diyafragma hernisi

Benimde olmuştu progestan vermişti Dr. Bi Dr la konuştum. Kanama olduysa aslında vücut o bebeği atmak istermiş. Ben de keşke kullanmasaydim düşseydi bu şekilde daha acı oldu

Genelde kanama olduğunda sorunlu bebek olurmuş. Vücut onu atmak istermiş. Tanidik bi dr öyle dedi İnan çok zor 9 ay taşıyıp kaybetmek. Biz sizler gibi şanslı olamadık. Ne bu hastalığı bilmek nede bu hastalıktan kaybetmek isterdim o kadar zor ki düşse bu kadar üzülmezdim. Çok üzülüyorum. 5 yaş yaslandigimi hissediyorum. Çok yıprattı bu süreç.

Ben hala inanamıyorum ne ablalarimin ne de kuzenlerimin çocuklarında bir sorun olmadı neden benimki hala anlamiyorum Bir tek halamın oğlu kafası büyük ve kalbinde delikler vardı pek çok ameliyat oldu. Baba tarafinda kan pihtilasmasi varmış o kadar kuzen kardeş arasından bi benmi çektim yani düşündükçe kahroluyorum.

Kumsal 82 acini anlıyorum bende yaşadım ama biraz da inancimla yendim inan hep tuttum kendimi aglamadim bile çok fazla cennete gitti beni karşılayacak diye teselli ettim kendimi bazen sevindim bile bu yalan dünya bitecek ve olecegiz ne olursa olsun ne kadar nasıl yasarsan yaşa öleceksin ve öbür dünya baki burası gibi geçici değil düşünsene insanlar bize ozenecekler keşke bizimde sabimiz olsa bize şefaat etse diye bizim gunahlarimizda olsa onlar günahsız ve bizim elimizden tutmadan bizi almadan girmeyecekler cennete bunlari düşün ben böyle atlattım unuttum mu asla ama yeni gibi olmuyor tabi. İnsan dünyaya geldiği zaman alacağı nefes sayiliymis böyle düşün yani tamamen sağlıklı da dogsa ufak bir sebepten belki yine ölecek Allah bundan sonra sana ömürlü bir evlat versin inşallah tez zamanda. Birde yaşasaydı hasta aylarca eve gelseydi daha kat kat acı olurdu ben gördüm ölmeden önce ve sonra o bile çok ağır geldi. Ama kadis 35 gün yaşamış o benden daha aci. Allah bir daha böyle bir acı yasatmasin. Biraz isyankar gördüm seni ondan yazmak istedim.. ölen bebeklerin birazda dini açıdan mükâfat larini araştırman sana iyi gelecek canım. Allah sabır versin tekrar

Kesinlikle cnm 35 gun boyunca bi umut o makineden kurtulur da sagligina kavusur diye yasadim.adina yasamak denirse. cok zordu neler hissettigimin tarifi mumkun degil.onu kablolarin icinde makineye bagli gormek cok zordu.ama gordugum icin onunla konustugum icin dokunabildigim icin belki de sansliydim.her gorus saati bir mutluluk dolardi icime bi dahaki gorusmede kucagima verecekler gibi gelirdi.cok ozluyorum oglumu.Rabbim kimseye boyle bir aci yasatmasin diye de hep dua ediyorum.

35 gün oldu kızımı kaybedeli aselimi prensesimi çok özlüyorum

6 ay bu hastalığa rağmen yasadiysa bu çok kötü olmadığı anlamına geliyordur. Oglunuz ağır bi vaka olsaydı hemen yatirirlardi. Dr un bir bildiği vardır o günü verdiyse. Yakininizda universite hastanesi var mi bir de oraya goturun .Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Dün bir beyefendi dogmus 6 aylık bebeklerine dh tanisi konduğunu ve konuyla ilgili yardım istediğini yazınca yazmıştım. Mesajı silince kendi kendime yazmış gibi olmuşum

Evet nasıl 6 ay sonra teşhis koymuşlar hiçmi anlamamşlar acaba nasıl iyi mi şimdi

Dediğim gibi 6 ay yasadiysa mudahalesiz. Oglunuzun iyi olacağını düşünüyorum. Bizimkiler kısa sürede vefat ettiler malesef her Dr teşhis koyamıyor acibademdeki Dr da bana aminosentez sonrası. Bebek çok sağlıklı tam zamanında doğacak dedi detaylı ya girmek istemesem doğduğu gün birde vefat şoku yasayacaktim

Metehan bey tekrar girerseniz bayan olarak alın burası kadınlar kulübü sistem sizi o yüzden atiyordur

İki gündür yazıyorum siliniyor bir daha deneyim dedim. Direk konuya gireyim. Oğlum Metehan şu an 6 aylık bundan 10 gün falan önce hırıltı şikayetiyle doktora gittik röntgen çektiler kalbi büyük gözüküyor siz bu çocuğu bir araştırma Hastanesi'ne götürun dedi ler bizde kartal Dr Lütfi Kırdar eğitim ve araştırma Hastanesi'ne gittk burda bı takım testlerden sonra diyafragma hernisi tanısı koydular ve bizi Marmara eğitim ve araştırma Hastanesi'ne sevk ettiler orada Gürsu hocama gittik bize 1 ay sonrasına ameliyat için gün verdiler bilgisi olan arkadaşlar biseyler paylaşsın lütfen.oglum şu an dünyada ve 6 aylık

öncelikle meleğini kaybeden annelere Allahtan sabır diliyorum...
Bu zor süreci atlatalı 5 sene oldu. Oğlumun bugün doğum günü. Çok şükür Allah onu bize bağışladı. Bu mesajı bebeğine diyafram hernisi tanısı konulan ve üzüntüyle buradaki yazıları okuyan annelere umut olması için yazıyorum. İnşallah sizde ileride bebeğinizin doğum günlerini kutlarsınız. Dualarım sizinle...

Merhaba benim oglum da cok şükür3 cuk yasinda o zor süreçleri bizde atlattik su an oglumun kalbi sagda doktor kalbi acisindan bi sıkıntı olmaz fakat akcigeri kucuk oldugu icin hipertan siyon olabilir spor yapamayabilir bunlar ihtimal tabi olmayadabilir dedi sizin cocugunuzunda sagda mi bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler

Bu arada oglum şu an cok saglikli Allaha şükür diger annelere de umut olur insallah

Henriden dolayimi sagdaydi yoksa zaten sagdamiydi. Ne mutlu sizlere Allah nazarlardan saklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…