- 22 Şubat 2016
- 6
- 0
- 36
- 45
- Konu Sahibi April wind
-
Allaha şükür sizin için çok sevindim evladını kucağına alanları okuduğum duyuduğum zaman çok mutlu oluyorum sizinkinde hangi organlar çıkmıştı hastanede ne kadar kalmıştınızMerhaba öncelikle geçmiş olsun umarım sağlıkla kucaginiza alırsınız yavrunuzu. bende bu zor sınavdan gecenlerdenim çok şükür oğlum artık 8aylik ve sağlıklı bir şekilde yanımda.sabirli olup bol bol dua edin. Sormak danışmak istediğiniz birseyler olursa sorabilirsiniz. Güzel haberlerinizi bekliyorum
ameliyat olana kadar sadece mide olarak biliyorduk ama ameliyat sırasında organların% 80ninin yukarida oldugu ortaya çıktı. 3.30 4 saat sürdü ameliyat. Bizim doğumdan sonra hemen yoğun bakıma alındı ve kan değerleri ameliyat için uygun olana kadar beklendi 20.gun ameliyat oldu ve 41.gun hastaneden çıktık.Allaha şükür sizin için çok sevindim evladını kucağına alanları okuduğum duyuduğum zaman çok mutlu oluyorum sizinkinde hangi organlar çıkmıştı hastanede ne kadar kalmıştınız
Tesekkur ederim cevapladıgınız için.iyi sonuçlar okuyunca moral buluyorum.biz balıkesirde oturuyoruz doğum izmirde olacak sanırım dokuz eylül üniversitesi oradaki bir prof.gidiyoruz bize söylenen mide ve ince bağırsakların bir kısmı yukarıda dendi.karaciğer falan çıkmamış dedi.sıvı birikimi ve gaz oluşumu yok bu iyi bişey dedi bunu ben çok anlamadım çünkü burada da böyle birşey hiç okumadım.iyi akşamlarameliyat olana kadar sadece mide olarak biliyorduk ama ameliyat sırasında organların% 80ninin yukarida oldugu ortaya çıktı. 3.30 4 saat sürdü ameliyat. Bizim doğumdan sonra hemen yoğun bakıma alındı ve kan değerleri ameliyat için uygun olana kadar beklendi 20.gun ameliyat oldu ve 41.gun hastaneden çıktık.
Ben özellikle yazdım çünkü ben hep kötü yorumlar okuyup kötü hissetmistim ama biz hastanede 2 hastaydik ve ikimizde şükür evimizdeyiz şuan. Cerrahpaşa da yapıldı operasyonumuz
21.haftada benim bebeğimede diyaframa hernisi teşhisi konuldu.mide ve ince bağırsakların bir kısmı yukarı çıkmış ve kalbi sağa itmiş.bebğin gelişimi ise 1 hafta önceden gidiyor.riskli gebelik uzmanına gittik %60 yaşama şansı var dedi benim durumumda olan vardı kendimi umutsuz hissediyorum
Tesekkur ederim cevapladıgınız için.iyi sonuçlar okuyunca moral buluyorum.biz balıkesirde oturuyoruz doğum izmirde olacak sanırım dokuz eylül üniversitesi oradaki bir prof.gidiyoruz bize söylenen mide ve ince bağırsakların bir kısmı yukarıda dendi.karaciğer falan çıkmamış dedi.sıvı birikimi ve gaz oluşumu yok bu iyi bişey dedi bunu ben çok anlamadım çünkü burada da böyle birşey hiç okumadım.iyi akşamlar
Allaha şükür sizin için çok sevindim evladını kucağına alanları okuduğum duyuduğum zaman çok mutlu oluyorum sizinkinde hangi organlar çıkmıştı hastanede ne kadar kalmıştınız
Merhaba oncelikle cok gecmis olsun ins bebegini saglikli bisekilde kucagina alirsin.bol bol dua et elden baska bisey gelmiyor.bizde allaha sukur bu hastaligi atlattik kizim simdi 4 aylik normal bi bebekten farki yok .bizim mide bagirsak ve karacigerin sol lobu yukaridaydi kizim dogumdan 36 saat sonra ameliyat oldu ve 19.gunun sonunda kucagimdaydi.allah sanada o gunleri gostersin sormak istedigin ne varsa sorabilirsin bunu yasayan biri olarak seni cok iyi anliyorum burda yasayan bebeklerin haberini almak insani rahatlatiyo.Merhaba sizin asınıza çok sevindim umarım bende bebeğimi kucağıma alırım.yaşadığınız herşeyi merak ediyorum açıkcası.bazen çok umutlu oluyorum bazen umutsuz inişli çıkışlı geçiyor günlerim.bebeğin gelişimi iyi gittiği için doktorum iyi olacağını düşünüyorum dedi ama belkide beni çok kötü gördüğü için böyle konuşuyor bilemiyorum.
