Diyet arkadasi ariyorum

O zaman ilk gün beslenmemi yazayım kızlar
bu sabah kahvaltı yapmadım direkt öğlen ile başladım malum if diyeti yapıcam inşallah

öğlen 12.00
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
3 kaşık yoğurt

ara
duble türk kahvesi

ara
Bir avuç üzüm, bir küçük muz

akşam 18.00
1 tabak et suyu çorba etli ve şehriyeli

ara
bir dilim kek

kek yemeseydim iyiydi ama bugünlük böyle oldu yarından itibaren daha sıkı devam yarım saat kadarda yürüyüş yaptım

Afiyet olsun canım başlangıç olarak güzel muzu sabah yemeğe dikkat et canım yarim bile olsa akşam üstü kilo yapıyor canin

Dün 74.5 geldim 75.0 geldim dünfazladan birseyde yemedim anlamadım niye 500 gram aldigimi tartfida sorun avr galiba eşimize 2 gündür aynı tartıyor adam hiç bir şey yemiyor

Bugün kahvaltı kendime yarim patates 2 küçük arpacık soğanlı omlet domates biber sakatlanıp ve kahve yaptım

Düzenli diyet arkadais arıyorum beni le yapar mısınız kızlar buradan kilo ve yediklerimizi paylasarak ve akıl danışarak zayıflayalım
Merhaba canım bende katılmak istiyorum sana elimden geldiğince aktif olur yazarım ama netim falan bittiğinde yazmazsam kızmassın değil mi

Merhaba canım bende katılmak istiyorum sana elimden geldiğince aktif olur yazarım ama netim falan bittiğinde yazmazsam kızmassın değil mi
Hoş geldin kuzum istediğin zaman istediğin her şeyi yazabilirsin aktif oldukça cevap vermeye çalışırım tabiki neden kızım kuzum girnediginde ❤☺
Boy kilo kaç canım

Gunaydin kizlar. Nasil geciyor haftasonunuz? Dun aksam firinda somon, Bol salata ve sotelenmis ispanak yedim. Oglen de bi dilim kizarmis ekmek ustune peynir falan.
Ben 2 gün boyunca bütün diyeti bozdum eşimin ailesininnyanina gittik öyle olunca orda ne buldularsa yedirdiler 1 hafta detoks yapıp ödem atmam lazım kuzum
Bu arada afiyet olsun çok iyi yapmışsın

Ben 2 gün boyunca bütün diyeti bozdum eşimin ailesininnyanina gittik öyle olunca orda ne buldularsa yedirdiler 1 hafta detoks yapıp ödem atmam lazım kuzum
Ben de dun bozdum. Sabah klasik bir pazar kahvaltisi yaptik. Ogleden sonrada ailecek yemege ciktik. Alkol de aldim. Bugun Bol su artik.

bana bildirim gelmiyor bende dedim haftasonu herker bozdu galiba ondan kimse yazmadı.. Benim wc problemim devam ediyoru dediğin kayısıda yaptım 5. gündür banamısın demiyor. Az da yesem yemek var giriş var ama çıkış yok ondan kilo veremiyorum Dün ben akşama kadar iyiydim ama sonrasında dondurma yedim..Bağırsak meseleme iyice canım sıkıldı diye.. Kilom 60 çıktı ..düzgün besleniyorum ama bağırsaklardan dolayı kilo veremiyoum doktora gideceğim..

benim açtığım bir konu var detoks 3 gunluk ona bakıp onu uygula gerçekten işe yarıyor ve hafifliyorsun min 2 iiyi hissedersen 3 gun yap mucize gibi :)

Yaa o kadar uzun sure cikamamak tehlikeli. Doktor nedenini soylemedi mi onceden gittigin zaman? Git eczaneden fitil ya da bagirsak calistirici bi ilac al. Cik rahatla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…