sana umut olsun ne sormak istersen cekinmeden sorabilirsin bunu yasamis olarak seni cok iyi anliyorum bendeburdaki insanlarla konustukca rahatliyodum.
Sağolun 2 evladım var çok şükür Allah olmayanlara nasip etsinÇok üzüldüm keşke hiç sormasaydım. Rabbim kucağınıza en kısa zamanda sağlıklı evlatlarla doldursun.
Merhaba ilk defa sizde duydum açıkçası böyle bir durumu.Benim anne karnında belli oldu bebeğimin durumu.Ameliyat saati hakkında birsey diyemem ama bebeğim doğar doğmaz yogun bakimda ydi ve ameliyat olduktan sonra da çıkana kadar orada kaldı.Rabbim yavrunuzun acil sifasini versin bir an onceselam benim bebeğim 3 yaşında kaç tane doktorada götürdüysek hiç bir teşhis koyamadılar en sonununda bir doktor diyagram hernisi teşhisi koydu normalde bu hastalık doğar doğmaz belli oluyormuş ama bizim bebekte bunu anlamamışlar acaba sizde de böyle birşey oldu mu? bide bu ameliyat kaç saat sürüyor yogun bakıma mı alacaklar ?
Merhaba ilk defa sizde duydum açıkçası böyle bir durumu.Benim anne karnında belli oldu bebeğimin durumu.Ameliyat saati hakkında birsey diyemem ama bebeğim doğar doğmaz yogun bakimda ydi ve ameliyat olduktan sonra da çıkana kadar orada kaldı.Rabbim yavrunuzun acil sifasini versin bir an once
Dogduktan sonra hicbir mudehale olmasizin yasayabilmis demek ki defekti kucuk ve akcigerleri gelismis bizlere gore sanslisiniz insallah ameliyatiniz guzel gecer. Defekt kucuk oldugu icin anne karnindaki ultrason dogru yorumlanamamis olabilir.Ben bebeğime bu teşhisi konulana kadar böyle bir hastalıktan haberim bile yoktu insan arastirınca öğreniyor maalesef( normalde bu hastalık üçlü ultrason çekilince belli oluyormuş biz renkli çektirdik ama hiç üçlü ultrason çektirmedim çektiğindende haberim yok ilk bebeğim oldugu için doğduğundan beri morarıyor ağzı köpük köpük oluyordu soguk suyu yüzüne çarpınca kendine geliyordu bir sürü hastane dolaştım özelinden devlete araştırmaya hiç biri bu çocuğun birseyi yok diyip yolladı en son 2-3 hafta önce gece kusma ateş bide cocuk karnım acıyor demeye başladı acile götürdük filim çekildi orda ortaya çıktı oysa bu zamana kadar kaçtane film çekildi anlamadılar 4 Ocak ta ameliyat olacak hakkımızda hayırlısı inşallah ameliyatımız güzel geçer (
N
Biz hastanede tedavi gorurken iki aylik bir bebek gelmisti ameliyat olmustu iki ay boyunca anlasilmamis ameliyati guzel gecmistiBen bebeğime bu teşhisi konulana kadar böyle bir hastalıktan haberim bile yoktu insan arastirınca öğreniyor maalesef( normalde bu hastalık üçlü ultrason çekilince belli oluyormuş biz renkli çektirdik ama hiç üçlü ultrason çektirmedim çektiğindende haberim yok ilk bebeğim oldugu için doğduğundan beri morarıyor ağzı köpük köpük oluyordu soguk suyu yüzüne çarpınca kendine geliyordu bir sürü hastane dolaştım özelinden devlete araştırmaya hiç biri bu çocuğun birseyi yok diyip yolladı en son 2-3 hafta önce gece kusma ateş bide cocuk karnım acıyor demeye başladı acile götürdük filim çekildi orda ortaya çıktı oysa bu zamana kadar kaçtane film çekildi anlamadılar 4 Ocak ta ameliyat olacak hakkımızda hayırlısı inşallah ameliyatımız güzel geçer (
N
Büyük geçmiş olsun.rabbim bir daha yasatma sin.Çok sevindim senin adına.Allaha emanet olunAllah'a şükür ameliyatımız güzel geçti 3 günde taburcu olduk evin içinde Afacan gibi Allah herkese acil şifalar versin Allah herkesin yüzünü güldürsün
Amin çok saolun sizde Allah'a emanet olunBüyük geçmiş olsun.rabbim bir daha yasatma sin.Çok sevindim senin adına.Allaha emanet olun
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Burdaki herkesin durumu Sizinkiyle hemen hemen aynı.benim bebegimdede vardı 24 haftada belli olmuştu.çetin bir sınav bizimkisi rabbim sabrini versin.Burdaki annelerin kimi meleklerini cennete gönderdi kimi kucağına aldı.ben kucağa alan kısımdayim allahın izniyle.öğrenmek istediğiniz birsey varsa yardimci olmak isterim.Bu Arada bebeğim 7 .ayına girmek üzere21.haftada benim bebeğimede diyaframa hernisi teşhisi konuldu.mide ve ince bağırsakların bir kısmı yukarı çıkmış ve kalbi sağa itmiş.bebğin gelişimi ise 1 hafta önceden gidiyor.riskli gebelik uzmanına gittik %60 yaşama şansı var dedi benim durumumda olan vardı kendimi umutsuz hissediyorum
21.haftada benim bebeğimede diyaframa hernisi teşhisi konuldu.mide ve ince bağırsakların bir kısmı yukarı çıkmış ve kalbi sağa itmiş.bebğin gelişimi ise 1 hafta önceden gidiyor.riskli gebelik uzmanına gittik %60 yaşama şansı var dedi benim durumumda olan vardı kendimi umutsuz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?