Diyelim ki eşinize kızdınız

Hazırlarım yazık yoksa aç kalır :bicak: zatii gelir bari bişeyler hazırla der kendisi yumurta bile kıramazda

Hazirlarim çünkü aç kalmaya tahammül edemez bende böyle olmasına yüreğim dayanmaz göz göze gelmemeye çalışırım çünkü gözlerine baktigimda birbirimize bakar guleriz
Aynı evin içinde konusmamazlik olmaz illa birbirimize işimiz düşer konuşuruz
Eğer hakliysam illaki uzuntumu belli eder konuşmaya çalışırım
Haksizsamda zaten gönlü almaya çalışırım.

Basit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
Aaa sanki bu konuyu ben actım
İki gündür konuşmuyoruz basit bi sebepten
Sekiz yıllık ewliyim ve hep hazırlardım kahvaltısını falan ama kıymetli olamadım
Bu sefer hazırlamama kararı aldım.dün gelmiş diyoki anladım küssün ama kahvaltıdamı hazırlamıycan ewet dedim
Bugun öglene dogru uyandı baktım ton balıgı yiyo:KK48:
Kredi kartımıda almış habersiz güya cezalandırıyo beni

Neyse canım senin konuya dönecek olursak eşinin durumuna baglı bence
Hazırlamayınca daha cok köprüleri yıkan biriyse gerek yok hazırla bence,cünkü ufak sebepten küslük uzar gider
Kimse küsmesin,ewlilikler hep huzurlu olsun:KK37:

Basit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
Şuana kadar hiç 3-5 saatten fazla küsmedik ben küsemem sevdiklerime eşimde pek gönül almaz hatta hiç özür dilemez hazırlardım.

Hazırlarım, sevgili değiliz evliyiz sonuçta, bir iki basit şeyden ötürü davranışlarım her dakika değişecekse çocuk oyuncağına döner.
Hazırlardım yine konuşmayıp tavrımı yapardım, ama onu düşündüğümüde gösterirdim.
-Ki o da bana kızdığında konuşmasada kendimi değerli hissettirsin, bu güzel bir şey bence..
Güzel söylediniz.

Tartışıp kızdığımızda eşim beni sevmiyosun diye sırnaşıklık yapar. Ben de tabi ki seviyorum kızgın olmak başka sevmemek başka derim.
Üstteki üyenin dediği gibi sevdiğimi belli ederdim yine de.

Yemekte hazırlarım kahvaltıda ama surat asık dururum gönlümü alana denk :KK12:

Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?

Böyle bir eşı sürekli ben idare etmezdim açıkçası. Adam dediğin de hanımına değer verdiğini gosterebilmeli . Bu yazdığınız ince bir ayrıntı bence gözardı edilmemeli.

Biz henüz kavga etmedik kusmedik de . Adam trip atmama bile fırsat vermiyor ki kavga edelim de kahvaltı kim hazırlayacak acaba görelim .

Bosanma arefesindeyiz yinede hazirliyorum zikkim yiyesicesine. İnsanlik vazifesi olarak goruyorum bogazimdan gecmiyor

hazirlarim ama yemez disardan yer. 1 yemez 2 yemezse hazirlamayi birakirim. 1 2 ay sonra da barisiriz. ne ben ona ne o bana gelir. kavgalarimiz 6 ayda 1 ve uzun sureli olur. esimi tanıdığımdan beri boyleyiz biz:)

Ne için kavga ettiğim ve kavganın şiddeti durumu değiştirir
Bazen hazırlamıyorum
O da zaten suçunu bildiği için sessiz sessiz peynir ekmek yiyiyor :KK70:

Back
X