- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
hadi inşallah biraz zaman ve biraz sabırBuraya bi girdim maratona girdim spora başladım
Sabah akşam 1000 tane ip atlıyorum
15+15 dk
İnşallah zayıflayacağım dua edin
Süper canım inşallah zayıflarsın inan 3 4 kilodan sonra daha hızlı gelişiyor herşey sadece vücudun alırdıBuraya bi girdim maratona girdim spora başladım
Sabah akşam 1000 tane ip atlıyorum
15+15 dk
İnşallah zayıflayacağım dua edin
Tabiki hoş geldin kuzumBenide aranıza alır mısınız :)
Afiyet olsun canım başlangıç olarak güzel muzu sabah yemeğe dikkat et canım yarim bile olsa akşam üstü kilo yapıyor caninO zaman ilk gün beslenmemi yazayım kızlar
bu sabah kahvaltı yapmadım direkt öğlen ile başladım malum if diyeti yapıcam inşallah
öğlen 12.00
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
3 kaşık yoğurt
ara
duble türk kahvesi
ara
Bir avuç üzüm, bir küçük muz
akşam 18.00
1 tabak et suyu çorba etli ve şehriyeli
ara
bir dilim kek
kek yemeseydim iyiydi ama bugünlük böyle oldu yarından itibaren daha sıkı devam yarım saat kadarda yürüyüş yaptım
Afiyet olsun kuzuntavugu nasıl yaptım canimYemegim...
Maşallah kaç yaşındasın canım Allah bağışlasınBen de 4 cocuk var. kizim haric hepsi okulda
Merhaba canım bende katılmak istiyorum sana elimden geldiğince aktif olur yazarım ama netim falan bittiğinde yazmazsam kızmassın değil miDüzenli diyet arkadais arıyorum beni le yapar mısınız kızlar buradan kilo ve yediklerimizi paylasarak ve akıl danışarak zayıflayalım
Hoş geldin kuzum istediğin zaman istediğin her şeyi yazabilirsin aktif oldukça cevap vermeye çalışırım tabiki neden kızım kuzum girnediginde ❤☺Merhaba canım bende katılmak istiyorum sana elimden geldiğince aktif olur yazarım ama netim falan bittiğinde yazmazsam kızmassın değil mi
Ben 2 gün boyunca bütün diyeti bozdum eşimin ailesininnyanina gittik öyle olunca orda ne buldularsa yedirdiler 1 hafta detoks yapıp ödem atmam lazım kuzumGunaydin kizlar. Nasil geciyor haftasonunuz? Dun aksam firinda somon, Bol salata ve sotelenmis ispanak yedim. Oglen de bi dilim kizarmis ekmek ustune peynir falan.
Ben de dun bozdum. Sabah klasik bir pazar kahvaltisi yaptik. Ogleden sonrada ailecek yemege ciktik. Alkol de aldim. Bugun Bol su artik.Ben 2 gün boyunca bütün diyeti bozdum eşimin ailesininnyanina gittik öyle olunca orda ne buldularsa yedirdiler 1 hafta detoks yapıp ödem atmam lazım kuzum
Bu arada afiyet olsun çok iyi yapmışsın
Arada kaçamaklar iyi oluyor ama kilo olarak geri dönüyor bizeBen de dun bozdum. Sabah klasik bir pazar kahvaltisi yaptik. Ogleden sonrada ailecek yemege ciktik. Alkol de aldim. Bugun Bol su artik.
benim açtığım bir konu var detoks 3 gunluk ona bakıp onu uygula gerçekten işe yarıyor ve hafifliyorsun min 2 iiyi hissedersen 3 gun yap mucize gibi :)Ben 2 gün boyunca bütün diyeti bozdum eşimin ailesininnyanina gittik öyle olunca orda ne buldularsa yedirdiler 1 hafta detoks yapıp ödem atmam lazım kuzum
Bu arada afiyet olsun çok iyi yapmışsın
Yaa o kadar uzun sure cikamamak tehlikeli. Doktor nedenini soylemedi mi onceden gittigin zaman? Git eczaneden fitil ya da bagirsak calistirici bi ilac al. Cik rahatla.bana bildirim gelmiyor bende dedim haftasonu herker bozdu galiba ondan kimse yazmadı.. Benim wc problemim devam ediyoru dediğin kayısıda yaptım 5. gündür banamısın demiyor. Az da yesem yemek var giriş var ama çıkış yok ondan kilo veremiyorumDün ben akşama kadar iyiydim ama sonrasında dondurma yedim..Bağırsak meseleme iyice canım sıkıldı diye.. Kilom 60 çıktı ..düzgün besleniyorum ama bağırsaklardan dolayı kilo veremiyoum doktora gideceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?