- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
Canım hindiba kahve farmasinin bi ürünü. Tok tutuyor diyorlar ama bence bağırsakları çalıştırıyor severek içiyorum günde iki öğün kahvaltıdan yarım saat önce akşam yemeğinden yarım saat önce. Ayrıca bende bebek istiyorum 3 yıldır,günaydın afiyet olsun..hindiba kahve ne demek oluyor ne işe yarıyor işk defa duydum..
Afiyet olsun kuzumAnlıyorum canımm hayırlısı olsun hepimiz için. Şimdi hindiba kahve içeceğim yarım saat sonra kahvaltı
Teşekkür ederim canım kullanan var mı başkaAfiyet olsun kuzum
Valla benim bebekten pek yapmaya vaktim olmuyorEvde spor olarak bişey yapıyor musunn kızlar
Bebek seni yorar zaten canımValla benim bebekten pek yapmaya vaktim olmuyor
Aynen valla canım en güzel spor yürüyüş dışarı çıkıp yokuşlu merdivenli ber yerlerde yürürsen süper spor olurBebek seni yorar zaten canımbende yapmak istiyorum ama çok çabuk yoruluyorum
Canım afiyet olsun da dikkati mi çekti niye patates diyette pek papates önermezlerSabah kahvaltı olarak 2 yumurta 1 dilim çok tanilli ekmek 4 5 yaprak ıspanak yarim haşlanmış patates ve yeşillik yanında da granür kahve içtim kızlar
Dikkate alacağım canımAynen valla canım en güzel spor yürüyüş dışarı çıkıp yokuşlu merdivenli ber yerlerde yürürsen süper spor olur
Gittin ona mı takıldın de canımben sabah eşime diyet kahvaltı hazırlıyorum kuzum o haşlanmış patates yiyor ondan yarim kalmış bende yiyim dedim ziyan olmasın o çalıştı için tok tutuyor diye yiyor
Yok kuzum olsun bunları burada yazıyoruz ki yanlışlarımızı öğrenelim diyeGittin ona mı takıldın de canımdikkatimi çekti sadece
Canım 2 haftada 5 kilo vermişim ama bu hafta sonu biraz kaçırdım ödem tutum şuan tekrar devam ediyorum ama bozmazsan eğer 1 ayda 8 kilo kesinlikle verirsin
Ben de diyeteyim 2. haftam. Diyetisyenle devam ediyorum. Güzel sonuçlar aldımCanım 2 haftada 5 kilo vermişim ama bu hafta sonu biraz kaçırdım ödem tutum şuan tekrar devam ediyorum ama bozmazsan eğer 1 ayda 8 kilo kesinlikle verirsin
Siz kaç kilo verdinizBen de diyeteyim 2. haftam. Diyetisyenle devam ediyorum. Güzel sonuçlar aldım
İlk hafta 2 kilo verdim. Bu diyette ilk haftadan sonra kilo verme hızı yükseliyor. Bir de diyeti bıraktığında tekrar kilo almıyorsun çünkü yeme sitilini tamamen değiştirdiğin için bünye yemek istemiyorSiz kaç kilo verdiniz
Güzel canım hafta ideal olan iki kiloİlk hafta 2 kilo verdim. Bu diyette ilk haftadan sonra kilo verme hızı yükseliyor. Bir de diyeti bıraktığında tekrar kilo almıyorsun çünkü yeme sitilini tamamen değiştirdiğin için bünye yemek istemiyor
Bir anda verilen kilolar zaten çok çabuk alınıyor aç kaldığına değmiyorGüzel canım hafta ideal olan iki kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?