- Konu Sahibi galadriel80
-
Ayyy amin ins bizimde olucak ben eminim olucak tamam mi can olucakGözlerim doldu... Darısı bize artık, senden de iyi bir haber alalım bu ay
Canlarim saolun arkadaslarim k.bakmayin sarjim bitti yazamadim gittik saki sakir kan geliyo girdim drun yanina sonuca bi baktim 16.52 sonuc inanamadim esimi aradim disardaydi dr progestan ilac verdi yuttum bi hap ama hala kanama devam ediyo baya adet gibi drumu aradim yarin gel bakalim dedi keske 14 . Gun yaptirsaydim testi leke gelirken yaptirsam yine olurdu ama kizlar o kadar umutsuzdum ki dedim yine adet baslayacak nasil olsa die saglik ocagina bile utancimdan gitmedim hep negatif sonucu veriyolardi bilmiyom kizlar nolur dua edin iki bucuk yildir gormedigim tedavi kalmadi ucinvu asilamamdi dun aglamaktan oldum olmayacak cocugumuz diecocuk delisiyim cocuklugumdan beri ins rabbim bisey olmazBiliyordum biliyordum allahim hayirli ugurlu etsin canim cok mutlu olduk annecik
Aynen kucuk bey hislerim cok kuvvetlidir mmucizeye inanir misin canimKüçük bey derken? Seninde hislerin kuvvetli sanırım, banada dua et olurmu? Bu topik biz hmile kalana kadar açık kalsın, uğur getirsin bize de
Olmayacak canim yarin isten izin al sabah guzel bi kahvalti yap sut bal yumurta yogurt ayaklarinin altina da yastik koy yat tamam mi uzulme sevin senin oglan gec gelisiyor zayif bisey olucak galiba mutlu ol tadini cikart test sonucunun hadi yat bakalim maydanoz nane yeme bitki cayi icme hadibaken yat sutunu icCanlarim sag
Canlarim saolun arkadaslarim k.bakmayin sarjim bitti yazamadim gittik saki sakir kan geliyo girdim drun yanina sonuca bi baktim 16.52 sonuc inanamadim esimi aradim disardaydi dr progestan ilac verdi yuttum bi hap ama hala kanama devam ediyo baya adet gibi drumu aradim yarin gel bakalim dedi keske 14 . Gun yaptirsaydim testi leke gelirken yaptirsam yine olurdu ama kizlar o kadar umutsuzdum ki dedim yine adet baslayacak nasil olsa die saglik ocagina bile utancimdan gitmedim hep negatif sonucu veriyolardi bilmiyom kizlar nolur dua edin iki bucuk yildir gormedigim tedavi kalmadi ucinvu asilamamdi dun aglamaktan oldum olmayacak cocugumuz diecocuk delisiyim cocuklugumdan beri ins rabbim bisey olmaz
Canim kanamam ve sancim dvam ediyo. Cok korkuyorum ins bisey olmaz esim bi sevindi gozlerim doldu onun sevincini gorunce dedim bu haberide aldim ya ins pldugunu bildim dedim bebisimiz bizi biraksada cennet kapidindaki agacta bizi bekleyecek ins annemi babami cennete al die Allaha yalvaracak cok sukur oldu rabbimmm binlerce sukur ins bisey olmazyıpppyyyy, oleyyyyy umut oldunnnn
Kuzum bak dedigim gibi beynimizi yoneten bizim yapmis oldugumus kuruntular her zaman ikilemde kaldigimizda en kotu sonuc olur o yuzden mutlu umutlu ol umudunu yitirme hep en iyiyi dusunCac
Canim kanamam ve sancim dvam ediyo. Cok korkuyorum ins bisey olmaz esim bi sevindi gozlerim doldu onun sevincini gorunce dedim bu haberide aldim ya ins pldugunu bildim dedim bebisimiz bizi biraksada cennet kapidindaki agacta bizi bekleyecek ins annemi babami cennete al die Allaha yalvaracak cok sukur oldu rabbimmm binlerce sukur ins bisey olmaz
