Diyelim ki eşinize kızdınız

Basit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
Eger hakli oldugumu dusunuyorsam asla hazirlamam haksizsam hazirlarim. Haklilik orani %50 ise yine hazirlarim ama konusmam

Hazırlarım ama yemez inatçılığından. Ben de kendime tabağa koyar yerim. Sonra o da sonra yer. Yemek ziyan olmaz yenir yani sonuç olarak hehehhe :))

Hazırlarım ama eger cok sinirlıysem suratına bile bakmam cok soguk Bı sekilde yemegını koyarım tabagına. Eger o bana kızmıssa yemez gider mutfakta sonradan yer. Ama cogunlukla yakasını bırakmam yıceksın diye cunku tek yemek yemeyi hıc sevmiyorum. O kadar emek verip sofra haızrlıyosam oda benle yemek zorunda

Eşime her ne kadar kizsam da her zaman yemeyimi yaparim. Ama yuzune gunlerce bakmam, konusturmam)))
Ama kusme sebebi de onemli, koca karisina kufur eder doverse, ihanet ederse yemek degil, zehir hazirlamak lazim:KK48:

her akşam işten geliriz birlikte mutfağa gireriz yardım eder küs olsakta bu değişmez, yüzüm beş karış hazırlarım uğraşır benimle ihtiyacım olan malzemeleri alır bilerek ondan istiyim diye, sonra sarıl koklaş yemek hazır :KK50:

Ben zaten normalde yemek hazırlamayı sevmiyorum ayagima gelen fırsatı tepmem kustugumuz için falan değil de firsati degerlendirmek icin hazirlamam:KK24:
Yemek olayına acımıyorum da eşimle bozustugumuzda üstünü açıp yatıyor(bilerek:) bende kalkıp örtüyorum surekli üşür diye dayanamıyorum uyuyunca çok masum oluyo mantigindan sanirim:KK33:

Basit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
Bazen hazrlarm bazen hazrlamam:)) genelde normlde de kahvaltı hazrlamayo sevmem. Canıma minnet yani. İyi bahane olurdu:)) biizm böyle durumlarda 2 gün konşmyrz sonra normle dönüyrz. Konuyu bile konşmyrz:)

Bosancak kadar mesele yoksa ortada eminde sonunda bairscaksak hazirlarim tabiki.kiyamam ofkeli olsamda.oda ilk yemekte gonlumu alir zaten dayanamaz kus kalmaya :)

Ben hazirlarim. Bizimki hazirlama yemicem der. Ama tam bir obur oldugu icin dayanamaz gelir yer. Bazen yerken barisiriz ama barismazsak ya da ayri ayri yediysek kendi bulasigini da yikar soyle uyduruktan. Sonra gecer kosesine, ben de kendi koseme.

Yemek hazırlarım çünkü çocuklar ve ben aç mı kalcaz o da sessizce oturursa yer zaten bizim kızgınlıklar uzun sürmez
yemekden önce küstüysek yada yemek başında ben kalkar gideri o kızları yedirir sofrayı toplar zaten o ara ben sakinleşmiş olurum barışma özür anımız yoktur kavgadan 10dk sonra karşılıklı gülüşmeyle konuşmayla bi konuyu daha unuturuz bidaki kavgaya kadar bidaki kavgada ısıtır önüne korum geçen de böyle yaptın şunu dedin gibi

Back
X