- 11 Eylül 2014
- 467
- 199
- 53
- 38
- Konu Sahibi galadriel80
-
Canim belim ve kasigim agriyo biraz dinlenecegim size iyi geceler dualarinizi bekliyorum ins kanamam ve agrim kesilirKuzum bak dedigim gibi beynimizi yoneten bizim yapmis oldugumus kuruntular her zaman ikilemde kaldigimizda en kotu sonuc olur o yuzden mutlu umutlu ol umudunu yitirme hep en iyiyi dusun
Tamam cnm iyi geceler allah yavrunuzu size bagislasinCanim belim ve kasigim agriyo biraz dinlenecegim size iyi geceler dualarinizi bekliyorum ins kanamam ve agrim kesilir
Amin canim uyuyamiyorum iki saat uyumusum bi gozumu actim unutmusum hamileligi ruya gibi sanki aklima geldi test sonucu buruk bi sevinc yasadim sevinemiyorum sabah olsaydi bi kanama hala geliyo tuvalete gidince nerdeyse akiyo kan su gibi boyle nasil cocuk kalacak tahmin edemiyom keske keske erkeden gidip yaptirsaydim testi bunlar olmazdi ins bisey olmaz bu keske beni mahveder o sifiri negatifi o kadar cok duydum ki korkumdan gitmedim hic bisey cikmayacak nasil olsa biri iki gun daha umutla yasasak kar dedim hic aklimin ucundan gecmezdi olacagi ama bu kanamayli gitti bence cok uzgunum son asilamamdi rabbim sans verdi degerlendiremedik tuptede ya tuta ya tuymaya o kadar mesakatli isler oda vardir herseyde bi hayir diyelim ama cokkkkk uzgunum affetmiyom kendimi bi turlu nolur bu testteki mucize gibi rabbim yarinda bi mucize versinde bisey olmamis olsun bebisimize ins nolur dua edinnn canimTamam cnm iyi geceler allah yavrunuzu size bagislasin
Dua esiyorum cnm bak benim bi hemsire ablam var burda 12 haftalik hamileyken kanamasi oldu hemde senin gibi dustu sandi 7 gun boyunca adet gibiydi ayni ama simdi o bebek kucaginda bazen boyle oluyor hamilw oldugu halde 9 ay kanamasi olanlar var icinj rahat tutmaya calis yemene dikkat et bak o bebek sana tutunacak bugun doktora mi gitceksiniAmin canim uyuyamiyorum iki saat uyumusum bi gozumu actim unutmusum hamileligi ruya gibi sanki aklima geldi test sonucu buruk bi sevinc yasadim sevinemiyorum sabah olsaydi bi kanama hala geliyo tuvalete gidince nerdeyse akiyo kan su gibi boyle nasil cocuk kalacak tahmin edemiyom keske keske erkeden gidip yaptirsaydim testi bunlar olmazdi ins bisey olmaz bu keske beni mahveder o sifiri negatifi o kadar cok duydum ki korkumdan gitmedim hic bisey cikmayacak nasil olsa biri iki gun daha umutla yasasak kar dedim hic aklimin ucundan gecmezdi olacagi ama bu kanamayli gitti bence cok uzgunum son asilamamdi rabbim sans verdi degerlendiremedik tuptede ya tuta ya tuymaya o kadar mesakatli isler oda vardir herseyde bi hayir diyelim ama cokkkkk uzgunum affetmiyom kendimi bi turlu nolur bu testteki mucize gibi rabbim yarinda bi mucize versinde bisey olmamis olsun bebisimize ins nolur dua edinnn canim
Evet canim 9 gidecez ins dedigin gibi olur cok korkuyorum ama icimden bi ses bisey olmayacak dio cok tuafim hala inanamiyorum ins guzel haberi aliriz duruyodur canim haber ederim gelince ama kanamam var halaDua esiyorum cnm bak benim bi hemsire ablam var burda 12 haftalik hamileyken kanamasi oldu hemde senin gibi dustu sandi 7 gun boyunca adet gibiydi ayni ama simdi o bebek kucaginda bazen boyle oluyor hamilw oldugu halde 9 ay kanamasi olanlar var icinj rahat tutmaya calis yemene dikkat et bak o bebek sana tutunacak bugun doktora mi gitceksini
Pihti var mi kanaman ne renk ben de on da doktorda olacagim bakalimEvet canim 9 gidecez ins dedigin gibi olur cok korkuyorum ama icimden bi ses bisey olmayacak dio cok tuafim hala inanamiyorum ins guzel haberi aliriz duruyodur canim haber ederim gelince ama kanamam var hala
Yok pihiti yok ama kirmizi koyu hafif icinde ufak bi iki tane geldi arada doktora geldik kan isteddi deger dusmusse dusuk olmus dedi ama duser dedi hic iyi konusmadi yani once gelseydin isimiz kolaydi dio deli olacam ins simdi degerim yuksek cikardaPihti var mi kanaman ne renk ben de on da doktorda olacagim bakalim
Pihti var mi kanaman ne renk ben de on da doktorda olacagim bakalim[/QUOTE
Kanamada pihiti olsaydi dusuk oyle olurdu demi bende kanama oldu ama pihiti yoktu icinde bi pet iyice doldu ama az olmadi sence dusuk olmusmudur bi bucuk saat sora sonuc cikacakPihti var mi kanaman ne renk ben de on da doktorda olacagim bakalim
Canim pihti yoksa bisey olmaz senin icin dua ediyorum ben beni haberdar etKanamada pihiti olsaydi dusuk oyle olurdu demi bende kanama oldu ama pihiti yoktu icinde bi pet iyice doldu ama az olmadi sence dusuk olmusmudur bi bucuk saat sora sonuc cikacak
Bak dusukte once bir parca pihti dusuyo sonra da kanama cok yogun oluyoCanim pihti yoksa bisey olmaz senin icin dua ediyorum ben beni haberdar et
Cnm adin ne bu arda ben ebruBak dusukte once bir parca pihti dusuyo sonra da kanama cok yogun oluyo
Canim sonu 16.52 di dun bugun 16.27cikti sonuc yukselmesi lazimdi dedi dr dusmus yinede igne yazdi hap alttan fitil kullan dedi ins dusmez ama dusuk oluyo dedi drCanim pihti yoksa bisey olmaz senin icin dua ediyorum ben beni haberdar et
Fatma cnm menmun oldumCnm adin ne bu arda ben ebru
Altina yuksekce yastik koy yat yediklerine de dikkat etCanim sonu 16.52 di dun bugun 16.27cikti sonuc yukselmesi lazimdi dedi dr dusmus yinede igne yazdi hap alttan fitil kullan dedi ins dusmez ama dusuk oluyo dedi dr
Saol cnm oyle yaptim ins bisey olmazCanim ayaginin
Altina yuksekce yastik koy yat yediklerine de dikkat et
Olmayacak canim imsSaol cnm oyle yaptim ins bisey olmaz
Yok sadece test yapti ama kanama yogun oldu icinde bi parca dustu fimdik kadar et gini dustu jeralde can olmadiUltrasyonla bakti mi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?