- 17 Nisan 2017
- 11
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi April wind
-
- #1.181
Amin herkesin evladini insallah Evet akcigerin birisi kucuk olduğu icin kalp saga kaymış hepte öyle olacakmis ama su an nefes almasi icin yeterli bi sıkıntı yok cok şükürHenriden dolayimi sagdaydi yoksa zaten sagdamiydi. Ne mutlu sizlere Allah nazarlardan saklasın.
Allah bagışlasın peki çocugunuz ameliyat olmadı mıMerhaba benim oglum da cok şükür3 cuk yasinda o zor süreçleri bizde atlattik su an oglumun kalbi sagda doktor kalbi acisindan bi sıkıntı olmaz fakat akcigeri kucuk oldugu icin hipertan siyon olabilir spor yapamayabilir bunlar ihtimal tabi olmayadabilir dedi sizin cocugunuzunda sagda mi bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler
Anne karninda koyuldu teshis 1 gunlukken ameliyat oldu mide bagirsak akcigerin yerinde olunca gelismemisti 45 gün yogun bakimda kaldi sonra evde oksijen almaya devam etti 5 aylikken artik oksijene ihtiyac duymadan nefes alabildi şu anda dedigim gibi 3 buçuk yasinda yillik kontrolüne goturdugumuzde doktor kalbinin sagda olduğunu söyledi diger dogustan hernili bebeklerde demi bu böyle diye merak ettimAllah bagışlasın peki çocugunuz ameliyat olmadı mı
Çok şükür şu an kalbi ve akciğerlerinde bir problemi yok herşey yerli yerinde daha doğrusu tam bir bilgi sahibi olamadım bana Pendik araştırma Hastanesinde 11 Mayıs için gün verdiler anastezi uzmanı için ama ben dayanamadım ve Ankara'ya geldim Sami uluslar çocuk eğitim ve araştırma Hastanesi'ne şu an hala testlerden geçiyor kardiyoloji KBB vs vs pazartesi kurul toplantısı var bana verceklermis İstanbul u biliyorsunuz çok fazla nüfus çok fazla hasta ve az hastane var tabiki doktorlar daha iyi bilirler demekki bizimki o kadar ilerlememiski orada bu testleri daha sonraya bıraktılar ama insanın evladı işte dayanamıyor ve bir an önce iyilessin istiyor dediğim gibi pazartesi belli olacak tam bir sonuç ama ilk teşhisi koyan doktor bağırsakların bir kısmı nin yukarı çıktığını söyledi ve oğlumun şu an nefes problemleri var çok huysuz hiç rahat degil.Merhaba benim oglum da cok şükür3 cuk yasinda o zor süreçleri bizde atlattik su an oglumun kalbi sagda doktor kalbi acisindan bi sıkıntı olmaz fakat akcigeri kucuk oldugu icin hipertan siyon olabilir spor yapamayabilir bunlar ihtimal tabi olmayadabilir dedi sizin cocugunuzunda sagda mi bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler
Çok şükür şu an kalbi ve akciğerlerinde bir problemi yok herşey yerli yerinde daha doğrusu tam bir bilgi sahibi olamadım bana Pendik araştırma Hastanesinde 11 Mayıs için gün verdiler anastezi uzmanı için ama ben dayanamadım ve Ankara'ya geldim Sami uluslar çocuk eğitim ve araştırma Hastanesi'ne şu an hala testlerden geçiyor kardiyoloji KBB vs vs pazartesi kurul toplantısı var bana verceklermis İstanbul u biliyorsunuz çok fazla nüfus çok fazla hasta ve az hastane var tabiki doktorlar daha iyi bilirler demekki bizimki o kadar ilerlememiski orada bu testleri daha sonraya bıraktılar ama insanın evladı işte dayanamıyor ve bir an önce iyilessin istiyor dediğim gibi pazartesi belli olacak tam bir sonuç ama ilk teşhisi koyan doktor bağırsakların bir kısmı nin yukarı çıktığını söyledi ve oğlumun şu an nefes problemleri var çok huysuz hiç rahat degil.
Kumsalcim, plasentadan parca alindi. Insallah bende iyi sonuc alirim..Genetik testten kastınız aminosentez mı?
Sizinki dogustan miydi ameliyat oldu mu bagirsaklari yeniden mi yukari cikmaya basladiÇok şükür şu an kalbi ve akciğerlerinde bir problemi yok herşey yerli yerinde daha doğrusu tam bir bilgi sahibi olamadım bana Pendik araştırma Hastanesinde 11 Mayıs için gün verdiler anastezi uzmanı için ama ben dayanamadım ve Ankara'ya geldim Sami uluslar çocuk eğitim ve araştırma Hastanesi'ne şu an hala testlerden geçiyor kardiyoloji KBB vs vs pazartesi kurul toplantısı var bana verceklermis İstanbul u biliyorsunuz çok fazla nüfus çok fazla hasta ve az hastane var tabiki doktorlar daha iyi bilirler demekki bizimki o kadar ilerlememiski orada bu testleri daha sonraya bıraktılar ama insanın evladı işte dayanamıyor ve bir an önce iyilessin istiyor dediğim gibi pazartesi belli olacak tam bir sonuç ama ilk teşhisi koyan doktor bağırsakların bir kısmı nin yukarı çıktığını söyledi ve oğlumun şu an nefes problemleri var çok huysuz hiç rahat degil.
