Ayın 19 unda görüşücem henüz görüşmedim açıkçası eğer diyarbakırda olucaksanız İrfan Erdem den başka düşünmeyin derim çünkü kendisi 2 yerde çalışıyo ikiside özel memorial hastanesini biliyosunuz zaten şuan orda fazlasıyla deneyimli biri geçen yıl görüştüm yaz aylarında yapmamamı söyledi bu yıla ertelendi ama o zamanlar fiyat konusunu konuşmadık büyük ihtimalle 3 binden aşağı yapmaz yukarıdaki arkadaşada söylediğim gibi görüştüğüm zaman sizi bilgilendiririm
İran Beyin memorial ile anlaşması bitti diye biliyorum ama yine tam araştırın. Tek seçenekte İrfan Bey değil Diyarbakırda bir çok isim var. Geçen 27 martta memorilda kbb uzmanına rinoplasti ameliyatı oldum hem sonuçtan memnunum hemde ameliyat ve sonrası çok rahat geçti.
Tşk ediyorum.İnşallah sizde istediğiniz burna saklıkla kavuşursunuz. Ben doğal durmasından yanaydım o yüzden çok fazla kavis istememiştim, zaten doktorumda yüzüme yakışabilecek bir burun olması taraftarıydı. 107 derecelik bir acı vererek burun ucumu kaldırdı ,kemeri aldı hala çok fazla şişim olmasına rağmen çok beğeniyorum. O kadar doğal olduki ameliyat sonrası işe başladığımda yakın arkadaşlarım dışında kimse anlamadı bile
Merhaba esra yakın zamanda ameliyat oluyorsun sanırım. Ben de irfan bryi düşünüyorum da ücreti ne kadar acaba?
rabia21 geçmiş olsun öncelikle ve sizin adınıza sevindim darısı bizim başımıza acaba siz hangi doktora oldunuz ve ücret ne kadar alındı bide alçı tampon yani kısaca tüm bandajlar ne kadar sürede alındı
canım bende 3 şubatta burun ameliyatı oldum ama irfan erdeme deil.onunla görüşmeye gitmiştim ama bi türlü yakalayamamıştım kendisini.yanındaki sekretere sordum fiyat vermek istemedi daha sonra yine gidip irfan beyi bulamayınca yine sordum 4 bin demişti tabi doktorla konuşsaydım belki bi ihtimal düşürebilrdim.
Siz kime oldunuz ve sonuctan memnunmusunuz ucreti ne kadar tuttu sizin ve kendi iyilesme surecinizden biraz bahsedermisiniz
burnunla mutlu olmana sevindim bende doğal ve tabi yüzüme yakışan bi burun istiyorum aslında burnumun kötü olmadığını söylüyolar ama ben hiç beğenmiyorum bide ameliyat sonrası insanların tepkiside biraz bende çekingenlik yaratıyo yani herkes farkedecekte kendibe göre yorum yapıp canımı sıkacak diye çekiniyorum ve tabi en önemlisi annem destek veriyo babam istemiyo onu nasıl ikna edecem bilmiyorum. ama mutlaka olmak istiyorum inşlh herşey göz açıp kapayana kadar gelip geçer halen doktor araştırmasındayım burdan bi arkadaşımız ayın 19. da irfan erdemle görüşücekti görüştükten sonra buraya yazacağını sölemişti bakalım nasıl geçecek umarım herşey herkesin istediği gibi olur hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?