- 11 Eylül 2014
- 467
- 199
- 53
- 38
- Konu Sahibi galadriel80
-
Dun idrar testi yaptim bozuk cikti canim ilk on dk ekran kirmizi kaldi ilk cizgi bile acik pembe cikti 15 20 dk baktim yoktu bisey ama testi kaldirip aydinliga tutunca cok az bi ikinci cizgi gozukuyodu bisey anlamadim pek adet gunume iki gun var daha bekloyecegim olmazsa kan yaptiracagim diyer asimda 18 gun olmustu cunku kismet artik ins tutmusturAma kan yesti ve idrar testi cikmali ki hadi bi yapin da sevinelinm
Ama canim doktor demedi mi sana asilamadan sonra 15 . Gun test yap diye. Sende mi memorialde yaptirdinDun idrar testi yaptim bozuk cikti canim ilk on dk ekran kirmizi kaldi ilk cizgi bile acik pembe cikti 15 20 dk baktim yoktu bisey ama testi kaldirip aydinliga tutunca cok az bi ikinci cizgi gozukuyodu bisey anlamadim pek adet gunume iki gun var daha bekloyecegim olmazsa kan yaptiracagim diyer asimda 18 gun olmustu cunku kismet artik ins tutmustur
Bim in arkasindaki parkin icinde mezar var ziyaret yani bir de bas ucunda incir var incirden bir tane yiyip dua ediyorsun sende mi silvandasinZiyaretin ismi ne canim
Evet memorialde yaptirdim 15 .gunu yaptir dedi ama afetime ikigun var adetimi beklemek istiyorum olmazsa yaptiracagim diyer asimda 18.gun olmustu bosuna test yaptirmak istemiyorum ins olmazAma canim doktor demedi mi sana asilamadan sonra 15 . Gun test yap diye. Sende mi memorialde yaptirdin
Yok d.bakirdayim sultan sujmuz turbesini duymustum ama gitmek kismet olmadi o sandimBim in arkasindaki parkin icinde mezar var ziyaret yani bir de bas ucunda incir var incirden bir tane yiyip dua ediyorsun sende mi silvandasin
Eminim tutmustur keske yaptirsaydiniz iki gun sonra birdaha test yapardiniz. Birde kac yumurtaniz vardi asilamadan onceDun idrar testi yaptim bozuk cikti canim ilk on dk ekran kirmizi kaldi ilk cizgi bile acik pembe cikti 15 20 dk baktim yoktu bisey ama testi kaldirip aydinliga tutunca cok az bi ikinci cizgi gozukuyodu bisey anlamadim pek adet gunume iki gun var daha bekloyecegim olmazsa kan yaptiracagim diyer asimda 18 gun olmustu cunku kismet artik ins tutmustur
Ben pvo hastasi oldugum icin cok yumurta gelisti ama buyuk olara 3 demisti heralde drEminim tutmustur keske yaptirsaydiniz iki gun sonra birdaha test yapardiniz. Birde kac yumurtaniz vardi asilamadan once
Aaa ucuzde olabilir o zamanBen pvo hastasi oldugum icin cok yumurta gelisti ama buyuk olara 3 demisti heralde dr
İnsallah ama diyerindede iki yumurta vardi hic tutmadi tutsunda bitane olsada yeterAaa ucuzde olabilir o zaman
Icini ferah tut arkaasim tutucak eminim benİnsallah ama diyerindede iki yumurta vardi hic tutmadi tutsunda bitane olsada yeter
Saol canim inss bunu duymak bile cok guzel hamile oldugunu duymak ne kadar guzelbi duygudur tahmin edemiyorumIcini ferah tut arkaasim tutucak eminim ben
Hep olacak gozuyle bak arkadasim olucakta.Saol canim inss bunu duymak bile cok guzel hamile oldugunu duymak ne kadar guzelbi duygudur tahmin edemiyorum
İnşallah hepimiz bir gün ve en yakın zamanda olancak bir gün HAMİLEYİM diyeceğizSaol canim inss bunu duymak bile cok guzel hamile oldugunu duymak ne kadar guzelbi duygudur tahmin edemiyorum
Canimsin bisey sormak istiyorum asilama yapilirken kiyafetleriniz ustunuzdemiydi birde hastananenin hangi odasinda yaptilar yani dogumhane felan miSaol canim inss bunu duymak bile cok guzel hamile oldugunu duymak ne kadar guzelbi duygudur tahmin edemiyorum
İnsallah canim rabbim tup isteyenlere bi an once nasib etsin insaallahİnşallah hepimiz bir gün ve en yakın zamanda olancak bir gün HAMİLEYİM diyeceğiz
Hep pozitif bakin ben hep pozitif dusunurum relaxİnşallah hepimiz bir gün ve en yakın zamanda olancak bir gün HAMİLEYİM diyeceğiz
Yaptirdigin yere bagli canim ilk yaptirdigim yerde sadece kiyafetlerimin ustune bisey giydirdiler altta herseyini cikariyosun bone taktirdilar dogumhanede oldu bu sefer yaptirdigim yerdede hic bisey giydirmeden altini indir masaya cik dedi sadece dogumhanede yapildi yine yani normal muayene gibi dusun sadece dogumhanede yapiliyo canim ilk bende zor bisey aceba iyice soyunduruyolarmi die dusunmustum ama basit biseyCanimsin bisey sormak istiyorum asilama yapilirken kiyafetleriniz ustunuzdemiydi birde hastananenin hangi odasinda yaptilar yani dogumhane felan mi
Peki aneztezi felan var miYaptirdigin yere bagli canim ilk yaptirdigim yerde sadece kiyafetlerimin ustune bisey giydirdiler altta herseyini cikariyosun bone taktirdilar dogumhanede oldu bu sefer yaptirdigim yerdede hic bisey giydirmeden altini indir masaya cik dedi sadece dogumhanede yapildi yine yani normal muayene gibi dusun sadece dogumhanede yapiliyo canim ilk bende zor bisey aceba iyice soyunduruyolarmi die dusunmustum ama basit bisey
Peki yapildi yatakdan kalmadan odaya mi aliyorlar doktor iki saat yatacaksin dedi banaPeki aneztezi felan var mi
Ilki nerdeydi kiYaptirdigin yere bagli canim ilk yaptirdigim yerde sadece kiyafetlerimin ustune bisey giydirdiler altta herseyini cikariyosun bone taktirdilar dogumhanede oldu bu sefer yaptirdigim yerdede hic bisey giydirmeden altini indir masaya cik dedi sadece dogumhanede yapildi yine yani normal muayene gibi dusun sadece dogumhanede yapiliyo canim ilk bende zor bisey aceba iyice soyunduruyolarmi die dusunmustum ama basit bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?