- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
beconus ..calcine gibi ilaçlar aldım müshil gibi geçen sefer ama oda pek rahatlatmadı..en son gittiğimde doktor kronik bağırsak tembelliği var dedi ilaç vredi lavman verdi ama malesef lavman dışında olmuyor. Şu anda randevü bulamıyorum hastanelerde çılvdırıcam:)Yaa o kadar uzun sure cikamamak tehlikeli. Doktor nedenini soylemedi mi onceden gittigin zaman? Git eczaneden fitil ya da bagirsak calistirici bi ilac al. Cik rahatla.
Ergenliğimden bu yana maalesef benimde öyle dikkatte etsek o kadar zor kilo veriliyor ki yani bunu yapmak bence sakıncalıdır ama çok nadir yapabilirsiniz sanırım sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ingiliz karbonatını yarım çay bardağı ılık suya koyup karıştırıp üzerine soğuk su ekleyip içebilirsin ama tadı çok kötü ve aşırı tuzlu ve boş mideye asit yüklemekte doğru değildir ama ben yapınca tuvalete çıkıyorum çok nadir yaparım.beconus ..calcine gibi ilaçlar aldım müshil gibi geçen sefer ama oda pek rahatlatmadı..en son gittiğimde doktor kronik bağırsak tembelliği var dedi ilaç vredi lavman verdi ama malesef lavman dışında olmuyor. Şu anda randevü bulamıyorum hastanelerde çılvdırıcam:)
cevabınız için çok teşekkür ederim. Bunu denememiştim. Lavmanında içerisinde bu tarz bir etken madde bulunuyormuş. Deneyeceğim çok saolun umarım işe yarar :)Ergenliğimden bu yana maalesef benimde öyle dikkatte etsek o kadar zor kilo veriliyor ki yani bunu yapmak bence sakıncalıdır ama çok nadir yapabilirsiniz sanırım sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ingiliz karbonatını yarım çay bardağı ılık suya koyup karıştırıp üzerine soğuk su ekleyip içebilirsin ama tadı çok kötü ve aşırı tuzlu ve boş mideye asit yüklemekte doğru değildir ama ben yapınca tuvalete çıkıyorum çok nadir yaparım.
Canım kesinlikle bir doktora git bende aynı şikayet ile gittim beni 15 dakikalık bağırsaklara bakmak için bir operasyona soktular bağırsaklar kalınlaşmış mi niye böyle diye kesinlikle gast ile başlıyordu bölümü şuan unuttum vallabana bildirim gelmiyor bende dedim haftasonu herker bozdu galiba ondan kimse yazmadı.. Benim wc problemim devam ediyoru dediğin kayısıda yaptım 5. gündür banamısın demiyor. Az da yesem yemek var giriş var ama çıkış yok ondan kilo veremiyorumDün ben akşama kadar iyiydim ama sonrasında dondurma yedim..Bağırsak meseleme iyice canım sıkıldı diye.. Kilom 60 çıktı ..düzgün besleniyorum ama bağırsaklardan dolayı kilo veremiyoum doktora gideceğim..
Yapım kuzum hemen yarın hbenim açtığım bir konu var detoks 3 gunluk ona bakıp onu uygula gerçekten işe yarıyor ve hafifliyorsun min 2 iiyi hissedersen 3 gun yap mucize gibi :)
Kilom cumartesi günü tartıldım 79 boyum 1.50Hoş geldin kuzum istediğin zaman istediğin her şeyi yazabilirsin aktif oldukça cevap vermeye çalışırım tabiki neden kızım kuzum girnediginde ❤☺
Boy kilo kaç canım
Evet canım ödem yapmış olabilir.Kilom cumartesi günü tartıldım 79 boyum 1.50bu ay adet olmadım nerdeyse adetim 30 gün geçti ikinci adet geldi. Kilom biraz bundan fazla çıkmış olablir
Haftaya cumartesi kaç geleceğim tartıda merak ediyorum açıkcası bakalım :)Evet canım ödem yapmış olabilir.
