- Konu Sahibi April wind
-
Bize de güç verdiniz çok teşekkür ederiz. Rabbim evladını kaybeden ailelere sabır versin. Biz de Hamdolsun iyiyiz. 18 . Ayda şu an iyi şükür. Karnı Şiş olunca yemekten sonra hala korkuyorum acaba sorun mu var diye. Çok zor bir psikoloji ama Rabbimin yardımıyla atlattık. Rabbim herkese güç kuvvet versin.Merhabalar eşim bu konuyu 4 yıl önce bu sayfada açmıştı ozaman bu hastalıkla alakalı hiç bir bilgimiz yoktu internet üzerinde de bilgi paylaşabileceğimiz hiç bir site bulamamıştık. Biz konuyu açtıktan çok çok uzun zaman sonra cevaplar gelmeye başlamış tabi bu süre zarfında oğlumuz dünyaya geldi doğumdan 24 saat sonra ameliyata alındı ve 14 gün yoğun bakımda kaldı. Çok şükür ki oğlumuz 29 martta 4 yaşına girecek. Önce yüce Allahım onu bize bağışladı sonrasında doktorlarımız ve hastane personelimizin müthiş ilgisi ile onu hayatta tuttular. Oğlumuz çok güçlüydü. Şuan oğlumuzun hiç bir sıkıntısı yok koşuyor eğleniyor diğer çocukların gersinde kalmıyor ama sol göğsünün aşağısında ameliyat izi ve çöküntü kaldı. Rabbim ona uzun ömür sağlık ve mutluluk versin. Sayfada açtığımız bu konu bu hastalıkla alakalı net üzerindeki bilgi paylaşabilecek tek forum olmuş bundan dolayı çok mutluyuz umarım sizlere umut olacaktır. Sayfadaki tüm mesajları okuyamadık henüz. Yavrularını kaybeden aileler olmuş Allahım onlara sabır versin ve hayata tutunalar da var ne mutlu ki. Umudunuzu yitirmeyin ve doğru doktor ve hastanelere yönelin bu ameliyat ve sonrasında tecrübe çok önemli. Biz Ankara zekai tahir burak doğum hastanesinde çocuk cerrahı Hülya hanım ve Yavuz beye sonsuz teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Fotoğraftaki oğlumuz ve küçük kız kardeşi.
Beyhan hanım merhabalar benim oğlumdada aynı sıkıntı vardı Afyonluyum ama doğumum Ankara Zekai Tahir burakta yaptım Bende buradan bize destek olan yoğun bakım tüm personeline ve Doktorları Hülya Hnm ve Yavuz beye çok teşekkür ederim. İkinci çocuğunuz olmuş sanırım hayırlı olsun onda böle bir problemle karşılaşmadınız inş. İkinci bebekte olma riskide var demişlerdi rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.Bize de güç verdiniz çok teşekkür ederiz. Rabbim evladını kaybeden ailelere sabır versin. Biz de Hamdolsun iyiyiz. 18 . Ayda şu an iyi şükür. Karnı Şiş olunca yemekten sonra hala korkuyorum acaba sorun mu var diye. Çok zor bir psikoloji ama Rabbimin yardımıyla atlattık. Rabbim herkese güç kuvvet versin.
Beyhan hanım merhabalar benim oğlumdada aynı sıkıntı vardı Afyonluyum ama doğumum Ankara Zekai Tahir burakta yaptım Bende buradan bize destek olan yoğun bakım tüm personeline ve Doktorları Hülya Hnm ve Yavuz beye çok teşekkür ederim. İkinci çocuğunuz olmuş sanırım hayırlı olsun onda böle bir problemle karşılaşmadınız inş. İkinci bebekte olma riskide var demişlerdi rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.
