Cevapladigin için Allah razı olsun teşekkür ederim sağolasin bakalım nasipse Mart da gitmeyi düşünüyoruz sen hamilemisiniki doktor var cok tercih edilen ugur deger ve zeki akkum biri memorial da biri bahceci de fiyatlar hemen hemen ayni 4950 tup benek parasi tum masraflar 7 -8 bini buluyor rapor hakkinda pek bir bilgim yok ilk etapta yapilan igneler cok pahaliydi ilaclar pahali yani ben bahcecide yaptrdm sgk anlasmasi yoktu ama yine de memnunum diyarbakirda yasiyorum kalacak yer konusunda yardimci olduklarini sanmiyorum canim yani bilmiyorum insaĺlah Rabbim hayirli sonuc versin senin icin de
Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin hayırlısı ile kavuşursun bebeğine. Hamilelige giden süreç çok sıkıntılı hamilelik ayrı bir sıkıntı Rabbim herkese yardım etsin teşekkür ederim yardımcı olduğun için şimdilik sorum yok gidip görünmek lazım ben doktorlardan nefret ediyorum ya bazen çok kaba oluyorlar ve tüm umudunu alıyorlar. Ben Şırnak tayim sen nerdesinben 19 haftalik hamileyim canim biraz sıkıntı gecti ama Rabbim bidaha yasatmaz insallah Rabbim sana ve herkese nasip etsin insallah istedigin zaman soru sorabilirsin aklina takilan birsey olursa... sen nerde yasiyorsun
Diyarbakır da yaşıyorum demişsin zatenAllah sağlıkla büyümesini nasip etsin hayırlısı ile kavuşursun bebeğine. Hamilelige giden süreç çok sıkıntılı hamilelik ayrı bir sıkıntı Rabbim herkese yardım etsin teşekkür ederim yardımcı olduğun için şimdilik sorum yok gidip görünmek lazım ben doktorlardan nefret ediyorum ya bazen çok kaba oluyorlar ve tüm umudunu alıyorlar. Ben Şırnak tayim sen nerdesin
evet canim diyarbakirdayimDiyarbakır da yaşıyorum demişsin zaten
Memnun oldum canım teşekkürler tekrar Allaha emanet olevet canim diyarbakirdayim
ben de memnun oldum sen de Allaha emanet ol canim Rabbim gonlune gore versinMemnun oldum canım teşekkürler tekrar Allaha emanet ol
merhaba benm de 3 başarısız tüp bebek denemem oldu. 3 ünü de urfada yaptım ve olmadı maalesef. benm kanallar kapalı rahimde yapışıklık var ve ilaç kullanmadan adet olamıyorum. acaba benm gibi sorunu olup da bhçecide tüp bebek yaptırıp hamile kalan var mı
Amin canm insallahhho kadar çok yoruldum ki artık gerçekten halimden anlayan bir doktora gitmek istiyorum..ben de zor hasta grubundanim. ..şuan istambula gitmek istemiyorum olursa Diyarbakır a gelecem şuan Urfa hilvandayimMerhaba canım hastanede takiplerimi yaptırırken birkaç hasta ile muhabbet kurmuştum. Birebir aynı değildi ama onlar da zor hasta grubundaydı. Ben birçok tanıştığım kişiyi yönlendirdim. En azından bir git görüş derim ben. İnşallah sen de mutlu sona ulaşırsın.
canım naptın başladın mı tedaviye merkez araştırıyordun karar verebildin mi?
Bana mı sormuşsun canım uzun zamandır girmeyince yeni gördüm mesajı bu ay gidicem tedavi için adet olmayı bekliyorum bahceciye gidicem bende büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?