diyafragma hernisi

2 ekimde Doğum yaptım 4 ekimde bebeğimi kaybettim. 51 saat yaşadı. Ameliyat bile olamadan gittikçe kötüleşti. Hayatımda gördüğüm en güzel bebekti. Bir melekti. Beni yarım bırakıp; içimi yakıp gitti. Çok acıymış.

Kumsal82
2 ekimde Doğum yaptım 4 ekimde bebeğimi kaybettim. 51 saat yaşadı. Ameliyat bile olamadan gittikçe kötüleşti. Hayatımda gördüğüm en güzel bebekti. Bir melekti. Beni yarım bırakıp; içimi yakıp gitti. Çok acıymış.

2 kasımda Doğum yaptım 4 kasımda bebeğimi kaybettim.
Başın sağolsun canım benim ne desem boş. 9 ocak 2017 cok isyan ettim cok kotuydum. Ayni donemde dogan bebekleri gorunce çok üzülüyordum. Hamile birini gorsem cok uzuluyordum. Zamanla herseye alışıyorsun. Hayallerinde yasatmaya basliyorsun elinden tuttugunu haysl ediyorsun. Heryil girdiği yasta hayal ediyorsun. Tüm melek annelerini cok iyi anlıyorum.

Daha önce arkadaşımla hamile kaldık o doğurdu benimki karnımda öldü 10 haftalıkken.. sonra yine aynı arkadaşımla hamile kaldık benimki diyafram hernisinden vefat etti o doğurdu. Kıskançlık değil bu ama çok üzülüyorum ne yaptım da böyle bir şeyle başbaşa kaldım tek istediğim kızıma bir kardeşti.. herkes bebeğini kucağına alırken ben 2.kez elim kolum boş evime dönüyorum...

Abla benim de oğlum ameliyat oldu. Taburcu edilmeyi düşünüyorlar ama ben ameliyat sonrasını evde ki bakım veya tekrarlama olasılığı bunları çok merak ediyorum Allah rızası için bana yardım et. Ameliyat sonrası nasıl bakılır. Tekrarlama olasiligindaki belirtiler nelerdir. Çok seviniyorum çıkacağına oğlumun ama bu yanımda korku acaba bakabilirmiyim diye lütfen abla lütfen yardım et tecrubene ihtiyacım var

Merhaba tekrar hamilelik olustumu buket6564 dogal yollami hamile kalmistiniz yoksa tup bebek mi bende 9 sene sonra tup bebekle hamile kalip diyaframdan bebegimi kaybettim dogumdan 12 saat sonra

Merhaba. Başınız sağolsun. Siz ne zaman kaybettiniz bebeğinizi? Ben 2 kasımda Doğum yaptım 4 kasımda vefat etti oğlum. 4 ay oldu. 2 aydır bazen dikkat ediyoruz bazen etmiyoruz zaten kolay hamile kalmadığım için önemsemiyoruz. Hamile değilim. Normal yolla hamile kalıyorum ben. Tüp bebek değil.

Gecen sene temmuzda 9 ay oldu benim dogum yapali ben 5 ay sonra tekrar embriyo trasferi oldu ama dusuk yaptim suan tekrar dusunuyorum tup bebek ama diyafram hernisi tekrar basimiza gelirmi diye korkuyorum

Bende yardımınıza ihtiyacım var 31. haftada sıkıntı çıktı diyafram hernisi İstanbulda yaşıyorum Çam ve sakura hastanesine gidiyorum sağlıklı doğan ve sonradan sıkıntı oluyor mu bebeklerde

Bende yardımınıza ihtiyacım var 31. haftada sıkıntı çıktı diyafram hernisi İstanbulda yaşıyorum Çam ve sakura hastanesine gidiyorum sağlıklı doğan ve sonradan sıkıntı oluyor mu bebeklerde
Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağınıza alma nasip eder inşalla. Hastaligin ne derecede olduğu önemli ameliyat olup kurtulan bebeklerde var takdir allahdan sadece

Merhabalar hernide hiçbir şey belli olmyor her ihtimal söz konusu maalesef ameliyattan sonra Herni tekrar edebilir de ama ilk ameliyat kadar riskli olmuyormuş. 3 defa Herni ameliyatı olan bebekler var. Korkmayın içinizi ferah tutun.

Rabbım düşmanıma yaşatmasın diyafram hernili olarak doğan bir kızım var ve şuan 5 yasinda şükürler olsun atlattık geçti tüm sikintilarimiz

Rabbım düşmanıma yaşatmasın diyafram hernili olarak doğan bir kızım var ve şuan 5 yasinda şükürler olsun atlattık geçti tüm sikintilarimiz
Geçmiş olsun. Ben de 20 haftalık hamileyim diyafram hernisi teşhisi komdu bebeğime. Şu an kızınız normal cocuklar gibi herseyı yapabiliyor mu ? Kısıtlamaları var mı koşmak yasak, spor vs gbi ?

Merhaba.. yıllar önce yazmıştım foruma yaşadığım sıkıntıları.. 2015 yılıydı. Şuan oğlum 8 yaşında. Malesef bu hastalık kendini farklı şekillerde tekrarlıyor. 2 kere inmemiş testis ameliyatı, kasık fıtığı ameliyatı oldu oğlum 2 yaşındayken.. ardından en büyük sıkıntıyı 3. Yaşta yaşadık. Bağırsak düğümlenmesi + yapışması geçirdi. Ameliyar oldu. Çok şükür sadece 1 kere kendini tekrar etti hastalık ama tekrar ameliyat olmasına gerek kalmadı. Diyafragma hernisinde akciğerler bağırsaklara doğru yöneldiği için bağırsaklar zarar görmüş anladığımız yorumladığımız ( doktorların da) kadarıyla... ancak düzelemeyecek şeyler değil bunlar gönlünüzü ferah tutun...

Merhaba lütfen kim ne derse desin ümitsizliğe kapilipta hem bebeğinizi hem kendinizi strese sokmayın sırf bunları yazmak icin kayıt oldum hele hele bebeğiniz diyaframa herni sonlandiralim diyenlere lütfen itibar etmeyin zaten bir ihtimalde olsa yaşamları son buluyor sadece bu hastalık ile değil sağlıklı doğan bebeklerimizin garantisi mi var. Yazdıklarım sizlere moral olsun benim bebeğim doğdu 2 ay 5 günlüktü diyaframa herni tanısı konuldu bebeğimi hastaneden alıp kaçmak istedim birşeyi yok durup dururken ameliyat yapacaklar diye o günü anlatamam hala ruhum daralır. Hâlbuki sürekli arada hastaneye gidiyordum bebeğim hirildiyor emziriyorum hemen aşırı derecede kusuyor diye bana burun spreyi verip yolluyorlardi dediğim gibi 2 ay 5 günlük olana kadar bilemediler. Ameliyat a giren doktor bu zmana kadar yaşaması bile mucize dedi rabbim istedikten sonra neden olmasin ki. Ameliyat oldu 10 gün yoğun bakımda kaldı bir süre sonra evimize çıktık tam bir hafta sonra ağzından çamur gibi birşeyler çıkınca tekrar gittik ve ikinci amilyatini oldu. Şimdi 6 yaşında hiçbir sorunumuz yok hamdolsun rabbim evlatlarınızi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şafi ismiyle şifa versin üzülme demekle olmuyor bilmiyorum ama umut olsun diye yazmadanda gecemedim

Gorecek gunu varsa kim nederrse desin inatci ve guclu oluyor bizim bebeklerimiz benm.kizin suanda 5 yasinda ve okula gidiyor sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…