Anladim canım,peki sen diyarbakir da mi yaptirdin,maliyeti yahminen ne kadar tutuyorevet canim yumurta toplandiktan sonra dolleniyor 3. veya 5. gun donduruyorlar yaklasik iki ay sonra vucudun rahatladiginda transfer yapiliyor..dis gebelik riski azaliyor tutma ihtimali az da olsa artiyor daha iyi oluyor yani
Canım yazdıklarının hepsini baştan sona kadar okudum Rabbim kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı bi şekilde. Bende Diyarbakır'da düşünüyorum van da yaşıyorum. Aslın da aklımda yoktu ama tavsiye ettiler Diyarbakır bu topigi de okuyunca Diyarbakır'da yaptırmaya karar kıldım. Ama bizim durum biraz iç açıcı değil sperm ler de dna hasarı var ilk tüp denemede 11 yumurtadan 3. Güne iki tane geldi pek iyi değildi durumları tutmadı da zaten. Sperm seçilimi nasıl bahçeci de bilgin var mı?diyarbakirda yaptirdim sadece tup bebek icin 4950 verdik ilaclar muayeneler hepsi 8- 9 bini buluyor canim
Canım çok geçmiş olsun korkma sakın içini ferah tut bişey olmaz allahın izniyle bol bol dua et. Bizde ki durum maalesef çok kötü doktorun dediğine göre sağlam görünen spermlerinin yüzde 33 u sağlık li gorunseler de yumurtayı dolleyecek kalitede değillermiş. Ilk Denemem de büyüterek seçtiler ama ise yaramadı. Başka yöntemler araştırıyorum bendeen son teknoloji ile seciliyor spermler binlerce kat yakindan inceleniyo bnm de 21 yumurta toplandi 4 tanesi 1. kaliteydi suan 2 tanesi dondurulmus bekliyor ben klinige guvendim acikcasi diyarbakirdaki en iyi yer diye dusunuyorum doktorumu seviyorum embriyologumuz da basarili her sey kismet yine de..bnm 16 haftalik suan hastanede yatiyorum dun cok kanamam oldu
Bence tüp bebek deneyin aşılama tutmazsa ara vermen gerekecek birazSlm kızlar bende 2 yıldır evliyim ben 33 eşim 41 yaşındayız çok bekleme lüksümüz de yok sebepsiz infertilite zeki hoca gel tüp bebek yapalım dedi aşılamayı çok önermedi daha önce hiç aşılama ve tüp denemedim aslında tüp bebek banada daha mantıklı geliyor ama aşılama da aklımda bi soru işareti
Bence tüp bebek deneyin aşılama tutmazsa ara vermen gerekecek biraz
Aslında tup bebeğin ilaçları biraz daha ağır diye teredüt ediyorum şimdi klinikle görüşmeye gidiyorum zaten bide onlarla görüşüp buay sonu regl olacam kısmetse başlıyacam
Mrb zeki bey tup bebek konusunda nasıl acaba dondurulmuş transfer yaptığını söyledi olumlu sonuçlar yüksek mi şimdiye kadar tutunma olmadı çünkü bu 5 ci deneme olacakdiyarbakirda yaptirdim sadece tup bebek icin 4950 verdik ilaclar muayeneler hepsi 8- 9 bini buluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?