Evet burda yaşatan bebeklerin olduğunu duymak insanı umutlandırıyor.evladınızı kucağınıza almanıza çok sevindim Rabbim inşallah banada nasip eder.ağlamadan geçirdiğim gün yok bazen onu kucağıma aldığımı emzirdiğimi hayal ediyorum bazen de umutsuzluğa kapılıp olumsuzluklar düşünüyorum.sizin bebeğinizi kaç haftalıkken aldılarO
Merhaba oncelikle cok gecmis olsun ins bebegini saglikli bisekilde kucagina alirsin.bol bol dua et elden baska bisey gelmiyor.bizde allaha sukur bu hastaligi atlattik kizim simdi 4 aylik normal bi bebekten farki yok .bizim mide bagirsak ve karacigerin sol lobu yukaridaydi kizim dogumdan 36 saat sonra ameliyat oldu ve 19.gunun sonunda kucagimdaydi.allah sanada o gunleri gostersin sormak istedigin ne varsa sorabilirsin bunu yasayan biri olarak seni cok iyi anliyorum burda yasayan bebeklerin haberini almak insani rahatlatiyo.
Sakin umutsuzluga kapilmayan guzel seyler dusunun bebeklee hissediyo.ben hic aklima kotu bisey getirmedim dusunmedim mi dusundum fakat dualar cok rahatlatti icimi inanin ve bol bol dua edin .benim dogum zamanini beklediler anne karninda ne kadar fazla kalirsa o kadar iyi dediler.hastaneye yatis yaptilar ve o gece suyum geldi hemen sezeeyana aldilar.Evet burda yaşatan bebeklerin olduğunu duymak insanı umutlandırıyor.evladınızı kucağınıza almanıza çok sevindim Rabbim inşallah banada nasip eder.ağlamadan geçirdiğim gün yok bazen onu kucağıma aldığımı emzirdiğimi hayal ediyorum bazen de umutsuzluğa kapılıp olumsuzluklar düşünüyorum.sizin bebeğinizi kaç haftalıkken aldılar
Gercekten bu sayfadan baska bilgi paylasabilecegimiz bi yer bulamamistik bizde cok tesekkur ederiz size.sizde sayfayi acmissiniz bir daha cvp yazmamissiniz sizin durumunuzu merak ediyodum.iyi olmaniza cok sevindimMerhabalar eşim bu konuyu 4 yıl önce bu sayfada açmıştı ozaman bu hastalıkla alakalı hiç bir bilgimiz yoktu internet üzerinde de bilgi paylaşabileceğimiz hiç bir site bulamamıştık. Biz konuyu açtıktan çok çok uzun zaman sonra cevaplar gelmeye başlamış tabi bu süre zarfında oğlumuz dünyaya geldi doğumdan 24 saat sonra ameliyata alındı ve 14 gün yoğun bakımda kaldı. Çok şükür ki oğlumuz 29 martta 4 yaşına girecek. Önce yüce Allahım onu bize bağışladı sonrasında doktorlarımız ve hastane personelimizin müthiş ilgisi ile onu hayatta tuttular. Oğlumuz çok güçlüydü. Şuan oğlumuzun hiç bir sıkıntısı yok koşuyor eğleniyor diğer çocukların gersinde kalmıyor ama sol göğsünün aşağısında ameliyat izi ve çöküntü kaldı. Rabbim ona uzun ömür sağlık ve mutluluk versin. Sayfada açtığımız bu konu bu hastalıkla alakalı net üzerindeki bilgi paylaşabilecek tek forum olmuş bundan dolayı çok mutluyuz umarım sizlere umut olacaktır. Sayfadaki tüm mesajları okuyamadık henüz. Yavrularını kaybeden aileler olmuş Allahım onlara sabır versin ve hayata tutunalar da var ne mutlu ki. Umudunuzu yitirmeyin ve doğru doktor ve hastanelere yönelin bu ameliyat ve sonrasında tecrübe çok önemli. Biz Ankara zekai tahir burak doğum hastanesinde çocuk cerrahı Hülya hanım ve Yavuz beye sonsuz teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Fotoğraftaki oğlumuz ve küçük kız kardeşi.
