- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
Kesinlikle haklısın canımBir anda verilen kilolar zaten çok çabuk alınıyor aç kaldığına değmiyor
Oo hadi insallah hayirlisi ile. Bat ne zaman? Folik asit falan aliyorsun Di mi canim?ben bugünlerde biraz kötüyüm wc peoblemim dışında.. Göğüslerim şiş arada kasıklaım ağrıyo halsizim. gögüslerim hiç şişmez ..bebek sahibi olmaya çalışıyoruz ondanmı acaba bilemedim.
Aynen oyleBir anda verilen kilolar zaten çok çabuk alınıyor aç kaldığına değmiyor
Kuzum gerçekten çok kilon yok maşallah birde 4 bebe doğurmuşsun masallayım var ben dahaa 1. De ki kilolarımı veremedim ama yapı olrak da kilolu biriyim onunda etkisi var valla spor çok önemli yapabilme imkanın varsa tok canımValla Ben pazar fiyaskosundan sonra daha tartilmaya cesaret edemedim... yaa esim Beynimin etini yiyor kilo verme zayifsin diye... sacmaliyorsun gunde bir ogun Iki ogun yapip kendini bosuna ac birakiyorsun diyor. Benim evde dumbbell halter bar setlerim herseyim var... ama baslama hevesim yokguya dun baslicaktim. Normal de kizim ogle uykusuna yatinca Ben direkt spora basliyordum. O duzeni kurmam lzim yine. Gerci spor salonuna baslayabolirim... hem bana cok yakin(yurume ile 15dk) hem de yillik degil aylik uyelik. Hem salonda daha Iyi calisiyorum ve bir suru Pilates vb grup calismalari var. kizimdan once duzenli olarak gidiyordum. Hamilelikte birakmak zorunda kaldim.
Neyse cok uzun yazdim. Kahvalti yok. Iki ogun yapicam. Ogle ve aksam
Ooh afiyet seker olsun. Kilo olmasin..Eki Görüntüle 2698084
Bunlar benim akşam yemeğim kızlar tavuklu kabak sotepancarli karişik salata
Salata biraz fazla gibi hepsini yiyemem büyük ihtimal
Hoş geldin canım ben pek bilmiyorumben varım gerçekten bu arada 3-4 kilo aldım ve artık katojenik beslenmeye geçeceğim. Detoks liquids çeşitleri ile ilgili detaylı bilgisi olan var mıdır acaba?
Keto diyeti zor yaa. Dogru yapilmaz ise kilo verecegine alirsin. Macrolari Iyi hesaplamak gerekiyor. Yediklerinin %70 yag, %25 protein ve %5 karb olmasi gerekiyor. Ama karbonhodratlar da cok dikkatli olman gerekiyor. Sekerli hicbir sey yememen gerekiyor. Meyva olarak cok cok az cilek yaban mersini gibi sekeri az meyva yiyebilirsin. Mesela sut yasak. Peynir de cok az tuketmen gerekiyor. Bildigin karari ile yogurt da yok. Ben yillar once denemistim. Hakikaten cok hizli kilo verdim bi kac gunde. Ama sonra ketosise girince asiri kusma ve halsizlik olunca korkudan birakmistimben varım gerçekten bu arada 3-4 kilo aldım ve artık katojenik beslenmeye geçeceğim. Detoks liquids çeşitleri ile ilgili detaylı bilgisi olan var mıdır acaba?
folik asit kullanıyorum. Bat ayın 5 i ama pek umutlu değilim gibi ama bakalım.. 2 düşüğüm oldu ondan korkuyorumda aslında .. Bende asla yapamadım son günlerde şimdi aristo diyetini çok duyuyorum . Onu araştırıp ona başlamayı düşünüyorum..Oo hadi insallah hayirlisi ile. Bat ne zaman? Folik asit falan aliyorsun Di mi canim?
