diyafragma hernisi

Sayılı günler hiç geçmek bilmiyor beklemek kötü bir şey ama sabrın sonu selamet bende çok sabrettim

Bebeği iyi olan tüm anneler güzel şeyler yazsa sa 4 hafta güzel geçse . iyi olduklarını duydukca çok mutlu oluyorum

Dün Dr a gittim . kontrol e su artmaya devam ediyor 37. haftada da alabiliriz dedi. kalp iyice sağa gitmiş . Sağ mi sol Henri mi dedim sol dedi. melek neye göre sağ dedi dedim karaciğerde yukarı çıktığı için oyle demustir dedi. s ağ sol önemli degilmis önemli olan akciğerın gelismesiymis. Akciğer ve baş ölçümüne göre bi oran veriliyormus dedim . Bunlar bi kriter olmadığı için yapmıyoruz dedi. Bilge den bahsettim tutku hoca hatırladı . onun akciğer az gelismisti . o kadar yaşaması bile mucizeydi dedi şimdi sana ne desek doğru olmicak dedi . doğmadan kesin bişey söyleyemeyiz dedi. vs vs. Allah tüm bebekleri annelerine bagislasin

Şunu da söylediler geç konulan taninin daha şanslı olduğunu soyluyorlar. Bence geç tanı die bişey yok. Sadece bunu geç farkeden drlar var

Merak ediyorum kime hangi haftada tanı konuldu ve bu tanılara göre kimin bebeğin iyi şu anda

Benim bebeğimin hamileyken anlamadılar son ayda olusmus dogduktan sonra nefes alamayisindan anladilar ama cok gecti bir bucuk saat müdahale ettiler ama olmadi iki bucuk ay once kucama alamadan topraga verdik rabbim kimseye yasatmasin ins
Son ayda oluşması tamamen goremedikleri için bir bahane. Çünkü ne kadar geç çıkarsa o kadar ii deniyor. Ben sonradan olustuguna inanmıyorum. İyi bir Dr sadece daha erken görebiliyor. Bana da 16. Haftadayken livdeki Dr henriye doğru gidiyor dedi. Diğer drlar ise kalbi kesinlikle sağda Henri yok dediler. 25. Haftada detaylı ultrasonda Önder lutfioglu doğruladı

Benim 28. Hafta da kalp incelenmesi de tesadüfen öğrendik sabret canım az kalmış dua et yiyecek ekmeği içecek suyu varsa yaşar yoksa da sapasağlam da dogsa ufak bir sebepten dolayı yaşamaz tevekkül et Allah a teslim ol hakkında hayırlısını o kararlamistir. İnan en zoru beklemek belirsizlik hayal kuramamak acaba ne olavak. Allah kurtarsın canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Sayfanın başından başlayıp tekrar okudum. Bebeğinize üzüldüm insan söyleyecek söz kesinlikle bulamıyor. Ne söylesem basit kalacak sözler. Keşke hepsi iyi olsa. Meleginize Allah rahmet eylesin

Saol canim cok aci ama hic isyan etmedim cok sabir ettim ne zaman ağlayacak olsam kendimi başka şeylere meşgul Edip tuttum. 9 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 3 aylık bir kızım var çok şükür rabbim yine verdi kızım bana çok iyi geldi çok şükür Rabbime doğuma kadar korkularım hiç bitmedi bir iki takımdan başka bir hazırlık bile yapamadım kızıma korkudan ama çok şükür doğar doğmaz geldi yanıma. Unutmak asla mümkün değil 21 ay oldu hatirlamadigim aklıma gelmediği gün yok hergun içimden bir kere geçer bebeğim ama yapacak birşey yok bazande seviniyorum obur dünya dada var ne güzel karşılayacak anne babasını almadan girmicek cennetine şefaat edecek inşallah. Ben aslında yazıp kimseyi ümitsizlendirmek istemiyorum eşim kiziyo hatta yazma diye. Ama doktor larin söylediği herkesin durumu farklı oluyo doğmadan belli olmuyor doğunca anlaşılıyor diye ama genelde hemen ameliyata alirnirsa yani ameliyat tan önce daha çok kayıp oluyo sonra yaşama şansı daha yüksek. Bekle canım inşallah iyi olacak ümidini kaybetme. Kaçıncı gebelik başka varmı çocuğun ??

Canım benim artık kayıp ve yaşayanlara okuya okuya alisiyorsun. O yüzden umitsizlendirmiyorsunuz. Çok zor geliyor belirsizlik. Kalan haftaları keşke ümitle bekliyor olsaydım. Bu hastalığın sonuçlarını bildiğim için artık ilk öğrendiğim kadar ağlamıyorum ama bu sayfayı her baştan sona okuduğumda kayıplara Ağlıyorum duadan başka caremiz yok. Allah 2. Bebeginize uzun ömür versin. Keşke hiçbiri melek olmasa. Hiçbir anne uzulmese. Benim ilk olacak minik. O yüzden daha çok üzülüyorum. Keşke her anne bu sınav sonrası mutlu olsa.

Kızlar benimde kızıma diyafram henrisi teşhisi koydu lütfen yardım edin ankarada önerebileceginiz hastane doktor yazarmsnz lütfen

Kızlar benimde kızıma diyafram henrisi teşhisi koydu lütfen yardım edin ankarada önerebileceginiz hastane doktor yazarmsnz lütfen

Ben su an Hacettepe ye gidiyorum. Liv hastanesinden ali Ergün'ün tavsiyesi üzerine. Burda bi kaç arkadaş daha Hacettepe ye gitmis. Kaçıncı haftadasiniz

Şu an bana perinatoloji bakıyor. Bebeğin ameliyatını da çocuk cerrahi tutku Soyer yapacak. Benim son 2 3 haftam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…