- 5 Aralık 2019
- 787
- 3.211
- 33
- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
Afiyet olsun canim. Yok Ben emzirmiyorum. Valla Ben de oyleyim. Kiz yataga Ben mutfagaAfiyet olsun kuzum çokta ac kalma sen emziriyor musun kızını
Eki Görüntüle 2698535
Bende kıymalı ıslamakla pancarlı yoğurt yiyorum çocuktan ne kadar hızlı hazırlayıp yersem o kadar iyi okuyor benim için
MerhabaMerhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum .diyet arkadaşı aramak için gelmiştim başlığı görünce sevindim benimde alırmısınız.
60.5 kiloyum
160 cm boyum
2 çocuk annesiyim kızım 14 aylık emziriyorum oğlum 3.5 yaşında
Hedef kilom 54 .
Bir haftadır diyet yapıyorum 2.5 kilo verdim .bugün spor yapmaya başladım yarım saat kondisyon bisiklet sürdüm .
merhaba hoşgeldinMerhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum .diyet arkadaşı aramak için gelmiştim başlığı görünce sevindim benimde alırmısınız.
60.5 kiloyum
160 cm boyum
Hedef kilom 54 .
Bir haftadır diyet yapıyorum 2.5 kilo verdim .bugün spor yapmaya başladım yarım saat kondisyon bisiklet sürdüm .
slvalla benimde aynı benden önce gideceğim yeri anlıyor gidiyor habire bacağımı tutuyorAfiyet olsun canim. Yok Ben emzirmiyorum. Valla Ben de oyleyim. Kiz yataga Ben mutfaga
Hoş geldin kuzum pek kilon yok2 çocuğa göre oldukça iyidir vallahi her gün yediklerini resimleyerek veya bize buradan yazabilirsin yaptığın detokslari diyetleri yazarsan sevinirizMerhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum .diyet arkadaşı aramak için gelmiştim başlığı görünce sevindim benimde alırmısınız.
60.5 kiloyum
160 cm boyum
Hedef kilom 54 .
Hoşbuldukmerhaba hoşgeldinkilon çok yok ve bir haftada çok iyi kilo vermişsin.. tebrikler☺ napıypsun sporda yapabiliyormusun?
Hoşbulduk canımHoş geldin kuzum pek kilon yok2 çocuğa göre oldukça iyidir vallahi her gün yediklerini resimleyerek veya bize buradan yazabilirsin yaptığın detokslari diyetleri yazarsan seviniriz
MerhabaMerhaba
Diyetinizi nasıl yapıyorsunuz bir liste mi aralıklı mı
Afiyet olsun kuzumSelam kizlar. Butun gun disaridaydim. O yuzden disarida yedim 12.30 gibi peynirli, domatesli tost. Gerci ancak yarisini yemisimdir. Kizim da ortak olunca oyle oldu :)
Kuzum çok kilon yok belki bölgesel incelmem gerekiyordur o yüzdendir haftanın 3 günü kabak mi yiyorsub[QUOTE="Ondokuz
kaç verdin 3 günde? bende yaptım kabağı bir ara ama çok çok acıkıyorum onu yaparkenOndokuzdokuzondokuz
Yazarım canım bugün 3. Gün ama çok yorucu oldu benim için .kabak hiç tutmuyor hemen acıkıyorum.ama sabah 59.900 Gr görünce tartıda sabrımın emeğini aldığımı düşündüm.çok şükür ellilere düştüm.
Kuzumnbenim oglumnvar 1 yaşında inan 20 dakika bile uyumuyor o yüzden spor yapamıyorum evde koşu bandı var ona bilr çıkamıyorum ama senin başlamama çok sevindim canım resimlerinide payalsirsan çok güzel olur bizler icinherkese günaydınn...ondokuzondokuz sen spora başlıyabildinmi ? benim saatlerim sonunda değişti bu günden itibaren chlow challenge başlıyorum 2 haftalık bir program.. Gerçekten başarabilirsem size before after resimlerimi atarım :)
Hoş geldin canım kaç kilosun boyun kaç kendini tanıtırsan çok güze olur yediklerini ve yaptıklarını bizimle paylaşırsa çok sevinirizMerhaba
Bende kendime böyle bir yer arıyordum aranıza katılmak isterim.
Benim de biraz fazlalığım var 5 6 kilo kadar kilo vermem de oldukça zor tabi almam tam tersi hızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?