- 7 Ekim 2016
- 175
- 17
- 98
- 41
- Konu Sahibi April wind
-
- #1.221
Cok gecmis olsunnn canmMerhaba arkadaşlar. Benim bebeğim de diyafram hernisi şuan yoğun bakımda solunum cihazına bağlı bir şekilde yatıyor. Ameliyat olalı bir ayı geçti. Sol ciğerin boşluğunda bir sıvı geliyor Lenf sıvısı geliyormuş. Tüp taktılar sıvı boşalınca rahat ediyor bebek. Ne zaman durur sıvı gelmesi belli değil. Sol ciğeri gelişimi iyi yönde ilerliyormuş az da olsa sıvı boşaltılınca. Sizin de böyle bişey oldu mu? Kaç gün sonra hastaneden çıktı? Hastaneden çıktıktan sonra nasıl ne gibi sorunlarla karşılaştınız? Bebeği olumsuz etkileyecek şeyler oluyor mu?
Rabbim yardımcınız olsun size bagışlasın evladınızı inşallah benim kızımda diyafram henrisiydi bizde hiç öyle bir sıkıntı olmadı bu hastalıkta farklılık gösteriyo demek ki şuan durumu nasıl doktorlar ne diyolar rabbim şifa versinMerhaba arkadaşlar. Benim bebeğim de diyafram hernisi şuan yoğun bakımda solunum cihazına bağlı bir şekilde yatıyor. Ameliyat olalı bir ayı geçti. Sol ciğerin boşluğunda bir sıvı geliyor Lenf sıvısı geliyormuş. Tüp taktılar sıvı boşalınca rahat ediyor bebek. Ne zaman durur sıvı gelmesi belli değil. Sol ciğeri gelişimi iyi yönde ilerliyormuş az da olsa sıvı boşaltılınca. Sizin de böyle bişey oldu mu? Kaç gün sonra hastaneden çıktı? Hastaneden çıktıktan sonra nasıl ne gibi sorunlarla karşılaştınız? Bebeği olumsuz etkileyecek şeyler oluyor mu?
amin Rabbim bütün çocukları annelerine babalarına bağışlasın. Şimdi genel durumu iyi. solunum cihazına bağlı, değerleri bebeğin durumuna göre sürekli değiştiriyorlar. tüpü 1 hafta sonra çıkaracaklarını söylediler doktorlar. araya bi enfeksiyon girdi onu da atlattı atlatacak şükür. ondan sonra solunum durumuna göre solunum cihazından ayırmayı deneyecekler heralde.Rabbim yardımcınız olsun size bagışlasın evladınızı inşallah benim kızımda diyafram henrisiydi bizde hiç öyle bir sıkıntı olmadı bu hastalıkta farklılık gösteriyo demek ki şuan durumu nasıl doktorlar ne diyolar rabbim şifa versin
Dualarımdan eeksik etmem artık bebeginiz alalh büyüktür dua edin hangi il hangi hastanedesinz hastane doktorlar çok önemli kaçıncı haftada ögrendinizamin Rabbim bütün çocukları annelerine babalarına bağışlasın. Şimdi genel durumu iyi. solunum cihazına bağlı, değerleri bebeğin durumuna göre sürekli değiştiriyorlar. tüpü 1 hafta sonra çıkaracaklarını söylediler doktorlar. araya bi enfeksiyon girdi onu da atlattı atlatacak şükür. ondan sonra solunum durumuna göre solunum cihazından ayırmayı deneyecekler heralde.
Allah razı olsun. Zaten dualarla geldik buralara kadar bundan sonra da öyle olur inşallah. Rabbim büyük. 23. haftada öğrendik. İstanbul Ümraniye devletteyiz. Doktorlar iyi şükür hepsi de. bakımı filan çok iyi.Dualarımdan eeksik etmem artık bebeginiz alalh büyüktür dua edin hangi il hangi hastanedesinz hastane doktorlar çok önemli kaçıncı haftada ögrendiniz
İnşallah savaşı kazanır bizede güzel haberler verirsinz inşallahAllah razı olsun. Zaten dualarla geldik buralara kadar bundan sonra da öyle olur inşallah. Rabbim büyük. 23. haftada öğrendik. İstanbul Ümraniye devletteyiz. Doktorlar iyi şükür hepsi de. bakımı filan çok iyi.
