Diyelim ki eşinize kızdınız

valla cılve ıcın kusmuyoruz...kusen varsa bilemem..kusluk nedir ruhun ıncinmesıdır...ruhum kırılmısken kimsenın mıdesini doyurmayı dusunemem

Bizde genelde esim yemek yapiyor ben özel günlerde veya o hastaysa cani istemiyorsa yorgunsa yapıyorum. Kavga etsek bana yemek yapar mi bilmiyorum ama yaparsa ona karsi mahcup hissederim :KK200::oops:

Yemek yapmayı hiç ona lutuf gibi görmedim. Kimin zamanı varsa yapar yemeği. Ne benim görevim ne onun. İnsanlar aç kalmasın diye yapılan bişey sonuçta.
Küstük diye aç kalmayacağımıza göre yemek yaparım yada o yapar.
Küslüğün durumuna göre sofra hazırlamam belki. Kendime bi tabak alır yerim.

Kahvaltı hazırlarım ama yokmuş gibi davranırım ,genelde kahvaltı yaparken haberler açık olur,yorum yaptığımız olur habere,o kendi kendine konuşur ben cevap vermem :KK53:Yada kahvaltısını hazırlar gider yatarım :KK53:
Akşam yemeği zaten mecbur hazırlarım çocuklar da var,ama yemeğe ben değil çocuklar çağırır .
Ama uzun süre duramayız konuşmadan hemen barışırız :KK45:

tabikide hazırlarım cnm,o benim kocişim değil mi,hayatımın anlamı o benimmm hem bebişlerimin önünde yapılır mı öyle şey???
ay bırakın şu modern ayaklarını yhaa,o adam sen ona babana yaptığın şımarıklıklarınk yapasın diye mi o kadar emek veriyo???
saygı göstern biraz,aşkınızı kaybettiyseniz bile saygınızı kaybetmeyn.

Küslük olmaz bizim evde ha olduysa çok ciddi bir mesele var demektir ama normalde kızdıysam yine de hazırlarim bilmiyorum kıyamıyorum sabah aç gitmesine zaten akşama sevdiğim birseyi getirir konuşuruz uzun sürmez bizimki:KK15:

Back
X