ayy bir düzen oturtamadık ama artı birbirimizi tokatlama vaktimiz geldi gibi..Bende kesin kararlıyım artık 6 dan sonra hiçbirşey yemiyeceğim.. Çoğu diyette bu yöntem işe yarıyor.. bakalım inş zayıfliycaz. bende pilatese başlıyacağım galiba şu iş saatim bir erkene alınsın. Çok boşladık burayı dahada yazmamız lazım.Valla Ben pazar fiyaskosundan sonra daha tartilmaya cesaret edemedim... yaa esim Beynimin etini yiyor kilo verme zayifsin diye... sacmaliyorsun gunde bir ogun Iki ogun yapip kendini bosuna ac birakiyorsun diyor. Benim evde dumbbell halter bar setlerim herseyim var... ama baslama hevesim yokguya dun baslicaktim. Normal de kizim ogle uykusuna yatinca Ben direkt spora basliyordum. O duzeni kurmam lzim yine. Gerci spor salonuna baslayabolirim... hem bana cok yakin(yurume ile 15dk) hem de yillik degil aylik uyelik. Hem salonda daha Iyi calisiyorum ve bir suru Pilates vb grup calismalari var. kizimdan once duzenli olarak gidiyordum. Hamilelikte birakmak zorunda kaldim.
Neyse cok uzun yazdim. Kahvalti yok. Iki ogun yapicam. Ogle ve aksam
Iyi dusun iyi olsun:) aristo diyeti mi ilk defa duyuyorum.folik asit kullanıyorum. Bat ayın 5 i ama pek umutlu değilim gibi ama bakalım.. 2 düşüğüm oldu ondan korkuyorumda aslında .. Bende asla yapamadım son günlerde şimdi aristo diyetini çok duyuyorum . Onu araştırıp ona başlamayı düşünüyorum..
hoşgeldin, Dr. oz un bir tane var 2 yada 3 gunluk bir detox oda keto tarzı galiba pek emin değilim ama bir bak canım istersenben varım gerçekten bu arada 3-4 kilo aldım ve artık katojenik beslenmeye geçeceğim. Detoks liquids çeşitleri ile ilgili detaylı bilgisi olan var mıdır acaba?
Yaa Ben de biraz bosladim gibi... aksam mesela yedim de yedimayy bir düzen oturtamadık ama artı birbirimizi tokatlama vaktimiz geldi gibi..Bende kesin kararlıyım artık 6 dan sonra hiçbirşey yemiyeceğim.. Çoğu diyette bu yöntem işe yarıyor.. bakalım inş zayıfliycaz. bende pilatese başlıyacağım galiba şu iş saatim bir erkene alınsın. Çok boşladık burayı dahada yazmamız lazım.
Çiğ sebze ve meyve tüketimine ağırlık verilen Aristo diyeti, son zamanların en çok merak edilen diyet çeşitlerinden biridir. Sağlıklı beslenmeyi hedef alan bu diyet kezoterapik diyet grubunu kapsar ve yakın zamanda zayıflamaya yardımcı olmaktadırIyi dusun iyi olsun:) aristo diyeti mi ilk defa duyuyorum.
bende valla dün akşam kocaman bir waffle yedimYaa Ben de biraz bosladim gibi... aksam mesela yedim de yedimkizim hasta, ikizler zaten baska dert. Okula gonder okuldan getir, yedir, icir, okuma Yap falan... iyice bunaldim dun. Cocuklar yatinca Valla koca kadeh sarap ve patlamis misir ile atiye izledim Bi de gunum yaklasiyor. Ondan da devamli yemek istiyorum. Bugun yeniden basliyorum. Her yedigimi paylasicam.
Evet toparlanmamiz lazim. Ben her zaman ki gibi Sabah kalkinca limonlu suyumu ve sade kahvemi ictim. Simdi ikinci kahvemi iciyorum. Ilk ogunumu oglen yicem. Tonbalikli salata yapicam Herhalde... kesinlikle resim yollayacagim.bende valla dün akşam kocaman bir waffle yedimam ayerken görsen yarınım yokmuş gibi yedim. Toparlanmam lazım.. Hadi hene paylaşalım ne yedik ne içtik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?