Diyelim ki eşinize kızdınız

Biz pek küs kalamıyoruz ya o sırnaşıyor ya ben...
Hazırlarım genelde esimde gelip yardım eder yardım ederken barışmış oluyoruz :KK70:
Yada dışarıdan en sevdiğim şeyleri söyler yine barışırız:KK70:
Ahahahh bizde her türlü barisiyoruz zaten bizim eskiden uzun sürmedi saat sürerdi kusmeler yillandikca artıyor küsme aralığı .
Rekor 16 gün :KK53:

eşim yada başka biri sevdiğim oranda kızıyorum. o yüzden çok şiddetli kızıyorum.genelde laf sokar soğuk dururum fiziksel şiddete karşıyım eşşk kadar herifi anası babası akıllandıramadıysa. biz sosyal hizmetler uzmanımıyız?

Biz küstüğümüzde yataktan çıkmam genelde o hazırlar kahvaltıyı beni uyandırır o vesileyle barışırız zaten
Ama akşam yemeğiyse hazırlarım tabiki herzaman nasıl yapıyosam öyle

Ben ondan önce yerim onla masaya oturmam ama ona hazırlarım.
Hazırlarım çünkü ben çalışmıyorum. O bu evin maddi tüm ihtiyaçlarını karşılıyorsa ben de hizmet ihtiyacını karşılarım. Bunlar bizim sorumluluklarımız. Aksi halde, o da bana kızıp elektrik faturasını ödemesin o zaman !

Basit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
Gerçi basit bir mesele demişsiniz onu atlamışım. Valla 7 yıllık dostum 4 yıllık eşim, artık basit şeyler için küsmek bizden geçti. Adama saat bile veriyorum 'şimdi benle konuşma 1 saat sonra düzelirim ben' diye :KK53:

hazırlarım ona kıyamam:KK200:
ama surat da yaparım hala gelip gönlümü almıyorsa da kenardan laf atarım
mecbur gelip gönlümü alıyor
yoksa sabaha kadar riv riv riv:sinirli:
biz de böyle:KK48:

Aynı benim eşimi anlattın ama tabi yemeğimi hazırlarım evimi ütüsünü yaniiiii

Gerçi basit bir mesele demişsiniz onu atlamışım. Valla 7 yıllık dostum 4 yıllık eşim, artık basit şeyler için küsmek bizden geçti. Adama saat bile veriyorum 'şimdi benle konuşma 1 saat sonra düzelirim ben' diye :KK53:

hahah bizde öyleyiz :D
bulaşıkları halledip gelicem konuşma benle bi 20 dk, sakinleşicem ben diyorum. 20 dk sonra elimde çay geliyorum o da abur cubur çıkartıyor öpüşüp koklaşıyoruz :D

şaka bir yana
Allah büyük dertlerden kavgalardan korusun.

Küsüz konuşmuyoruz yemek mi hazırlayacağım :63:
İçime dert oldu açtır şimdi banane ya:eek:
O beni kırarken iyiydi ama ogün çok beni nasılda düşündü:KK12:
Yemek hazır kızım çağır babanı :hamarat:
Konuşmasam ne olur onu düşündüğüm belli hiç inandırıcı değil:halay:

Hazırlarım, o zaten küskalmaz, bende söylene söylene yaparım , napıyım açımı kalıyım:)

Back
X