İns canim senin dedigin cikti dun dedim sana Allahmi soyletiyo ne seni dedim ama hic umudum yoktu sakir sakir kan geliyo testi soyle elimin tersiyle cevirdim bakiyom yanlismi die inanmadim canim normalde canim cok narin deyil olsem gitmem doktora sanki rabbim gidin dedi dr gittik yosa diyodum adetim sancisi die gitmiyodum cok pldu dayanamadim sorada sanki icimden bi ses dedi git bebegin varsa bi ilac verirler dedi sanki oyle cikip gittim sonucu hic boyle beklemiyoduk her iste vardir hayir canim rabbim sizede ins tez vakitte nasip etsin. Canim innnnnnnnsssss olacak sizinde ben hic ummuyodum benim olduysa sizinde olur hic merak etmeyinKucuk bey geliyor tey tey tey lililili :) :) :)
Canim benim sen de umutlu ol bak simdi silvanda bir aktar var keci boynuzu ozu satiyo sende al onu esine sabah ac katnina aksam yatarken gunde iki defa iki kasik icsin sende incir kuru yap ve bimin arkasindaki parka git orda bir mezarlik var bir zaat yatiyor orda ve bas ucunda incir var o incirden bir tane ye ve duani et tamam sende bunu yap bende yapiyorum ama esine de icir cunki asilama yaparken esinin sper kalitesi hareketlilik hepsi bu pekmezden artacak tamam miKüçük bey derken? Seninde hislerin kuvvetli sanırım, banada dua et olurmu? Bu topik biz hmile kalana kadar açık kalsın, uğur getirsin bize de
Canim bak sen yarin da git test yap test sonucuartacak mi diye tamam miİns canim senin dedigin cikti dun dedim sana Allahmi soyletiyo ne seni dedim ama hic umudum yoktu sakir sakir kan geliyo testi soyle elimin tersiyle cevirdim bakiyom yanlismi die inanmadim canim normalde canim cok narin deyil olsem gitmem doktora sanki rabbim gidin dedi dr gittik yosa diyodum adetim sancisi die gitmiyodum cok pldu dayanamadim sorada sanki icimden bi ses dedi git bebegin varsa bi ilac verirler dedi sanki oyle cikip gittim sonucu hic boyle beklemiyoduk her iste vardir hayir canim rabbim sizede ins tez vakitte nasip etsin. Canim innnnnnnnsssss olacak sizinde ben hic ummuyodum benim olduysa sizinde olur hic merak etmeyin
Ben ağlıyorum artık hüngür hüngür, o nasıl bir andır yaaaCac
Canim kanamam ve sancim dvam ediyo. Cok korkuyorum ins bisey olmaz esim bi sevindi gozlerim doldu onun sevincini gorunce dedim bu haberide aldim ya ins pldugunu bildim dedim bebisimiz bizi biraksada cennet kapidindaki agacta bizi bekleyecek ins annemi babami cennete al die Allaha yalvaracak cok sukur oldu rabbimmm binlerce sukur ins bisey olmaz
Ben bissettim emin ol gercekten hissettim bugun eve giderken test yap dedim yine gitmedin hemen hemen iki uc gundur yap dedim ama dinlemedin neyse sen ne yapiyon su anİns canim senin dedigin cikti dun dedim sana Allahmi soyletiyo ne seni dedim ama hic umudum yoktu sakir sakir kan geliyo testi soyle elimin tersiyle cevirdim bakiyom yanlismi die inanmadim canim normalde canim cok narin deyil olsem gitmem doktora sanki rabbim gidin dedi dr gittik yosa diyodum adetim sancisi die gitmiyodum cok pldu dayanamadim sorada sanki icimden bi ses dedi git bebegin varsa bi ilac verirler dedi sanki oyle cikip gittim sonucu hic boyle beklemiyoduk her iste vardir hayir canim rabbim sizede ins tez vakitte nasip etsin. Canim innnnnnnnsssss olacak sizinde ben hic ummuyodum benim olduysa sizinde olur hic merak etmeyin
Kiz unuturmuyum sizi kader arkadaslarim sizin haberinizi almadan gitmem bi yere ins sizdende fuyacam guzel haberi hemde kanamasiz olacak sorunsuz insAy bilmiyorum ki cok merak ettim pozitif cikti galiba unuttu bizi 2:30 saat oldu bebek gelihorins.
