Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci de tüp bebek tedavisi olan varmi

sormustu esim yanlis olmasin 4950 gibi bisey demisti esime heralde toplam fiyat da 6500 7000 i bulur demislerdi canim bugun ilac aldim 1100 tl ye indi en son :)

sormustu esim yanlis olmasin 4950 gibi bisey demisti esime heralde toplam fiyat da 6500 7000 i bulur demislerdi canim bugun ilac aldim 1100 tl ye indi en son :)
Ya bizimki iki deneme üst üste oldu sayılır biraz sıkıştık. Şimdi hemen üçüncüsüne paramiz kalmadi ondan soruyorum yanlış anlasilmasin :) borç harç bile olsa zaman kaybetmek istemiyoruz. İlaçlar benim diğer merkeze göre pahaliymis ama yapacak bişey yok olsun da Allah' in izniyle: )

anliyorum canim yanlis anlayacak bise yok bunda :) Allah kolaylik versin biraz maliyetli ama bebislerimizi kucagimiza alalim her seye deger bu mutluluk :)

anliyorum canim yanlis anlayacak bise yok bunda :) Allah kolaylik versin biraz maliyetli ama bebislerimizi kucagimiza alalim her seye deger bu mutluluk :)
Kesinlikle kucagimiza aldiktan sonra paranin ne önemi kalır ki. Sağol canım Allah hepimize kolaylik versin. Gelişmelerden haberdar et :)

sagol canim 3. igneyi yapicam birazdan cuma gunu muayene var takrar hayirlisi olsun Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah sonunda muradimiza erelim hepimiz insallah

bende bahçeçi zeki beyde 2.denemem için bu ay tedaviye başlıyorum dondurulmuş ikitane 3.gün embriyosu var korkuyorum tekrar sonuç negatif olursa diye zeki bey iyidir hoştur çalışanların yüzü cok asık bakalım allah 3.denemeyi nasip etmez umarım bunlar tutunurda....

insallah bu kez pozitif olur canim Allah gonlune gore versin..2. deneme icin ne kadar sure gecti ilkiyle arasinda

az kalmış hayrılısı sizede söledirler mi ayın 15-22 arası zeki bey yok
Canim merhaba merkezdenmi soylediler olmayacağını .bizimde yumurta toplandi ama transfer icin diger adeti beklycz erken gelmezse 19 agustos adetim..

Kizlar bilgi almak için merkezi aradim cikti arkadaslar dedi telefondaki..
Beni aramadilar bilgi vermek icin.
Süreyya hanimin telefonu varmiydi ozelden yazarsaniz sevinirim

Back
X