Geçmiş olduHerkee merhaba.. Bebegini cennete gonderen annelere sabir diliyorum. Saglikla kucagina alanlarada saglikli uzun omurler diliyorum. Yaklasik 3 saat once bebegimin deyafragma hernisi oldugunu ogrendim. Eve gelene kadar agladim. Pazartesi uclu test yaptirmistim ama sonucu bayramdan sonra cikar dedi labaratuar. Tamamen ic gudusel olarak ayrintili ultrasondanda randevu alabilmek adina (suan 18 haftalik hamileyim ve 3 hafta sonra ayrintili ultrasona girmem gerek) bezmialem hastanesinden randevu aldim ve bugun gittim. Doktorun suphesi uzerine beni hemen ayrintili ultrasona soktu ve ordada midenin yukarda oldugu soylendi. Diger organlarini sordugumda onlarda sikinti yok dendi. Madem uclu test yaptirdin bayramdan sonra cikacak sonuc cikar cikmaz yine gel. Hem bebek biraz daha buyumus olur bir daha bakariz dendi. Uclu testte sikinti olmazsa su aldirmam gerekirmi acaba. Yoksa aldirmasammi. Zira bebegimi aldirmayi dusunmuyorum. Bu foruma yazdiklarinizdan cok sey ogrendim. Tesekkur ederim. Zor bir surec bizi bekliyor. Hersey rabbimden gelir. Oyuzden Tefekkur edip kaderimizi yasicaz. Ilk sokla biraz agladim tabi. Simdi arastirma safhasindayim. Rabbim herseyin hayirlisini versin
Geçmiş olsun bende bebeğimi 17 haftalık tı öğrendiğimde senin gibi ağlamıştım neden öle diye ama hamileliğimin sonuna kadar çok güzel geçti onun oynayışları karnımı ovaladımda tekmeleyişleri konuştuğumda sanki anlıyor gibi vuruşları olanları hiç aklımdan çıkmıyor doktor benden hangi testleri istediyse hiç birini yaptırmadım Allah verdi Allah alır Can'ını dedim ve bebeğim 2 gün yaşadı ama bu durumda olanlar ve yaşıyan lar var canını sıkma sabret bizim imtihanımız Rabbim yardımcın olsunBir sey soracagim bu hastalikla birlikte zeka geriligindende soz etti doktor. Affiniza siginarak sizin bebeklerinizde zeka geriligi varmiydi. Bunun dogmadan belirlenmesi mumkunmu yoksa dogduktan sonra olusan bir durummu?
Yok öyle bir şey inanmayın ben bunca yıldır bu rahatsızlığı çekiyormuşum ve son zamanlarda farkedildiBir sey soracagim bu hastalikla birlikte zeka geriligindende soz etti doktor. Affiniza siginarak sizin bebeklerinizde zeka geriligi varmiydi. Bunun dogmadan belirlenmesi mumkunmu yoksa dogduktan sonra olusan bir durummu?
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun inş yavrunuzu sağlıklı bı sekılde kucagınıza alırsınız. Benım yavrum allaha cok sukur bu rahatsızlıgı atlattı suan 11 aylık cok sukur hıc bır sıkıntımız yok aksıne cok hareketlı Aynı seyler bızım ıcınde soylenmıstı zeka gerılıgı olabılır sakat olabılır dendı sukur hıcbır sıkıntımız yok amnıosentez falanda yaptırmamıstım.sızı cok ıyı anlatabılıyorum bol bol dua edın elden baska bısey gelmıyor sormak ıstedıgınız ne varsa sorabılırsınızCevap verdiginiz icin tesekkur ederim. Zeka geriligi hakkinda bilginiz varmi peki. Bu konu aklimi cok kurcaliyor. Amniyosentezde temiz cikti diye birseyler yazmislar. Bununla ilgilimi
Merak ettim. Aldirdiniz mi. Bana da önce 16. Haftada teşhis kondu. Ancak bi kaç Dr yok dedi. 24. Haftada tekrar detaylı girdim 2 Dr da var dedi. 25. Haftam. Özeldekiler hemen almadan yana. Zekai tahirdeki bir Dr. Aldırma ameliyat şansı ver dedi. 2. Cocugunda olmayacaginin garantisi yokki dedi.Tesekur ederim cevapladiginiz icin peki cigerleri ne durumdaydi hatirliyomusunuz bize bir oran verdiler cigeri basa oranliyolarmis o aranimiz dusuk ciktigi icin akciger gelisimi iyi degil dediler birde karacigerin yerdegistirmesi varmis bunun da cok kotu oldugunu belirtiler..birde bizde ensede ödem vqr sizde boyle birsey olmusmuydu.bize cok kotu bir tablo sundular.drumuz cok zor bir durec sizi bekliyor ense kalinliginizda oldugu icin pek cok anomaliye hazir olun dedi.lutfen cevap verirseniz sevinirim.
5. Ayda ayrıntılı tarama ultrasona girdiğimizde fark etmişlerdi. Yani 20. Haftadan sonra. Sonrasında bizi hemen ankara zekai tahir burak devlet hastanesine yönlendirmişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?