Aşılama Diyarbakır memorial da aşılama yaptıranlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sabahtan beri hic bisey olmadi test yaptim cikmadi bisey simdi az bisey yine pembe leke oldu asil canim sikildi yine umutlanmistim olmadi cok sinir oldum iyice ya sans meselesi canim sans yok bizdede tupe kaldi artik umudumuz
Aaaa cnm ya sende kirmizilar olmadigi surece sans var ve penbeler yerlesme kanamasidir yarin test yaptirsana sabah ac karnina ve idrar testi sabah ilk idrarda daha net cikiyoe 20 gun oldu nerdeyse asilama olali buda ancak kanda cikar

Aaaa cnm ya sende kirmizilar olmadigi surece sans var ve penbeler yerlesme kanamasidir yarin test yaptirsana sabah ac karnina ve idrar testi sabah ilk idrarda daha net cikiyoe 20 gun oldu nerdeyse asilama olali buda ancak kanda cikar
Saol canim bakalim yarin gelmezse yaparim ama devami gelecek gibi

Yav yok yok gelmicek lutfen pozitif disun pozitif olsun
Cnm yanlos anlama beni lutfen kirilma da sakin antepli sivesi konusayim dedim yanlis anlasilmasin sende benim bi bacimsin dert ortagiyiz ama hamilesin icimden bi ses oyle diyo bak soyle yapalim ben guzel fala bakarim sen kahveni ic fal yatir bi falina bakalim

Hemserim ciktin bende antepliyim nasil fal bakacan bugun bi arkadasim gelmisti tlf dan falci teyzediye bi site varmis cekti gonderdi gelen yorumu bi gorsen sok olduk kiz dedi kesin hamilesin en yakin zamanda bekledigin bi guzel haber alacaksin dedi sora senin ailene yada aileden birine rizkiyla bebek geliyor filan yazmis sok olduk

YA ins ALLAH soyletiyodur seni canim ins dedigin gibi umdugumuz gibi olur saol iyi dileklerin icin.

Olur resmini cek koy olur gunaydin bu arada antepliyim ama diyarbakordayim malum is yuzunden

Olur resmini cek koy olur gunaydin bu arada antepliyim ama diyarbakordayim malum is yuzunden
Gunaydin bizde isten dolayi burdayiz ya ben anlayamadim bu seferki asilamayi bugunde az bembe akinti oluyo yine devami yok sanci var az arada oluyo keske 14. Gunu kan yaptirsaydim kurtulurdum iklemde kalmazdim bugunde olmazsa kanama yarin gideriz dr heralde dun test yaptim aksam sanki cok hafif gordum ama belki dikkatli bakinca illa oluyo demekki.

Peki doktorunla konustun imtasyon kanamasi var senin anlatimin ayni onu gosteriyor

Yok canim ya kirmizi leke gelmeye basladi yavas yavas basliyo heralde adet yerlesme olsa bitmesi lazimdi
Hayir canim yerlesme kanamasi uc ila dort gun suruyo penbe basliyo sonra iki uc damla gunluk kan oluyo ama toplamda bir ped kirletmiyorsun bile benim arkadasim aynisini yasadi adet sandi doktora gitti ki gebeymis onun disanda benim basimdan soyle bisey gecti ben adet oldum 20 gun sonra tekrar kanamam oldu ama once acik renk sonra koyu renk oldu ama pihti olmadi doktora gittim anlattim yerlesme olabilir dedi. Test yaptik 3.50 cikti. Dedi bol su ic dinlen 3gun sonra tekrar yapalim dedi. Benim ailevi sorunlar vardi aramiz bozuktu esimle. Kalktim mazejik hap ictim sabah kalktim ki oglen geri kanamam olmus. Doktora gittim hemen kanamam oldugu halde 4.90 cikti gebelik olismak istemis ama gelismemis anlasilan dediilk defa 1 yil icinde sadece o oldu. Yani o ki sikinti stres yapma bazen gec dollenebilir ayrica yumurtaliklari beyin den gelen hormonlar salgiliyo o yuzden iyi dusun iyi olsun canim tamam uzme kendini bugun eve giderken test yaptir oyle git eger bebis zayifsa yani az gelisiyorsa sadece kanda vikiyo

Saol canim detayli bilgin icin inss oyledir cunku bi tuaf geliyo duruyo bi damla hic anlayamadim bugunde boyle devam ederse yarin doktora gidip kan yaptiracam zaten goguslerim sis hala agri var diyer asilamalarimdada oyle baslamisti ama devami gelmisti aksama kadar nerdeyse iki gun olacak tuaf bi sekilde devam ediyo bide bu test cubuklarinda gebelik yoksa bembeyazmi olur ekran yoksa azda olsa fark edilen ikinci cizgi cikarmi bunda iki testtede cikti hatta arkadasya ilk yaptigimi gordu evt hafif bar dedi oda kafafi karistirdi o hep aksam yaptim testleri sabah idrari degildi

Evet canim az silik cikinca bilki bebek gec gelisiyo bugun aksam yaptir testi ona gore vitamin alirsin yumurta peynir ve yogurt ye bol bol tuttu tuttu bebis geliyorr lilililili

Evet canim az silik cikinca bilki bebek gec gelisiyo bugun aksam yaptir testi ona gore vitamin alirsin yumurta peynir ve yogurt ye bol bol tuttu tuttu bebis geliyorr lilililili
saol cnm ins sen ne yaptin bu arada yumurtan buyudumu ilk asilamanmi senin. Memorialde gime gidiyosun dr kim hic soramadim kendimin sorunlarindan k.b yeni kendime geliyom

saol cnm ins sen ne yaptin bu arada yumurtan buyudumu ilk asilamanmi senin. Memorialde gime gidiyosun dr kim hic soramadim kendimin sorunlarindan k.b yeni kendime geliyom
Onemli degil canim ben batmanda yaptiriyorum bir yumurta var adetinn8. Gunu ancak 15 mm gelmisti yarin kontrol var bakalim ayyy nasil dayaniyorsun aksam yaptirsana testi acilde bir saat de cikiyo

Simdi asilama yaptirali kac gun oldu
Bugun asilama gunuyle 19 gun oldu lekem ikindiye kadar leke geldi pembe sora aksam ustu kanama geldi lavaboya gittikce kanama oldu sanki rahmim dusucekmis gibi agrim oldu kasigimda bi sanci ayaklarimi duvara vurdum iyice sancidan esim yeni geldi isten acile geldik anlattim kan testi yaptilar simdi onu bekliyoruz ins kotu bisey cikmaz sancim var simdi ilk defa boyle bi agrim sancim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…