- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi Schizophrenia
Hazırlarım yazık yoksa aç kalır
zatii gelir bari bişeyler hazırla der kendisi yumurta bile kıramazda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa sanki bu konuyu ben actımBasit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
Bir gün nasıl kızdıysam artıkboxsırını toz bezleriyle yıkamıştım
![]()
![]()
Şuana kadar hiç 3-5 saatten fazla küsmedik ben küsemem sevdiklerime eşimde pek gönül almaz hatta hiç özür dilemez hazırlardım.Basit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
Güzel söylediniz.Hazırlarım, sevgili değiliz evliyiz sonuçta, bir iki basit şeyden ötürü davranışlarım her dakika değişecekse çocuk oyuncağına döner.
Hazırlardım yine konuşmayıp tavrımı yapardım, ama onu düşündüğümüde gösterirdim.
-Ki o da bana kızdığında konuşmasada kendimi değerli hissettirsin, bu güzel bir şey bence..
aynı ben..bukadar olur:===))))Yemeği ona değil kendime hazırlıyorum ben. İsterse gelir istemezse gelmez keyfi bilir. Onu ac bırakacam diye kendimi aç bırakmam.
Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?