Diyarbakırda Rinoplasti olanlar, yazışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çookkk teşekkür ederim görüştükten sonra sizden haber bekliyorum mutlaka.

İran Beyin memorial ile anlaşması bitti diye biliyorum ama yine tam araştırın. Tek seçenekte İrfan Bey değil Diyarbakırda bir çok isim var. Geçen 27 martta memorilda kbb uzmanına rinoplasti ameliyatı oldum hem sonuçtan memnunum hemde ameliyat ve sonrası çok rahat geçti.

Yoo hala anlaşması varda acaba burnunuzun şekli nasıl oldu ?
Bu arada geçmiş olsun

Tşk ediyorum.İnşallah sizde istediğiniz burna saklıkla kavuşursunuz. Ben doğal durmasından yanaydım o yüzden çok fazla kavis istememiştim, zaten doktorumda yüzüme yakışabilecek bir burun olması taraftarıydı. 107 derecelik bir acı vererek burun ucumu kaldırdı ,kemeri aldı hala çok fazla şişim olmasına rağmen çok beğeniyorum. O kadar doğal olduki ameliyat sonrası işe başladığımda yakın arkadaşlarım dışında kimse anlamadı bile

Sizin adınıza sevindim umarım benimde istediğim gibi olur :) burnunuz bir ünlüyü örnek verirseniz kiminkine benziyo tam olarak bu arada sizin doktorunuz fiyat olarak ne gibi bütçede yaptı ?

rabia21 geçmiş olsun öncelikle ve sizin adınıza sevindim darısı bizim başımıza acaba siz hangi doktora oldunuz ve ücret ne kadar alındı bide alçı tampon yani kısaca tüm bandajlar ne kadar sürede alındı

Merhaba esra yakın zamanda ameliyat oluyorsun sanırım. Ben de irfan bryi düşünüyorum da ücreti ne kadar acaba?

canım bende 3 şubatta burun ameliyatı oldum ama irfan erdeme deil.onunla görüşmeye gitmiştim ama bi türlü yakalayamamıştım kendisini.yanındaki sekretere sordum fiyat vermek istemedi daha sonra yine gidip irfan beyi bulamayınca yine sordum 4 bin demişti tabi doktorla konuşsaydım belki bi ihtimal düşürebilrdim.

Siz kime oldunuz ve sonuctan memnunmusunuz ucreti ne kadar tuttu sizin ve kendi iyilesme surecinizden biraz bahsedermisiniz

Ben memorial da kbb uzmanı Fuat hocaya oldum .3 bin tl fiyatı tampon ve alçı 6 . gün alındı sonrası tekrar srgı yaptı olda bir hafta sonra alındı toplamda 14 gün bandajlıydı. Ameliyat ve sonrası çok rahat geçti buz uygulaması yapmamış olmamıza rağman çok fazla şişim ve morluk oluşmadı olanda 3-4 gün içinde geçti
sana tavsiyem birden fazla dr. ile görüş yaptığı burunlara bak karar vermende etkili olacaktır. fiyata takılma Diyarbakırda fiyat standart 3 bin tl ve civarı çok değişmiyor.
Aklımda kalan isimler İrfan Bey, Fakültede Burhan Özalp , Memoriala İstanbuldan haftanın belli günleri estetik cerrah geliyor adını hatırlayamıyorum, Fuat Bulut bu isimlerle bir görüş. İnşallah istediğin burna en kısa zamanda sağlıcakla kavuşursun.

çokk teşekkür ederim verdiğin bilgiler için burhan özalp emin değilim memoriyala ist.dan gelen doktor ise ali cemal yılmaz onuda araştırdım bir kaç yıllık cerrahmış irfan erdem için olumsuz birşey duymadım daha tecrübeli olduğu söyleniyo diyarbakır dışındada yaptıramayacğım için irfan erdem daha mantıklı geliyo tabi görüşmeye gidicem umarım hayırlısı olur hepimiz için :)

Teşekkür ederim.

