Diyet arkadasi ariyorum

Hoş geldin canım bende fohum yaptım q yıl oldu ama hala yerımde sayıyorum bazı insanlar genetık ve yapı olarak fogumdan sonra daha zor verıyor ınan yediklerini bızınle payladırdan çok sevınırım

aslında böyle takıntim yoktu cevremde bir insan beni böyle yaptı zaten o da gitti ben takıntimla kala kaldim
Hoş ver canım herkes kendine bakmasan konuşuyor yani çok kilon yok çok fazla zahmet vermesine az bir miktar öğün ve yemek azaltarak verirsin

Günaydın

Güne tartı ile başladım durum stabil
Zaten korumaya çalışıyordum, şimdi tekrar vermeye yönelik.

Saat 09:00 gibi hafif bir kahvaltı ile başlayacağım 2 yumurtadan omlet, domates, salatalık, çok az peynir ve 8 10 tane zeytin ve şekersiz çay

Kızlar neler yapıyorsunuz sesiniz çıkmıyor
benim moralim bozuk birazcık son günlerde kimyasal gebelik yaşadım..Regli oldum sabaha karşı pek dikkat etmedim..Chloe ting e de başlayamadım. Bugunden itibaren bakıcam sabah tartıya çıktığımda tam 61 di. Ama regliyim ondanda biraz ödem olabilir.. Siz naptınız ..grubumuz gittikçe büyüyor herkess hoşgelmişşş :) charla nerde yaa

Burdayim burdayim :) dun asiri yorgundum 8 de yattim aksam. Yemek olarak rosto et ve Bol sebze yedim dun. Ben de regl oldum ve onun sisligi var ustumde. Bugun me yicem he icicem hic bilmiyorum. Daha karar vermedim. Sabah limonlu suyumu ve kahvemi ictim. Simdi de ihlamur iciyorum.

Bozma moralini. Cokta dusunme acikcasi. Oluruna birak bence biraz canim. Odem icin Bol su ic. Bi iki gune atarsin.

Merhabalar ben de katılmak isterim çetrefilli bir diyet geçmişim var hep kilo sorunum oldu bu son olsun istiyorum çünkü bebek istiyorum artık.Diyetisyene gidip 6 kilo verdim ancak vermem gereken 15 kilo var hala güncel kilom 70.7 hedef 55

hoşgeldin guzeel bir başlangıç yapmışsın devamı gelir

günaydın kızlar ben bugun isveç diyetine başladım 13 gunluk önceki yaptıgımda 5 kilo vermiştim. Artık sinirlerim bozuluyor. bu sabah 61.4 çıktım. gün gün yazarım. Biraz motive olmam lazım

günaydın kızlar ben bugun isveç diyetine başladım 13 gunluk önceki yaptıgımda 5 kilo vermiştim. Artık sinirlerim bozuluyor. bu sabah 61.4 çıktım. gün gün yazarım. Biraz motive olmam lazım
Bende yapmıştım bu diyeti ve 4 5 kilo vermiştim çok zor ama kesin sonuç bence

son zamanlarda kilom takılmıştı şimdi üste çıkmaya başladı en azından kilo direncim kırılır ve eksiliri bugun başladım bakalım nasıl olucak. inşallah bozmam :)
İnşallah hızla erir gider :)
Takılınca böyle diyetler iyi oluyor vücudu şoka uğratıyor hem ama tabi çok uzun sürmemeli sağlıksız gibi İsveç diyeti de çok uzun yapılmıyor zaten

Çok geçmiş olsun canım inşallah devam edersin

Hoş geldin canım bende bebekten sonra ki kiloları verme6e çalışıyorum canım diyetisyenle devam ediyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…