Diyarbakırda Rinoplasti olanlar, yazışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
senağlamadiyarbakırda olma cesareti olan kızlar lütfen yazınki bende güven kazanayım bekliyorum

canım diclede değil özel genesis var ya orda olcam irfan erdeme sende mi rinoplasti düşünüyosun

ya neden olanlar bişi yazmıyo aslında insan olduktan sonra diğerlerini unutuyo dimi.neyse ne yapalım.ama varya ofiste yürüyosun burnu alçılı elli kız görüyosun ama kimse buraya bişi yazmıyo nedense.neyse herkes kadınlar kulübüne üye değil sonuçta

ben olsam durdurur hepsiyle konuşurdum sende onu yapsana kimde olmuş ,nasıl geçmiş. iyileşme durumu nasıl hepsini sorarım. :içelim:

evet valla bende öyle düşünüyorum.ama hani çekinirler diye sormak istemiyorum ama dediğin gibi yapcam

dut pekmez haklısın canım iyi düşünmek lazım ama benimde başka çarem yok yaşadığım yerde olmak istiyorumki hemen bi sorunda yanına gidebileyim doktorun

ayyyyyyyyyyyyyyy canım benim
ne mutlu oldum bu yazdıklarına bir bilsen
bende irfan erdeme olmayı düşünüyorum diyarbakırdayım ve gerçekten ondan başkası yapamaz burda
benimde aynı senin gibi kemerli ve uzun nasıl oldu hepsini dinlemek istiyorummmmmmm

bende ırfan erdem bir numara diyorum çünkü bi kere uzun yıllara dayanan bir deneyimi var
hastasına karşı çoooook ilgili
ay canım benim yaaa onu çok seviyorum o kadar babacan ki
diyarbakırda diğer doktorlara da baktım ama görevimi yapıp gideyim bu şehirden, havasındalar
ben düşünüyorum ya ilerde bi sorun olursa onu bulamazsam
kimseyi kötüleme niyetinde değilim ama buranın milleti şöyle böyle memnuniyetsiz falan diyen biri benim işime yaramaz çünkü bilirim ki o bir yıl sonra arkasına bile bakmaz
neyse onları zaten sildim
bu arada tatlım hastanenin tam teşekküllü olmasıda insana güven veriyor çok steril bir ortam

canım irfan erdem 3bine yapıyo bende oldum sonunda
bandajlarım çıksın haberdar ederim

Gördüğüm kadarıyla İrfan Erdem de burun estetiği olmuşsunuz bende kendisinde olmak istiyorum da acaba burnunuzun şekli nasıl oldu memnun kaldınız mı ?

Gördüğüm kadarıyla İrfan Erdem de burun estetiği olmuşsunuz bende kendisinde olmak istiyorum da acaba burnunuzun şekli nasıl oldu memnun kaldınız mı ?

Merhaba esra yakın zamanda ameliyat oluyorsun sanırım. Ben de irfan bryi düşünüyorum da ücreti ne kadar acaba?

Merhaba esra yakın zamanda ameliyat oluyorsun sanırım. Ben de irfan bryi düşünüyorum da ücreti ne kadar acaba?

1 2 hafta sonra görüşmeye gidip gün alıcam ama sanırsam 3 binden aşağı olmaz görüştükten sonra sizi bilgilendiririm

merhaba acaba irfan erdeme ameliyat olan varmı ve şuan halen diyarbakırdamı bilgisi olan varsa lütfen cevaplayabilirmi?

esraesra1990 merhaba irfan erdemle görüştünüzmü ameliyat oldunuzmu bende kendisine olmak istiyorum ama daha önce olan birileriyle görüşmek istiyorum bilgi verebilirmisiniz

1 2 hafta sonra görüşmeye gidip gün alıcam ama sanırsam 3 binden aşağı olmaz görüştükten sonra sizi bilgilendiririm

esraesra1990 merhaba irfan erdemle görüştünüzmü ameliyat oldunuzmu bende kendisine olmak istiyorum ama daha önce olan birileriyle görüşmek istiyorum bilgi verebilirmisiniz

Ayın 19 unda görüşücem henüz görüşmedim açıkçası eğer diyarbakırda olucaksanız İrfan Erdem den başka düşünmeyin derim çünkü kendisi 2 yerde çalışıyo ikiside özel memorial hastanesini biliyosunuz zaten şuan orda fazlasıyla deneyimli biri geçen yıl görüştüm yaz aylarında yapmamamı söyledi bu yıla ertelendi ama o zamanlar fiyat konusunu konuşmadık büyük ihtimalle 3 binden aşağı yapmaz yukarıdaki arkadaşada söylediğim gibi görüştüğüm zaman sizi bilgilendiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…