Ben Diyarbakır'da bi Burhan Hocayı bilirdim bi de İrfan Erdemi. Meğerse daha çok alternatif varmış

Siz kime oldunuz ve sonuctan memnunmusunuz ucreti ne kadar tuttu sizin ve kendi iyilesme surecinizden biraz bahsedermisiniz

canım benim içte problem vardı nefes problemim çoktu.ama tabi rahatsızlığım olmasaydı yinede estetik olurdum bi arkadaşım sultan hastenesinde edip günyele oldu çok memnun kaldı burun içi problemlerinde çok iyi diyolar edip hoca için.e bende estetikte olsun sadece iç deil dışıda güzel ama çok doğal olsun istedim.arkadaşım olduktan sonra bende bi görüşeyim dedim gittim şansıma yeni ameliyat olmus alçısını almaya gelmş bi hastasıda vardı yanında bende izliyebilrmym dedim tamam dedi kızın alçısı çıktıktan sonra şaşırdım yani çok doğal yapmış şişliklere rağmen..orda karar verdim ona olmaya canm 2 bine yapıo ama ben öğretmenm 400 sigorta karşıladı.her çalışanın da 400 karşılıyo mu bilmiyorum?yani 1.500 gibi işte:) çok memnun kaldım doktorumdan lokal yaptılar bana,genel anestezi istemedim hiç ağrım olmadı sadece 3 gün tampon nefes almamı zorladı biraz o kadar oda olsun okadar tam 9. gün alçımı aldı ve bandaj filan takmadı gerek duymadı çok şiş deildide zaten.tam 2 hafta sonra okula başladım ben 1 ay gitmemeyi düşünüyodum ama şişlik morluk olmayınca başladım hemen okuluma ameliyatla ilgili sormak istediğin ne varsa sorabilirsin seve seve yanıtlarım çünkü bende bu sitedekilere deli gbi soruyodum ama bence d.bakırdaki bütün doktorlarla görüş derim irfan erdem çok tecrübeli olabilr ama yine sen bilirsin. ben burnumu küçük kalkık kavisli yani tam estetik gibi isteseydim tabiki şimdiki doktoruma gitmezdim.

burnunla mutlu olmana sevindim bende doğal ve tabi yüzüme yakışan bi burun istiyorum aslında burnumun kötü olmadığını söylüyolar ama ben hiç beğenmiyorum bide ameliyat sonrası insanların tepkiside biraz bende çekingenlik yaratıyo yani herkes farkedecekte kendibe göre yorum yapıp canımı sıkacak diye çekiniyorum ve tabi en önemlisi annem destek veriyo babam istemiyo onu nasıl ikna edecem bilmiyorum. ama mutlaka olmak istiyorum inşlh herşey göz açıp kapayana kadar gelip geçer halen doktor araştırmasındayım burdan bi arkadaşımız ayın 19. da irfan erdemle görüşücekti görüştükten sonra buraya yazacağını sölemişti bakalım nasıl geçecek umarım herşey herkesin istediği gibi olur hayırlısıyla

canım ya gittim ayın 19 unda orda değildi kendisi danışmaya sordum haftaya gelicekmiş pazartesiye kaldı görüşmem..

esraesra1990 gittinizmi görüşmeye bende gidicem aradım ama bilgi almak için bilgi vermediler randevu almam gerek muayenesi ücretliymiş direk hastaneye gitsem görüşme imkanım olurmu acaba siz ne yaptınız ??

Arkadaşlar ben kbb uzmanına yaptırdım ameliyatımı nedenide şu bi arkadaşım plastikte olduktan sonra ciddi anlamda nefes problemi yaşadığını söyledi.Daha sonra KBB doktoruna birdaha ameliyat olmuş tırstım ve direkt KBB'ciye gittim.Şu an çok memnunum hem şekil istediğim gibi hemde çok iyi nefes alıyorum.Ameliyatımı Akademi Kulak Burun Boğazda Dr.Hüseyin Demir yaptı.Başka bir arkadaşımda yine orda Baver Samancıya olmuş onun burnunuda beğendim.Walla dedğim gibi arkadaşlar sonradan nefes problemi yaşamak çok kötü umarım bi değişiklik olmaz şimdilik herşeyiyi görünüyor

Arkadaslar benim amcamin kizi ve teyzemin kizi sultan da Nedim yandım a yaptirdilar.çok kötü hiç onermiorum. Bende 4 ocak ta inslh rinoplasti yapicam akademikbb de haluk bilek yapicak. Yaptığı burunlar muhteşem ınslh bnmkide ole olur zatem yaptıran arkdslrim önerdi çok memnun kalmışlar fiyat 2300 e zorla anlastik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…