diyafragma hernisi

Bu konuda tecrübeli herkesten tüm kardeslerimden yardım istiyorum bu süreci nasıl atlattiniz sonrasinda neler yasadiniz öğrenmek istiyorum doktorlardan olumsuz şeyler duymaktan içim kurudu lütfen bilenler yardım edin.

A.s defne hanim kumsal hanim bebegim 21 gun once dogdu dogumdan 2 gun sonra ameliyat oldu bugun 19 gun oldu ameliyat olali dunden cihazdan ve tupten ayirdilar dun sabahtan beridir tupsuz ve cihazsiz 3 saate bir 20 ml anne sutu ile besleniyo bunlar olumlu gelismeler ne kadar daha kalir acaba

En zor kısmını atlatmıssınız cok sukur doktorlar neler dıyolar benım kızım en agır vakaydı mıde bagırsak karacıgerın bı kısmı gogus kafesındeydı dogumdan 36 saat sonra amelıyat olmustu ve 19 gunun sonunda aldım kucagıma yavruma ıns sızde atlatırsınız kızım suan 1 yasında allaha cok sukur bı sıkıntımız yok

Ya ne güzel çok seviniyorum bunları duydukca umarım ben ve benim gibi olan tüm annelerde o mutluluğu yaşar

Ve kısa sürede cihazdan ayrilmalari çok güzel benim kalp sağa itilmiş mide ve karaciğerin bu kısmı yukarı çıkmış . bana da ağır diyorlar . sizin de ağır ve şükür Kurtulmuş . her yaşayan bebek umut oluyor . mutlu oluyorum . 8 hafta bir an önce geçsin istiyorum. kafamdaki ne olacak belirsizligi kalksın artık

merhaba solmaz hanim bunlar cok iyi gelismeler makineden cikmasi yani extübe olabilmesi cok onemli. akciger kapasitesi yeterli anlamina geliyor. hastane surecinde enfeksiyon kaparsa tekrar baglanabilir ventilatöre ama bu sizi korkutmasin iyilesince tekrar cikarirlar. kisa sureli makine donemi cocuk icin cok iyi. hem az uyutucu almis oluyor hem de ses tellerinin yutma refleksinin etkilenme ihtimali pek olmuyor. mesela benim kizim aylarca cikamadigi icin bogazi delinmisti. ordan baglanmisti. o zaman da uyutucu almiyorlar ufak ufak agizdan beslenmeye basliyorlar ve ses telleri da zarar gormuyor bogazlarindaki delikten ventilatore baglandiklari icin. trakeostomi surecini yasayanlar bilirler bu durumu. sizle alakasi yok fakat belki bunlari yasayan ve bunlari okuyanlar vardir onlar yalniz olmadiklarini anlasinlar diye uzun uzun yazdim :) cok gecmis olsun size.
teshis dogumdan sonra mi konuldu? sanirim defekti kucuk bebeginizi. beslenme konusuna gelince ilk baslarda az besliyorlar zamanla arttiriyorlar zaten damardan da destekleniyor cocuk siz anne sutu sagmaya devam edin azimle.

gebe annelerimiz icin yaziyorum. Allah omur verir de cocugunuz ameliyat olup stabil hale gelince sizden anne sutu isteyecekler o nedenle dogum sonrasi sutunuzu sagin ve anne sutu saklama posetleriyle dondurucuya koyun.

Ne güzel çok sevindim . inşallah hepsi kurtulur . 9 ay tasiyipta canını kaybetmek çok zor. Kimse o acıyı yasamasin.

Bu konuda tecrübeli herkesten tüm kardeslerimden yardım istiyorum bu süreci nasıl atlattiniz sonrasinda neler yasadiniz öğrenmek istiyorum doktorlardan olumsuz şeyler duymaktan içim kurudu lütfen bilenler yardım edin.
Ben bizzat kendim yaşadım çok şükür şuan iyiyim normale döndüm ağrı çektim ama olacak o kadar

7 hafta kaldı. hızlı geçse şu zaman. ben de güzel şeyler yazsam annelere umut olsam

Kardeslerim kizim cok ciddi bir sekilde iyilesme evresinde Elhamdulillah hatta bu hafta ici taburcu olacak Rabbim izin verirse suan tek korkum insallah iyi bakabilirim hasta etmem hem ameliyat yeri var hemde tup yeri Rabbim yardim eder insallah.

Gozunuz aydın merak etmeyın o yaralar cok cabuk ıyılesıyor. Cok sevındım sızde bızım gıbı cabuk toparlanmıssınız.

Kardeslerim kizim cok ciddi bir sekilde iyilesme evresinde Elhamdulillah hatta bu hafta ici taburcu olacak Rabbim izin verirse suan tek korkum insallah iyi bakabilirim hasta etmem hem ameliyat yeri var hemde tup yeri Rabbim yardim eder insallah.
ameliyat yerine ve tüp yerine takılmayın zamanla geçiyor sadece izi kalıyor o da olacak o kadar kolay değil ben kendim bizzat yaşadım çünkü

Yasasinlar sagliklarina kavussunlar . gerisi onemli değil . hala bu hastalığın sebebi ne anlamış değilim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…