Merhaba arkadaşlar. Benim bebeğim de diyafram hernisi şuan yoğun bakımda solunum cihazına bağlı bir şekilde yatıyor. Ameliyat olalı bir ayı geçti. Sol ciğerin boşluğunda bir sıvı geliyor Lenf sıvısı geliyormuş. Tüp taktılar sıvı boşalınca rahat ediyor bebek. Ne zaman durur sıvı gelmesi belli değil. Sol ciğeri gelişimi iyi yönde ilerliyormuş az da olsa sıvı boşaltılınca. Sizin de böyle bişey oldu mu? Kaç gün sonra hastaneden çıktı? Hastaneden çıktıktan sonra nasıl ne gibi sorunlarla karşılaştınız? Bebeği olumsuz etkileyecek şeyler oluyor mu?
Merhaba aguseren iyim teşekkür ederim bizde şuan sıvının bitmesini bekliyoruz. Peki tekrar olusmadi mi bu sıvı ve şuan bebeğinizin ciğer gelişimi nasıl ? Ben emzirmiyorum sadece süt sagiyorum götürüyorum.Merhaba busraebrar umarim iyisinizdir. Ayni seyleri bizde yasadik 13 gun cocuk servisinde yattik. Tuple cigerinde ki siviyi aldilar ve antibiyotik tedavisi uyguladilar. Simdi 4. ayimiz bitecek bir sorunumuz yok cok sukur gayet normal bir bebek gibi dedi doktorumuz ve herhangi bir sorun olmadikca kontrole gelmenize gerek yok dedi. Seninde yagsiz beslenmeni istedi mi doktorlar bu surecte, ben emzirdihim icin yagsiz beslen sutun yagli olmasin demisti doktorumuz
Merhaba aguseren iyim teşekkür ederim bizde şuan sıvının bitmesini bekliyoruz. Peki tekrar olusmadi mi bu sıvı ve şuan bebeğinizin ciğer gelişimi nasıl ? Ben emzirmiyorum sadece süt sagiyorum götürüyorum.
Senin sutunu aliyor cocuk yani. Bu surecte ben yagsiz beslenmistim doktorumuz istemisti. Bir daha olusmadi, baska sorunu yok degil mi? Bebegimin ciger gelisimi devam ediyor. Yogun bakimda olmasi guzel biz normal serviste yatmistik cok zor gunlerdi. Bir sure fazla yagli yeme sen yinede 13 gun surmustu bizimkisi. Ceviz, findik,badem, yagsiz sut yogurt peynir, yagsiz et bi de uzum bol bol ye sutun sifa olacak ona bu surecte :) korkulacak birsey degil merak etme ama takip gerektiriyor ve ne zaman bitecegini doktorlarda bilmiyor. İnsallah kisa surede biter. Antibiyotik tedavisi goruyor mu, kac gunluk bu arada bebisMerhaba aguseren iyim teşekkür ederim bizde şuan sıvının bitmesini bekliyoruz. Peki tekrar olusmadi mi bu sıvı ve şuan bebeğinizin ciğer gelişimi nasıl ? Ben emzirmiyorum sadece süt sagiyorum götürüyorum.