Merhabalar benim bebegimede ayni teshisi koydular hemde 16 haftada..kalp saga gitmis bagirsaklqr yukarda karacigerde bile yerdegistirme varmis.drum bu kafar erken haftada olmuşsa yirtik buyuktur dedi capada heyet sonlandrma karari cikartti.anladigim kadariyla haftasi ve organlarin durumu cok onemliMerhabalar eşim bu konuyu 4 yıl önce bu sayfada açmıştı ozaman bu hastalıkla alakalı hiç bir bilgimiz yoktu internet üzerinde de bilgi paylaşabileceğimiz hiç bir site bulamamıştık. Biz konuyu açtıktan çok çok uzun zaman sonra cevaplar gelmeye başlamış tabi bu süre zarfında oğlumuz dünyaya geldi doğumdan 24 saat sonra ameliyata alındı ve 14 gün yoğun bakımda kaldı. Çok şükür ki oğlumuz 29 martta 4 yaşına girecek. Önce yüce Allahım onu bize bağışladı sonrasında doktorlarımız ve hastane personelimizin müthiş ilgisi ile onu hayatta tuttular. Oğlumuz çok güçlüydü. Şuan oğlumuzun hiç bir sıkıntısı yok koşuyor eğleniyor diğer çocukların gersinde kalmıyor ama sol göğsünün aşağısında ameliyat izi ve çöküntü kaldı. Rabbim ona uzun ömür sağlık ve mutluluk versin. Sayfada açtığımız bu konu bu hastalıkla alakalı net üzerindeki bilgi paylaşabilecek tek forum olmuş bundan dolayı çok mutluyuz umarım sizlere umut olacaktır. Sayfadaki tüm mesajları okuyamadık henüz. Yavrularını kaybeden aileler olmuş Allahım onlara sabır versin ve hayata tutunalar da var ne mutlu ki. Umudunuzu yitirmeyin ve doğru doktor ve hastanelere yönelin bu ameliyat ve sonrasında tecrübe çok önemli. Biz Ankara zekai tahir burak doğum hastanesinde çocuk cerrahı Hülya hanım ve Yavuz beye sonsuz teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Fotoğraftaki oğlumuz ve küçük kız kardeşi.
