diyafragma hernisi

http://birbilgeninhikayesi.com/
Arkadaşlar bu siteyi hastaneden arkadaşım hazırladı. Bebeği diyafram herniliydi ve malesef kaybettiklerimizdendi. Yaşadığı süreci anlatmış. Okumanızı öneririm. İnşallah tüm bebekler şifa bulur fakat malesef böyle annelerimiz de var, tıpkı bu sayfada yazan bazı annelerimizin yaşadıklarını yaşayan..

Sezel bende o anneyi uzun zamandır takip ediyordum bir gün olsun bir şey diyemedim ama dün akşam içimden gelen her şeyi yazdım ne kadar doğru bilmiyorum kolay bir şey değil elbette yazdıklarını tek tek okudum yeniden aynı acıları yaşıyor gibi canımın yandığını hissettim çok zor çok ben mucize gibi bir hayat yaşadım umarım bundan sonra hiç bir bebeğin canı yanmaz o annenin çocuğuna hasret kalıp fazla görememiş olması çok ağrıma gitti yine çok şükür ben iyiyim diyip geçiştiriyordum destek alarakta olsa kalkıyordum ama ne bileyim o bebeklerin acı çekiyor olması hep ağrıma gidiyor konuşamaması falan içim yanıyor çok üzülüyorum

Ya ben okudukça kahroldum . 4 buçuk ay yaşamış. keşke yaşasaydı o insan da mutlu olsaydı . 9 ay taşıyıp toprağa vermek çok zor cok

Hemde nasıl insanın çok zoruna gidiyor bir annenin çocuğuna hasret kalması onu görememesi dokunamaması kucağına alamaması kadar kötü bir şey yok en son arabanın bagajına alıp götürmek zorunda kalmış olması benim çok zoruma gitti keşke yaşasaydı kucağına alıp gitselerdi

6 hafta gecsede artık. belirsizlik çok kötü ya. şu an kıpır kıpır . o kipirdadikca nasil mutlu oluyorum . hiçbir bebek minicik bedeniyle toprağa girmesin. hiçbir anne uzulmesin . hiçbir anneye evladının acısını yasatmasin

Amin canım ya inşallah. keşke bi mucize olsa organlar kendi yerine geçse. hiç ameliyat olmasalar . kiyamiyorum minicikler

Keşke öyle bir şey olsa bende ameliyat tarihini doktorumun yeniden doğmuş gibi dediği için o günü doğum günüm olarak sayacağım artık tam 7 ay önce bu anlarda yoğunbakımdaydım ameliyattan çıktığım 5 saat olmuştu çok şükür her şey gibi o da gelip geçti siz anneler güçlü olun ki çocuğunuz sizden güç alsın umutsuz olmayın

İyi olanları duydukca olumlu düşünüyorsun . ama melek olanları duydukca umutsuzluğa kapiliyorsun . herseye rağmen gucluyum ama. bi bebeğin melek olmasına da dayanamıyorum agliyorum

Ağlama desem de ağlayacaksın ben kendimden biliyorum ben yanıma gelip beni o hâlde görünce ağlayanlara ağlamayın ne ağlıyorsunuz ben ağlıyor muyum desemde içimde fırtınalar kopuyordu 4 gün boyunca ağlamadım en son çok küçük bir ağrıdan kıvranıyorken neredeyse yarım saat ağladım kimse durduramadı beni en son bir tane erkek hemşire vardı nöbetçi ne yaptıysa beni güldürdü sabaha kadar gidip geldi yanıma moralimi yerime getirmek için damar yolların ölmüş diyip bütün damar yollarımı kapattı telefonu elime alıp oyalanmam için kolumda başka bir yere damar yolu açtı çok inatçı olduğum için hep acıya direndim çok şükür normale döndüm elimizden gelen sadece dua edip gerisini Allâh'a bırakmak üzülme Allâh izin verirse yaşayacak tâbi ki sizin canınız benim kadar yanmaz benim evladım sonuçta derseniz bile haklısınız ama bebeğiniz sizden güç alıyor bunu unutmayın bu arada cinsiyeti ne

Tatlı bir kız tabi ki sen bu kadar ağrı hissettiysen onlar o minicik nedeniyle offff düşünemiyorum bile. ya inan ben çok gucluyum . ama belirsizlik çok kötü . içinde bir insan ve onun yaşayıp yasamayacagini bilmiosun . sürekli düşünmeye basliyorsun ne olacak acaba die

Tâbi kolay bir durum değil çünkü o bebek dediğin gibi belirsizlik çok kötü ne olacağını bilmiyorsun sonuçta Allâh'ın izniyle kızınızı göreceksiniz ve ona iyileştiğinde öyle bir bakacaksınız ki gözünüzden sakınacaksınız ben inanıyorum iyileşecek size ufak bir tavsiyem var kızınız eve gelince kimsenin yaklaşmasına izin vermeyin gerekirse sizde maske kullanım çünkü eve gelince enfeksiyon kapma tehlikesi var kendimden biliyorum kimseyi yaklaştırmadım kim ne derse desin umursamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…