Diyet arkadasi ariyorum

Diyetime devam ediyorum en geç 19.30 yemeyi bırakıyorum. Günde 2.5 - 3 lt su içiyorum. Şeker, un hayatımdan çıktı. Gayet güzel ilerliyorum. Zinde hissediyorum kendimi
merhaba öncelikle hoşgeldinn... sen ne zamandır diyettesin kaç kilo verdin detay ver yavrum biraz bizee :)

merhaba öncelikle hoşgeldinn... sen ne zamandır diyettesin kaç kilo verdin detay ver yavrum biraz bizee :)
merhaba,
21.09 başladım 27.09 tartıldığımda 2 kilo vermişim. Haftalık tartılıyorum. diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum.
daha önce hamileyken ve doğumdan bir yıl sonra yapmıştım. Hamileyken kilo alımımı durdurup bebeğe kilo aldırmaya yönelik diyet yapmıştım. Doğumdan sonra da kendim için

ooo süper bir haftada 2 kilo misss. Süpersin valla inş bizim gibi nefsine yenik düşmezsin ajajja bizde senden destek alırız

ooo süper bir haftada 2 kilo misss. Süpersin valla inş bizim gibi nefsine yenik düşmezsin ajajja bizde senden destek alırız
Baya konsantre başladığım için nefsime yenik düşme ihtimalim çok düşük Ruhen ve bedenen çok hazırladım kendimi. En son pantolonumdan göbeğim fırlayıp bağımsızlığını ilan edince dur dedim artık

nee diyosun uu beybii nasıl yaptın ne yedin ne içtin
Öncelikle ben aşırı şekilde abur cubur yiyen biriydim. Paket gıdayı olabildiğince bıraktım. Kilonun baş aktörü ekmek olduguna karar verdim nerdeyse hiç beyaz ekmek yemedim. Hergün en az 2 lt su içmeye çalıstım ve düzenli yürüyüş yaptım. Ne çatlağım oldu ne sarkma. Hala da bu sekılde kilomu korumaya çalısıyorum. Su an 57 kiloyum

valla sizi ayakta alkışlıyorum AZİM.... sizi görünce diyorumki bu kadınlar ne isterse yaparlar işte.. Darısı başıma :) süppersinizz

valla sizi ayakta alkışlıyorum AZİM.... sizi görünce diyorumki bu kadınlar ne isterse yaparlar işte.. Darısı başıma :) süppersinizz
İnsanın isteyip de yapamayacağı hiçbir sey yok bence. :) eski halime bakıyorum da iyi ki azmetmişim, bir özgüven oluşuyor ve sımdı daha mutlu hissediyorum en önemlisi de bu. Herkese başarılar

istedikten sonra gerçekten yapılabiliyor. Benim zihin olarak hazırlanmam 1.5 ayımı aldı. Benim artım eşim de diyette beraber yapıyoruz

İnsanın yanında bir destekçisi olması daha da güzel :) karar verip başladıktan sonra gerisi geliyor. ☺
aynen öyle benim eşim aşırı zayıf gece3 te 2 adana bir künefe yiyor ama metabolizması aşırı hızlı..ne yese almazki tam bir abur cuburcu ama adam 72 kilo işyerindeki kızlarda zayıf ve boğazlarına düşkünler tek çok zor.. Ama yapacağım bende :)

Bizim evde de öyle ben harici herkes istediğini yiyor ve kilo almıyorlar tek basımayım anlayacağınız ama 15 i vermişken simdi salarsam emeklerime yazık olacak diyorum ve devam ediyorum maksadım bu kiloda kalmak :) inanın yaparsınız

Bravo Valla. Daha vermek istiyor musun yoksa sadece korumada misin simdi?

Yemeye başlayıp saldığım anda kilo almaya başlıyorum
Bravo Valla. Daha vermek istiyor musun yoksa sadece korumada misin simdi?
Merhaba, su an daha fazla vermek istemiyorum ama hemen kilo almaya müsait bir bünyem oldugu için dıkkat etmeye çalısıyorum

Süpersin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…