Diyelim ki eşinize kızdınız

Bir kere ay çok saçma birşey olmuştu kavga etmiştim ama inanılmaz saçmaydı kavga edecek birşey yoktu ortada. Neyse bir gün sonra akşam eve geldi yemek hazırlamamıştım ama bilerek yaptım onu çünkü tartışma yemek yüzünden olmuştu .normalde full sofra hazır olur bende makyaj filan tam olurdum . Eşim içeri girdi masaya baktı şöyle bir şoka girdiğini hissettim hahaha :silah: içimden oh olsun dedi :kızgın: sonra hadi yavrum yemeğe gidiyoruz giyin dedi . Gidip güle oynaya yemek yedik. Bir kere de ben çok üzgündüm eşim afrine gidecekti ve çok strese girdiğim için ağladım oda kızdı kavga ettik . Sabah o işe gitti ben sabah 7 den akşam 6 ya kadar yataktan hiç çıkmadım ağladım ağladım . Eşim geldi kapıyı pijamayla açtım gidip yatağa geri girdim . Oda geldi yorganın altına girdi anlaştık . Yine hazırlamamıştım ama o zaman çok fena kusuyordum:KK14: ondan hazırlamadım . Yoksa normalde hazırlarım yemek masası bizim için önemli ya :KK47:

Hazırlarım çocukları sofraya cagiririm oda güler bana yokmu der gelir oturur barisir

Hazırlarım,yemek işini aksatmam.
Çocuklarım olmadan önce de hazırlardım.
Ama suratıma devam ederim o ayrı.
Ki ben küsünce çok pis küsüyorum,suratına dahi bakmadan günler geçirebilirim.
Evde hiçbir iş aksamaz ama yüzüne bakmam.

Pff nedense, çok saçma geldi küsmek şimdi:rolleyes:

sonra hadi yavrum yemeğe gidiyoruz giyin dedi . Gidip güle oynaya yemek yedik.

Eşim geldi kapıyı pijamayla açtım gidip yatağa geri girdim . Oda geldi yorganın altına girdi anlaştık .

Şöyle durumu idare eden insanlara bayılıyorum. Vay neden öyle böyle olduyla uğraşmıyor. Çözüm odaklı. O olmadıysa şöyle yapalımcı.
Allah sizi birbirinize bağışlasın:nazar::nazar:

Şöyle durumu idare eden insanlara bayılıyorum. Vay neden öyle böyle olduyla uğraşmıyor. Çözüm odaklı. O olmadıysa şöyle yapalımcı.
Allah sizi birbirinize bağışlasın:nazar::nazar:
Amin canım ya birde kavganın sebebini bi duysan gülmekten ölürsün. Ben fırında patates tavuk yapıyordum . Eşimde ekmek almak için markete gitmişti . Borcam nasıl olduysa fırında kırıldı heryer battı yemek gitti bende çok üzüldüm . Eşimde eve geldi o an bi gerildik durum yere . Yemek yemiyorum dedi bende sen bilirsin demiştim olay da buydu ya . Şimdi gülüyoruz o günlere :halay:

biz de dün akşam saçma bi sebepten tartıştık sofra hazırdı, yemiyorum yemek falan dedi yemezsen yeme dedim allah affetsin madem öyle hepsini döküyorum dedim ve çöpe döktüm. o da çıktı gitti. ben de meyve yedim uyudum.
bugün yemek yapacağım ister yer ister yemez, o hayatımda yokken de ben kendime yemek yapıyordum her akşam.yerken de evde olursa sofraya çağırırım bir kere. kendi bilir

Şunu da söylemeden edemeyeceğim . Canım bu hayat çok kısa Allah korusun çok büyük aldatma vs olmadığı sürece küsmenin ailemi Yok İnan bana . Herşey konuşularak anlaşılır yemeğini filan hazırla sonra insan pişman oluyor İnan. Şimdi evimde olmak için neler vermezdim

Çoğunluk hazırlarım demiş ben ilk birkaç kavgada hazırladım bide bekledim gelip beraber yicez diye ama baktım hem benim yaptığım yemeği yiyor hem yüzüme bakmıyor çok zoruma gitti. Hem hizmetini yapıyim hem beni yok saysın, ben bu eve köle olmak için mi geldim dedim ve son zamanlarda küsünce yemek yapmamaya başladım. Madem küsünce beni yok sayıyor ben de yok olurum diye düşündüm. Çocuk da olmayınca yemek yapmamak çok sorun olmuyor.
Herkes içinden geldiği gibi yapıyormuş anladığım kadarıyla siz de öyle yapın

Back
X