hoşgeldin, inş sende güzel bir şekilde kilo verirsn. Azimli olduktan sonra kilo sadece rakam. Adet olamamakta malesef ödem yaıyor ve hormonlar yavaş çalııyor. Bi kadın doğumcuyada git istersen değerlerine baktırHaftaya cumartesi kaç geleceğim tartıda merak ediyorum açıkcası bakalım :)
En son temmuz ayın da baktırmıştım bir sorun çıkmamıştı canım. Tarlusal kullandım gebelik baktık yok. Biraz kilo vereyim tüp bebeğe başlamak istiyorum. İnşallah verebilirimhoşgeldin, inş sende güzel bir şekilde kilo verirsn. Azimli olduktan sonra kilo sadece rakam. Adet olamamakta malesef ödem yaıyor ve hormonlar yavaş çalııyor. Bi kadın doğumcuyada git istersen değerlerine baktır
Merhaba biraz geç oldu ama bende katılabilir miyim sizlere bende diyetteyim 122 kilo ile başladım 3 ay olacak 13 kilo verdim devam ediyorum hala diyetisyen desteği alıyorum ve kendi çapımda if yapıyorum sabah 10 akşam 4 30 şekilindeDüzenli diyet arkadais arıyorum beni le yapar mısınız kızlar buradan kilo ve yediklerimizi paylasarak ve akıl danışarak zayıflayalım
tabikide aramıza hoş geldinMerhaba biraz geç oldu ama bende katılabilir miyim sizlere bende diyetteyim 122 kilo ile başladım 3 ay olacak 13 kilo verdim devam ediyorum hala diyetisyen desteği alıyorum ve kendi çapımda if yapıyorum sabah 10 akşam 4 30 şekilinde
Hadi inşallah bu sefer sonuna kadar gideceğim çok kararlıyımtabikide aramıza hoş geldin13 kilo gayet iyi başlamışsın valla devamıda gelir sen yeterki bu azimle devam et hep beraber kurtulucaz fazlalıklarımızdan
Olsun kuzum zayıflarız hep birlikte ben 1 yıldır olmuyorum doğumdan beri 1 2 herkese çok az oldum onun harici hmdaha hiç olmadımKilom cumartesi günü tartıldım 79 boyum 1.50bu ay adet olmadım nerdeyse adetim 30 gün geçti ikinci adet geldi. Kilom biraz bundan fazla çıkmış olablir
Hoş geldin kuzum süpersin vallahi bisiklete yaptıklarını paylaşabilirsin günlük yediklerini çok güzel olurMerhaba biraz geç oldu ama bende katılabilir miyim sizlere bende diyetteyim 122 kilo ile başladım 3 ay olacak 13 kilo verdim devam ediyorum hala diyetisyen desteği alıyorum ve kendi çapımda if yapıyorum sabah 10 akşam 4 30 şekilinde
Anlıyorum canımm hayırlısı olsun hepimiz için. Şimdi hindiba kahve içeceğim yarım saat sonra kahvaltıOlsun kuzum zayıflarız hep birlikte ben 1 yıldır olmuyorum doğumdan beri 1 2 herkese çok az oldum onun harici hmdaha hiç olmadım
günaydın afiyet olsun..hindiba kahve ne demek oluyor ne işe yarıyor işk defa duydum..Anlıyorum canımm hayırlısı olsun hepimiz için. Şimdi hindiba kahve içeceğim yarım saat sonra kahvaltı
Hoşbulduk canım afiyet olsunGunaydin kizlar. Yeni arkadaslar hosgeldiniz hepiniz. Yazamadim dun. Oglen firinda levrek yedim salata ile. Aksam esim balik, patates getirmis (buranin meshur fish and chips, balik ve ptes kizartmasi) sadece balikfan yedim biraz. Yani dun butun gun balik yemis oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?