Merhaba o süreçleri atlattim cok zor süreçlerdi fakat gecti cok şükür dogduktan sonra 1. Gün ameliyat oldu doktorlar hic bir zaman umut vermediler hep yasamaz yaşasa da hep oksijene bagli kalir dediler 45. Gün artik yenidogan unitesinde kalamayacagimiz icin bizi oksijenle eve cikardilar hatta kafasinda fanusla yasiyordu oksijen dagilunca nefes alamiyordu mosmor oluyordu çünkü 3 aylikken fanusa gerek kalmadi oksijeni gogsune koyuyordum ve surekli basinda durup bakiyordum uyurken mesela uzaklastiriyordum oksijeni sonra oglum bi öksürük krizine girdi 4 aylikken hic durmadan gece gündüz nefessiz oksuruyordu doktor hastaneye yatirdi 10 gun falan hastanede kaldik ve o 10 günün sonunda doktorlarin hiç oksijensiz yasayamaz dedigi cocuk kendi kendine nefes almaya basladi eve tüpsüz götürdüm o günden sonrada öyle devam etti sonrasinda akcigeri küçük oldugu icin sık sık hasta olur herseyden nem kapar istahsiz olur falan dediler ama su an oglumun gelisimi %95 yasitlarindan daha uzun boylu daha kilolu normal bi çocuk gibi hasta oluyor herseyle karsilasiyor yani ordan burdan mikrop alacak diye dikkat etmiyorum çok şükür Allahim onu bana bagisladi sizin yavrunuzu da size bagislasin tek sorun iste su an kalbinin sagda olmasi fakat kendisine bi sıkıntısı yok simdilik doktor hic problem olmayadabilir oladabilir dedi tamamen ihtimaller üzerinde konuştu yaniMerhaba, benim bebegime de 28 haftalikken capada diyafragma hernisi teshisi kondu. Sadece bagirsaklarin bir bolumu gogus kafesine cikmis ve sol akcigeri sondurmus, kalbi de saga kaydirmis, genetik testim temiz cikti. Dogumumu Pendikte Prof. Dr. Gürsu Kiyan'in oldugu hastanede yapacagim, henuz gorusmeye gidemedim. Dogumdan sonra yavrum hemen ameliyata alinacak. Umutsuz degilim ama cok kotuyum, ilk bebegim ve ne yapacagimi bilmiyorum. Bu sureci atlatan varsa ne olur moral verin bana. Sizler nasil atlattiniz, zor bir surec biliyorum. Ameliyattan sonra hayatini olumsuz etkileyen anomaliler oluyor mu? Tesekkur ederim simdiden
Bebek için yapılan testler genelde iyi çıkıyor zaten. Sizin de iyi çıkar inşallah. Aldirmayi düşünüyorsanız yaptirmaniza gerek bile yoktuKumsalcim, plasentadan parca alindi. Insallah bende iyi sonuc alirim..
Senin adina cok sevindim canim, boyle guzel seyler duydukca umudum artiyor. Nerede ameliyat oldunuz?Merhaba o süreçleri atlattim cok zor süreçlerdi fakat gecti cok şükür dogduktan sonra 1. Gün ameliyat oldu doktorlar hic bir zaman umut vermediler hep yasamaz yaşasa da hep oksijene bagli kalir dediler 45. Gün artik yenidogan unitesinde kalamayacagimiz icin bizi oksijenle eve cikardilar hatta kafasinda fanusla yasiyordu oksijen dagilunca nefes alamiyordu mosmor oluyordu çünkü 3 aylikken fanusa gerek kalmadi oksijeni gogsune koyuyordum ve surekli basinda durup bakiyordum uyurken mesela uzaklastiriyordum oksijeni sonra oglum bi öksürük krizine girdi 4 aylikken hic durmadan gece gündüz nefessiz oksuruyordu doktor hastaneye yatirdi 10 gun falan hastanede kaldik ve o 10 günün sonunda doktorlarin hiç oksijensiz yasayamaz dedigi cocuk kendi kendine nefes almaya basladi eve tüpsüz götürdüm o günden sonrada öyle devam etti sonrasinda akcigeri küçük oldugu icin sık sık hasta olur herseyden nem kapar istahsiz olur falan dediler ama su an oglumun gelisimi %95 yasitlarindan daha uzun boylu daha kilolu normal bi çocuk gibi hasta oluyor herseyle karsilasiyor yani ordan burdan mikrop alacak diye dikkat etmiyorum çok şükür Allahim onu bana bagisladi sizin yavrunuzu da size bagislasin tek sorun iste su an kalbinin sagda olmasi fakat kendisine bi sıkıntısı yok simdilik doktor hic problem olmayadabilir oladabilir dedi tamamen ihtimaller üzerinde konuştu yani
Aslinda aldirmayi dusundugum icin degil de bebegime birsey olursa ikinci bebekte onlem alabilmek adina yaptirdim. Cok sukur sonucumuz guzel cikti.Bebek için yapılan testler genelde iyi çıkıyor zaten. Sizin de iyi çıkar inşallah. Aldirmayi düşünüyorsanız yaptirmaniza gerek bile yoktu
Aslinda aldirmayi dusundugum icin degil de bebegime birsey olursa ikinci bebekte onlem alabilmek adina yaptirdim. Cok sukur sonucumuz guzel cikti.
Erzurum da Atatürk universitesi arastirma hastanesindeSenin adina cok sevindim canim, boyle guzel seyler duydukca umudum artiyor. Nerede ameliyat oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?