Diyelim ki eşinize kızdınız

Eğer basit bir meseleyse hazırlarım ama suratımı da asarım o bana kur yapmadan gülmem ama ciddi bir meseleyse odama gömülürüm pek birşey de yemek istemem eşim hazırlar kendince onun özür şekildir :)

hazırlıyorum o ama o gelmeden yiyip kalkıyorm masadan tek basına yiyince zaten karnını doyurup gönlümü almaya geliyo :)

bizim küslüğümüz olmaz uzun süren tartışmalarımızda. basit bi tartışma olduysa kahvaltı hazırlarım tabi. ama sürekli küsen gönül almayı bilmeyen bi odunsa, en nefret ettiğim şey ne kahvaltı hazırlarım ne yemek yaparım, o önce kibar olmayı öğrensin

Hazırlarım.Basit bir sebepse neden Trip atacaksın ki.Bu işler böyle alışırsan sürer gider.Küs olduğun da bile uzun tutmamak evin huzurunu kaçırmamak,gurur yapmamayı eşe öğretmek adına ilk baş sen normal hayata devam edeceksin ki o da suyunu çıkarıp daha da ilerletmesin bu çocukca davranışlarını.Erkekleri eğitmek için önce kendimiz uygulamalıyız malesef.

Basit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
hazirlarim soğuk bi sekilde de çağırırım istr gelip yesin ister yemesin... ki genelde eşim gelir hatta bu durumda barış çubuğunu da uzatir

Hazırlarım küsmek evlilikte ki sorumlulukları değiştirmiyor bence iki taraf için de aynı şey geçerli olmalı.

Basit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
Hazırlıyorum çünkü sadece o yaşamıyor bu evde bende yaşıyorum kendim için yaparım hatta özellikle yemediği şeyleri yaparım mecbur yer yada yumurta yer

Evde kahvalti etmiyor zaten ama buyuk tartissak bile küsmem ben. Esimde küsmez en fazla bikac saat konusmaz ama o suredeki sessizligi bile sinirimi bozuyor. Günlerce küsüp başıma ekşise küstügü icinde ayri bir tartisma cikarirdim. Sessiz savasi sevmem :KK70: Boylece çikmaz bir donguye girerdik galiba.

Biz pek küs kalamıyoruz ya o sırnaşıyor ya ben...
Hazırlarım genelde esimde gelip yardım eder yardım ederken barışmış oluyoruz :D
Yada dışarıdan en sevdiğim şeyleri söyler yine barışırız:D

Back
X