Evet sutumu alıyor bebeğim şuan bir sorunumuz yok bekliyoruz çıkacağı günü zor bir süreç rabbim onunda sabirini veriyor.Suan antibiyotik tedavisi görüyor 1 aylık bebegim. Bu arada bugün bebeğim solunumdan çıkardılar suanlik nefes alıyor ama Azda olsa makine desteği var inşallah kendi nefes alirda tekrar baglamazlar makineye.Senin sutunu aliyor cocuk yani. Bu surecte ben yagsiz beslenmistim doktorumuz istemisti. Bir daha olusmadi, baska sorunu yok degil mi? Bebegimin ciger gelisimi devam ediyor. Yogun bakimda olmasi guzel biz normal serviste yatmistik cok zor gunlerdi. Bir sure fazla yagli yeme sen yinede 13 gun surmustu bizimkisi. Ceviz, findik,badem, yagsiz sut yogurt peynir, yagsiz et bi de uzum bol bol ye sutun sifa olacak ona bu surecte :) korkulacak birsey degil merak etme ama takip gerektiriyor ve ne zaman bitecegini doktorlarda bilmiyor. İnsallah kisa surede biter. Antibiyotik tedavisi goruyor mu, kac gunluk bu arada bebis
Evet sutumu alıyor bebeğim şuan bir sorunumuz yok bekliyoruz çıkacağı günü zor bir süreç rabbim onunda sabirini veriyor.Suan antibiyotik tedavisi görüyor 1 aylık bebegim. Bu arada bugün bebeğim solunumdan çıkardılar suanlik nefes alıyor ama Azda olsa makine desteği var inşallah kendi nefes alirda tekrar baglamazlar makineye.
İnşallah canim Allah razı olsun sizden büyük badireler atlattik hepsi geçecek inşallah.Hersey guzel olacak merak etme. İnsana uzun geliyor bu gunler ama eve dondugunuz de zamanin ne kadar hizli gectigine inanamayacaksin canim. Zor olani atlatmis o sivida elbet bitecek merak etme. Rabbim bir an once sifasini versin melegimize dualarim sizlerle. Sen kendine iyi bak, sutune cok dikkat et o sifa olacak kuzuna.
Merhaba arkadaşlar. Benim bebeğim de diyafram hernisi şuan yoğun bakımda solunum cihazına bağlı bir şekilde yatıyor. Ameliyat olalı bir ayı geçti. Sol ciğerin boşluğunda bir sıvı geliyor Lenf sıvısı geliyormuş. Tüp taktılar sıvı boşalınca rahat ediyor bebek. Ne zaman durur sıvı gelmesi belli değil. Sol ciğeri gelişimi iyi yönde ilerliyormuş az da olsa sıvı boşaltılınca. Sizin de böyle bişey oldu mu? Kaç gün sonra hastaneden çıktı? Hastaneden çıktıktan sonra nasıl ne gibi sorunlarla karşılaştınız? Bebeği olumsuz etkileyecek şeyler oluyor mu?
Merhaba Zeynep şuan bebeğim solunum cihazından çıktı sadece enfeksiyonu var kendi kendine gayet güzel nefes alıyor şükürler olsun.Bizde de o sıvı dediginiz şey olmadi 45 gün yogun bakimda kaldi dogumdan itibaren oksijenle eve çıktık 4. 5. Ay gibi de oksijensiz nefes almaya başladı tabi o süreçte çok hassas sürekli kontrol etmek gerekiyo oksijeni yeterince vermek için kendi kendine ne kadar nefes alabildigini anlamak için biz uyurken de başında duruyorduk nöbetleşe eşimle... Şu anki durumu nasıl bebeginiz hangi aşama da Allah bi an once atlatmayi nasip etsin size de
Çok şükür geçmiş olsun zor kismi atlatmissiniz:)Merhaba Zeynep şuan bebeğim solunum cihazından çıktı sadece enfeksiyonu var kendi kendine gayet güzel nefes alıyor şükürler olsun.
Aynen çok şükürler olsun atlattık :)) Bi enfeksiyonumuz kaldı o da biterse Allah'ın izniyle cikariz.Çok sukur
Çok şükür geçmiş olsun zor kismi atlatmissiniz:)
Büşra hanım sizin herninin derecesi neydi acaba. hangi organlar yer değişmişti. bize de aynı teşhis 22.haftada konulduAynen çok şükürler olsun atlattık :)) Bi enfeksiyonumuz kaldı o da biterse Allah'ın izniyle cikariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?