- 5 Aralık 2019
- 787
- 3.211
- 33
- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
Hoş geldin canım bende fohum yaptım q yıl oldu ama hala yerımde sayıyorum bazı insanlar genetık ve yapı olarak fogumdan sonra daha zor verıyor ınan yediklerini bızınle payladırdan çok sevınırımKendime yeni konu açacaktım ama burdan devam edeyim diye düşündüm
26 yaşındayım 1 ay sonra 27 oluyorum ama neyse
85,5 kiloyum demin tartıldım.
161 boyundayım
8 aylık kızım var emziriyorum
canıma tak dedi artık zayıflamam lazım özellikle göbeğimisezeryan doğum yaptım.Aslında Doğumdan sonra göbeğim yoktu süt olsun diye ye babam ye böyle oldu Eki Görüntüle 2699729 Kahveyle güne başlayalım bakalım
bende varım tatlı ve unlu her şeyi yenemem gerek ben 58 kilodan 53 e duatum hedefkm 50Düzenli diyet arkadais arıyorum beni le yapar mısınız kızlar buradan kilo ve yediklerimizi paylasarak ve akıl danışarak zayıflayalım
Maşallah canım çok fazla kilon yok aslindabende varım tatlı ve unlu her şeyi yenemem gerek ben 58 kilodan 53 e duatum hedefkm 50
aslında böyle takıntim yoktu cevremde bir insan beni böyle yaptı zaten o da gitti ben takıntimla kala kaldimMaşallah canım çok fazla kilon yok aslinda
Hoş ver canım herkes kendine bakmasan konuşuyor yani çok kilon yok çok fazla zahmet vermesine az bir miktar öğün ve yemek azaltarak verirsinaslında böyle takıntim yoktu cevremde bir insan beni böyle yaptı zaten o da gitti ben takıntimla kala kaldim
benim moralim bozuk birazcık son günlerde kimyasal gebelik yaşadım..Regli oldum sabaha karşı pek dikkat etmedim..Chloe ting e de başlayamadım. Bugunden itibaren bakıcam sabah tartıya çıktığımda tam 61 di. Ama regliyim ondanda biraz ödem olabilir.. Siz naptınız ..grubumuz gittikçe büyüyor herkess hoşgelmişşş :) charla nerde yaaKızlar neler yapıyorsunuz sesiniz çıkmıyor
Bozma moralini. Cokta dusunme acikcasi. Oluruna birak bence biraz canim. Odem icin Bol su ic. Bi iki gune atarsin.benim moralim bozuk birazcık son günlerde kimyasal gebelik yaşadım..Regli oldum sabaha karşı pek dikkat etmedim..Chloe ting e de başlayamadım. Bugunden itibaren bakıcam sabah tartıya çıktığımda tam 61 di. Ama regliyim ondanda biraz ödem olabilir.. Siz naptınız ..grubumuz gittikçe büyüyor herkess hoşgelmişşş :) charla nerde yaa
hoşgeldin guzeel bir başlangıç yapmışsın devamı gelirMerhabalar ben de katılmak isterim çetrefilli bir diyet geçmişim var hep kilo sorunum oldu bu son olsun istiyorum çünkü bebek istiyorum artık.Diyetisyene gidip 6 kilo verdim ancak vermem gereken 15 kilo var hala güncel kilom 70.7 hedef 55
Bende yapmıştım bu diyeti ve 4 5 kilo vermiştim çok zor ama kesin sonuç bencegünaydın kızlar ben bugun isveç diyetine başladım 13 gunluk önceki yaptıgımda 5 kilo vermiştim. Artık sinirlerim bozuluyor. bu sabah 61.4 çıktım. gün gün yazarım. Biraz motive olmam lazım
son zamanlarda kilom takılmıştı şimdi üste çıkmaya başladı en azından kilo direncim kırılır ve eksiliri bugun başladım bakalım nasıl olucak. inşallah bozmam :)Bende yapmıştım bu diyeti ve 4 5 kilo vermiştim çok zor ama kesin sonuç bence
İnşallah hızla erir gider :)son zamanlarda kilom takılmıştı şimdi üste çıkmaya başladı en azından kilo direncim kırılır ve eksiliri bugun başladım bakalım nasıl olucak. inşallah bozmam :)
Çok geçmiş olsun canım inşallah devam edersinbenim moralim bozuk birazcık son günlerde kimyasal gebelik yaşadım..Regli oldum sabaha karşı pek dikkat etmedim..Chloe ting e de başlayamadım. Bugunden itibaren bakıcam sabah tartıya çıktığımda tam 61 di. Ama regliyim ondanda biraz ödem olabilir.. Siz naptınız ..grubumuz gittikçe büyüyor herkess hoşgelmişşş :) charla nerde yaa
Hoş geldin canım bende bebekten sonra ki kiloları verme6e çalışıyorum canım diyetisyenle devam ediyormusunMerhabalar ben de katılmak isterim çetrefilli bir diyet geçmişim var hep kilo sorunum oldu bu son olsun istiyorum çünkü bebek istiyorum artık.Diyetisyene gidip 6 kilo verdim ancak vermem gereken 15 kilo var hala güncel kilom 70.7 hedef 55
Nasıl oluyor canımgünaydın kızlar ben bugun isveç diyetine başladım 13 gunluk önceki yaptıgımda 5 kilo vermiştim. Artık sinirlerim bozuluyor. bu sabah 61.4 çıktım. gün gün yazarım. Biraz motive olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?