- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
İnşallah o sürece girdiğimizde lazım olur bu bilgi bize :) burda herkese soruyorum size de sorayim sormasi ayip merkezle ücreti konuştunuz mu ?zeki bey genesiste dogum yaptiriyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah o sürece girdiğimizde lazım olur bu bilgi bize :) burda herkese soruyorum size de sorayim sormasi ayip merkezle ücreti konuştunuz mu ?zeki bey genesiste dogum yaptiriyormus
Ya bizimki iki deneme üst üste oldu sayılır biraz sıkıştık. Şimdi hemen üçüncüsüne paramiz kalmadi ondan soruyorum yanlış anlasilmasin :) borç harç bile olsa zaman kaybetmek istemiyoruz. İlaçlar benim diğer merkeze göre pahaliymis ama yapacak bişey yok olsun da Allah' in izniyle: )sormustu esim yanlis olmasin 4950 gibi bisey demisti esime heralde toplam fiyat da 6500 7000 i bulur demislerdi canim bugun ilac aldim 1100 tl ye indi en son :)
Kesinlikle kucagimiza aldiktan sonra paranin ne önemi kalır ki. Sağol canım Allah hepimize kolaylik versin. Gelişmelerden haberdar et :)anliyorum canim yanlis anlayacak bise yok bunda :) Allah kolaylik versin biraz maliyetli ama bebislerimizi kucagimiza alalim her seye deger bu mutluluk :)
Kesinlikle kucagimiza aldiktan sonra paranin ne önemi kalır ki. Sağol canım Allah hepimize kolaylik versin. Gelişmelerden haberdar et :)[/QUO
ederim mutlaka umarim hayirli haberler paylasiriz burdan :)
Hayirli olsun cnm nasil gidiyor.benim ilaclar bitio bugunde catlatma ignesini vurcm cuma sabah opu var..ederim mutlaka umarim hayirli haberler paylasiriz burdan :)
Canim merhaba merkezdenmi soylediler olmayacağını .bizimde yumurta toplandi ama transfer icin diger adeti beklycz erken gelmezse 19 agustos adetim..az kalmış hayrılısı sizede söledirler mi ayın 15-22 arası zeki bey yok