Merhabalar benim bebegimede ayni teshisi koydular hemde 16 haftada..kalp saga gitmis bagirsaklqr yukarda karacigerde bile yerdegistirme varmis.drum bu kafar erken haftada olmuşsa yirtik buyuktur dedi capada heyet sonlandrma karari cikartti.anladigim kadariyla haftasi ve organlarin durumu cok onemli
Sizin kacinci haftada belli oldu acaba hatirliyomusunuz organlar ne durumdaydi
Cocugunuz buyumus masallah allah esirgesin o ackilari tekrar yasamanizi istmem ama beni en iyi siz anlarsaniz umarum ceva
Tesekur ederim cevapladiginiz icin peki cigerleri ne durumdaydi hatirliyomusunuz bize bir oran verdiler cigeri basa oranliyolarmis o aranimiz dusuk ciktigi icin akciger gelisimi iyi degil dediler birde karacigerin yerdegistirmesi varmis bunun da cok kotu oldugunu belirtiler..birde bizde ensede ödem vqr sizde boyle birsey olmusmuydu.bize cok kotu bir tablo sundular.drumuz cok zor bir durec sizi bekliyor ense kalinliginizda oldugu icin pek cok anomaliye hazir olun dedi.lutfen cevap verirseniz sevinirim.Merhaba rabbim yardımcınız olsun diyerek söze başlamak istiyorum.Bizim bebeğimizde 24 haftalikken organ tarama testi sırasında ortaya çıktı.iyi bir doktor eşliğinde hamilelik sürecini atlattim.Önemli olan bundan sonraki kismiydi.doktorumuzun yönlendirmesiyle antalya tip Fak. Doğumumu yaptım.Bebegimi üç Günlükken ameliyata aldilar.25 günlük bir yogun bakım sürecinden sonra bebeğimı kucağıma aldım ve evimize geldik.şu anda 8 aylık .Yaşadığıniz sıkıntıyı tahmin edebiliyorum.Yapabileceğimiz tek şey inanin ki tevekkül etmek ve moralimızı iyi tutmak.Rabbim yardımcınız olsun.her türlü konuda yardımcı olabilirim.aklınıza takılan
Geç cevap yazdığımız için özür dilerim. 5 ve 6. Ay içersinde oğlumunuz durumunu fark ettiler kalbin sağda olduğu sağ ciğere baskı yaptığı sol ciğer üzerinde bağırsakların bulunduğunu bağırsakların yukarı çıkışıyla boşalan karın boşluğuna o bölgede bulunan organların doldurduğu sölediler. Midede yukarı çıkmış karaciğer yerinden oynamış böbrekler de kaymış dı. Kısaca organların büyük çoğunluğu olması gereken yerde değildiler. Sol ciğer 5 de 4 ü kullanılamaz durumda olduğunu doğduktan sonraki çekilen filmde banada göstermişlerdi. Bağırsakların sipiral şekilllerle dağınık biçimde ciğer üzerinde ve kalbin sağ ciğeri itmesiyle ordada sıkıntı olduğunu filmde açıkça gördüğümde hiç şansımız olmadığını düşünmüştüm. Ensede ödem böyle bişey bize söylenmemişti. Çok şükür ki oğlumuz şuan çok iyi durumda.Tesekur ederim cevapladiginiz icin peki cigerleri ne durumdaydi hatirliyomusunuz bize bir oran verdiler cigeri basa oranliyolarmis o aranimiz dusuk ciktigi icin akciger gelisimi iyi degil dediler birde karacigerin yerdegistirmesi varmis bunun da cok kotu oldugunu belirtiler..birde bizde ensede ödem vqr sizde boyle birsey olmusmuydu.bize cok kotu bir tablo sundular.drumuz cok zor bir durec sizi bekliyor ense kalinliginizda oldugu icin pek cok anomaliye hazir olun dedi.lutfen cevap verirseniz sevinirim.
Slm tekrardan sol akciger in üzerinde yirtiktan dolayi diğer organlar vardı yani tek sağ akciger gelişmişti.ensede ödem yoktu bizde.yalnız amniyosentez yapıldı herhangi bir durum varmi diye.Sonuç iyi çıktı.kalbinde sorun olabileceğini ve baş bölgesinde bir sıkıntı olabileceğini söyledi doktor.Ama çok şükür dogumdan sonra böyle bir sorunla karşılaşmadık.Evet zor ve bir okadarda uzun bir süreç.Rabbim bizlerede böyle bir sınavı layık görmüş.Sabır ve dua ile allahın izniyle evladınızı kucaginiza alırsınız ins.Tesekur ederim cevapladiginiz icin peki cigerleri ne durumdaydi hatirliyomusunuz bize bir oran verdiler cigeri basa oranliyolarmis o aranimiz dusuk ciktigi icin akciger gelisimi iyi degil dediler birde karacigerin yerdegistirmesi varmis bunun da cok kotu oldugunu belirtiler..birde bizde ensede ödem vqr sizde boyle birsey olmusmuydu.bize cok kotu bir tablo sundular.drumuz cok zor bir durec sizi bekliyor ense kalinliginizda oldugu icin pek cok anomaliye hazir olun dedi.lutfen cevap verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?