O bir mucizeeeee canim mucize sen benim dediklerimi okudun muBen ağlıyorum artık hüngür hüngür, o nasıl bir andır yaaa
Zaten bizim sıkıntı sperm herketinin olmayışıCanim benim sen de umutlu ol bak simdi silvanda bir aktar var keci boynuzu ozu satiyo sende al onu esine sabah ac katnina aksam yatarken gunde iki defa iki kasik icsin sende incir kuru yap ve bimin arkasindaki parka git orda bir mezarlik var bir zaat yatiyor orda ve bas ucunda incir var o incirden bir tane ye ve duani et tamam sende bunu yap bende yapiyorum ama esine de icir cunki asilama yaparken esinin sper kalitesi hareketlilik hepsi bu pekmezden artacak tamam mi
Okudum okudum, yapıcam da şu incir kürü neyle ilgiliO bir mucizeeeee canim mucize sen benim dediklerimi okudun mu
Tamam iste yarin alin bak ben esimde bir sorun olmadigi halde iciriyorum. Hareketlilik artsin diye bu pekmez spermi kudurtuyo gercektenZaten bizim sıkıntı sperm herketinin olmayışı
Det bitince 5 6 inciri kuru incir tabi 3bardak suda 20 dakka kaynatiyorsun iliyinca iciyorsun bu yumurtaliklari cilgina ceviriyo keci boynuzu ozu de spermiOkudum okudum, yapıcam da şu incir kürü neyle ilgili
Yarın alıcam söz! Bende yarın rahim filmine gidiyorum, korkuyorumTamam iste yarin alin bak ben esimde bir sorun olmadigi halde iciriyorum. Hareketlilik artsin diye bu pekmez spermi kudurtuyo gercekten
Evet haklisin canim keske dinleseydim seni bu kan gelmezden once inlem alirdi dr nolur kizlar bugun cok dua edin bana kanamam yogun bi sekilde oluyo cok korkuyorum ogrendigim an kaybetmek istemiyom rabbim nolur kanama dursun simsiki sarilsin bebegim ins sagolun arkadaslar sizin duanizla oldu sizin dualarinizla kalacak inaniyorum sizi cok opuyorum yarin daha guzel haber vermek nasib olur ins canimBen bissettim emin ol gercekten hissettim bugun eve giderken test yap dedim yine gitmedin hemen hemen iki uc gundur yap dedim ama dinlemedin neyse sen ne yapiyon su an
Korkma canim hiiic acimicak bak bu beden nelerle mucadele etti bi duysan. Oooooo be 6 aylikken ustume 3dosek dusmus annem fark etmemis saatlerce altinda kalmisim fark ettiginde is isten gecmek uzereymis eller kollar tutmuyo gozum acik kalmis ve donmus hemde beni olu gibi hastaneye goturmusler yogun bakimda kalmisim ama mucize iste kurtulmusum sonra 6yaslarinda yolda dusup kaldirim sivri kosesine atar damarimin yanini vurdum yine dikislik mm mesafe olmemi kurtardi 17 yaslarinda zehirli guatir gecirdim ses tellerim bozulacakti ameliyat olsaydim sesim gidecekti . Onu da atlatim 19 yasinda asiri mide bulanmasiyla hastaneye kaldirildimreflu baslamis mide kapakcigim genislemis evlendim erken menepoz ama tum bunlaru umursamamazligim ve hep o pozitif enerjimle yendim yenecegom deYarın alıcam söz! Bende yarın rahim filmine gidiyorum, korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?