Diyet arkadasi ariyorum

Merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum .diyet arkadaşı aramak için gelmiştim başlığı görünce sevindim benimde alırmısınız.
60.5 kiloyum
160 cm boyum
2 çocuk annesiyim kızım 14 aylık emziriyorum oğlum 3.5 yaşında
Hedef kilom 54 .
Bir haftadır diyet yapıyorum 2.5 kilo verdim .bugün spor yapmaya başladım yarım saat kondisyon bisiklet sürdüm .

Merhaba
Diyetinizi nasıl yapıyorsunuz bir liste mi aralıklı mı

merhaba hoşgeldin kilon çok yok ve bir haftada çok iyi kilo vermişsin.. tebrikler napıypsun sporda yapabiliyormusun?

Hoş geldin kuzum pek kilon yok2 çocuğa göre oldukça iyidir vallahi her gün yediklerini resimleyerek veya bize buradan yazabilirsin yaptığın detokslari diyetleri yazarsan seviniriz

[/QUOTE]
merhaba hoşgeldin kilon çok yok ve bir haftada çok iyi kilo vermişsin.. tebrikler☺ napıypsun sporda yapabiliyormusun?
Hoşbulduk aslında spor yapmıyordum ama sıkılşmam gerekiyor çünkü bol giyindiğim için kilom daha fazla görünüyormuş.63 le başladım diyete birisi 70 kilo gibi duruyorsun demişti. Bende spora başladım bisiklet sürüyorum kondisyon bisikleti.
Hoş geldin kuzum pek kilon yok2 çocuğa göre oldukça iyidir vallahi her gün yediklerini resimleyerek veya bize buradan yazabilirsin yaptığın detokslari diyetleri yazarsan seviniriz
Hoşbulduk canımdün kabak detoksuna başladım tam olarak da yapamıyorum aslında iki çocuk olunca zor oluyor . hemen kurtulmak istiyorum kilolardan .doğumlardan sonra aldığım kilolardan dolayı diyet yaptım geri aldım .paylaşmayı çok isterim diyet tariflerimi.
Merhaba
Diyetinizi nasıl yapıyorsunuz bir liste mi aralıklı mı
Merhaba diyet listesi yaptım kendime ama uyanıyorum bazen saatler menüler değişiyor.çocukları doyurayım derken benim öğün saatlerim kaçıyor.ama çok hareketliyim gün içinde spor yapmayada başladım .ama akşam 6 dan sonra birşey yememek inanılmaz yağ yaktırıyor bence

Hoşbulduk ☺ aslında spor yapmıyordum ama sıkılşmam gerekiyor çünkü bol giyindiğim için kilom daha fazla görünüyormuş.63 le başladım diyete birisi 70 kilo gibi duruyorsun demişti. Bende spora başladım bisiklet sürüyorum kondisyon bisikleti.

Hoşbulduk canım☺dün kabak detoksuna başladım tam olarak da yapamıyorum aslında iki çocuk olunca zor oluyor . hemen kurtulmak istiyorum kilolardan .doğumlardan sonra aldığım kilolardan dolayı diyet yaptım geri aldım .paylaşmayı çok isterim diyet tariflerimi.

Merhaba ☺diyet listesi yaptım kendime ama uyanıyorum bazen saatler menüler değişiyor.çocukları doyurayım derken benim öğün saatlerim kaçıyor.ama çok hareketliyim gün içinde spor yapmayada başladım .ama akşam 6 dan sonra birşey yememek inanılmaz yağ yaktırıyor bence
[/QUOTE]
Kuzum çok kilon yok belki bölgesel incelmem gerekiyordur o yüzdendir haftanın 3 günü kabak mi yiyorsub

[QUOTE="Ondokuz
[/QUOTE]
Kuzum çok kilon yok belki bölgesel incelmem gerekiyordur o yüzdendir haftanın 3 günü kabak mi yiyorsub
[/QUOTE]
Evet canım 3 gün yapıcam kabak detoksu nu bugün 2. Günüm.
Aslında basenlerim var sanırım o yüzden daha kilolu görünüyorum .belki yağ oranım kas oranından daha fazla olabilir .o yüzden sporla toparlamam lazım daha önceki diyetimde hiç spor yapmamıştım kastan kaybetmiş olabilirim

[/QUOTE]
Evet canım 3 gün yapıcam kabak detoksu nu bugün 2. Günüm.
Aslında basenlerim var sanırım o yüzden daha kilolu görünüyorum .belki yağ oranım kas oranından daha fazla olabilir .o yüzden sporla toparlamam lazım daha önceki diyetimde hiç spor yapmamıştım kastan kaybetmiş olabilirim
[/QUOTE]
Bende arada yapıyorum kaç kilo verdiğini yazar kisin kabak diyetiyle canım genellikle squat yapman lazim 2 2 merdiven cik in duzenli gecer sıkılarınsın

kaç verdin 3 günde? bende yaptım kabağı bir ara ama çok çok acıkıyorum onu yaparken

Merhaba

Bende kendime böyle bir yer arıyordum aranıza katılmak isterim.
Benim de biraz fazlalığım var 5 6 kilo kadar kilo vermem de oldukça zor tabi almam tam tersi hızda

Kuzumnbenim oglumnvar 1 yaşında inan 20 dakika bile uyumuyor o yüzden spor yapamıyorum evde koşu bandı var ona bilr çıkamıyorum ama senin başlamama çok sevindim canım resimlerinide payalsirsan çok güzel olur bizler icin

Merhaba

Bende kendime böyle bir yer arıyordum aranıza katılmak isterim.
Benim de biraz fazlalığım var 5 6 kilo kadar kilo vermem de oldukça zor tabi almam tam tersi hızda
Hoş geldin canım kaç kilosun boyun kaç kendini tanıtırsan çok güze olur yediklerini ve yaptıklarını bizimle paylaşırsa çok seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…