- 11 Eylül 2014
- 467
- 199
- 53
- 38
- Konu Sahibi galadriel80
-
Saol canim ins tum isteyenleride kavustursunSenin icin dua edicem canim alahim bir an once evladina kavustursun
Yok pihiti yok canimKanaman nasil pihtili mi
Pihti olmamasi iyi cnm ayrica 12 . Gun 14. Gun 16. Gun test yaptirman gerekti gec kalmissinYok pihiti yok canim
Evet diyerlerindede leke gelip adet basladigi icin adet badlayacak die umursamadik ama ilk defa boyle bi agrim oldu hayatimda ins kotu bisey olmasinda bisey istemiyomPihti olmamasi iyi cnm ayrica 12 . Gun 14. Gun 16. Gun test yaptirman gerekti gec kalmissin
Yok olmicakEvet diyerlerindede leke gelip adet basladigi icin adet badlayacak die umursamadik ama ilk defa boyle bi agrim oldu hayatimda ins kotu bisey olmasinda bisey istemiyom
Sonuc noldu ikiz dogurum bende resmennYok pihiti yok canim
Hadiii sonuc noldu cnmEvet diyerlerindede leke gelip adet basladigi icin adet badlayacak die umursamadik ama ilk defa boyle bi agrim oldu hayatimda ins kotu bisey olmasinda bisey istemiyom
Kjzum noldu ya telefonjn olsa ariycam o derece yani meraktan catladim hayirli haberini bekliyorum.Evet diyerlerindede leke gelip adet basladigi icin adet badlayacak die umursamadik ama ilk defa boyle bi agrim oldu hayatimda ins kotu bisey olmasinda bisey istemiyom
Canim iki saat oldu neerdesinBugun asilama gunuyle 19 gun oldu lekem ikindiye kadar leke geldi pembe sora aksam ustu kanama geldi lavaboya gittikce kanama oldu sanki rahmim dusucekmis gibi agrim oldu kasigimda bi sanci ayaklarimi duvara vurdum iyice sancidan esim yeni geldi isten acile geldik anlattim kan testi yaptilar simdi onu bekliyoruz ins kotu bisey cikmaz sancim var simdi ilk defa boyle bi agrim sancim oldu
Ben sizi takip ediyorum noldu acaba arkadaşa?Canim iki saat oldu neerdesin
Ay bilmiyorum ki cok merak ettim pozitif cikti galiba unuttu bizi 2:30 saat oldu bebek gelihorins.Ben sizi takip ediyorum noldu acaba arkadaşa?
Canim dedigin cikti hamileymisimCanim iki saat oldu neerdesin
İnşallah canıminşallah ne zor bir süreç imiş, şindiden gözüm korkmaya başladıAy bilmiyorum ki cok merak ettim pozitif cikti galiba unuttu bizi 2:30 saat oldu bebek gelihorins.
yıpppyyyy, oleyyyyy umut oldunnnnCanim dedigin cikti hamileymisim
Ayyy çok heyecanlandım ben... Harikasın!!!yıpppyyyy, oleyyyyy umut oldunnnn
Biliyordum biliyordum allahim hayirli ugurlu etsin canim cok mutlu olduk annecikCanim dedigin cikti hamileymisim
Gözlerim doldu... Darısı bize artık, senden de iyi bir haber alalım bu ayBiliyordum biliyordum allahim hayirli ugurlu etsin canim cok mutlu olduk annecik
Benimde doldu sanki ben hamileymisim gibi cok mutluyum icime dogdu zaten allah anali babali buyutsun kucuk bey annesine bir isaret verdi bugun :)Gözlerim doldu... Darısı bize artık, senden de iyi bir haber alalım bu ay
Küçük bey derken? Seninde hislerin kuvvetli sanırım, banada dua et olurmu? Bu topik biz hmile kalana kadar açık kalsın, uğur getirsin bize deBenimde doldu sanki ben hamileymisim gibi cok mutluyum icime dogdu zaten allah anali babali buyutsun kucuk bey annesine bir isaret verdi bugun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?