- 5 Aralık 2019
- 787
- 3.211
- 33
- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
Hoş buldum çok teşekkür ederim.Hoş geldin canım kaç kilosun boyun kaç kendini tanıtırsan çok güze olur yediklerini ve yaptıklarını bizimle paylaşırsa çok seviniriz
Kuzum pekte kilon yok ben ne yapayım 1 yıl oldu doğum kilolarını veremedimHoş buldum çok teşekkür ederim.
Boyum 1.58 kilom şu an 55 - 56 gidip geliyor.
Her zaman çok dikkat ederek beslenmek zorunda kalıyorum çünkü çok kolay kilo alıyorum
Temmuz ağustos gibi ciddi sıkarak 6 kilo kadar verdim sonra kilo vermem durunca biraz gevşettim kilomu koruyorum şu an amacım 50 - 51 olmak.
Genel anlamda da şöyle besleniyorum; çalıştığım için sabahları fix kahvaltım vardır genelde 1 yumurta 1 domates 1 salatalık ve biraz peynir zeytin vs. gibi. Öğlenleri varsa yemek yoksa yulaf yoğurt vs geçiştiriyorum 16:00 gibi bir porsiyon meyve yiyorum akşam da yine 19:00 bazen 20:00 gibi yemek yiyorum.
Ekmek tüketmiyorum ama tatlıya düşkünüm diyette olduğum zamanlarda hiç yemiyorum korumaya geçince de abartmadan ufak porsiyonlar tüketiyorum.
Fırsat buldukça da yürüyüş ile destekliyorum bazen de evde leslie gibi egzersizler yapıyorum bende böyle
Ama işte salsam kendimi 100 kilo olurum herhalde e boyda çok yok malumKuzum pekte kilon yok ben ne yapayım 1 yıl oldu doğum kilolarını veremedimbir 9 kilo verebildim doğumdan sonra sadece kahvaltın güzel öğlen tükettiklerini ama akşam yemeği biraz ge yiyorsun kuzum ben tatlı olarakesim fıstık ezmesi yapıyor organik herşeyi sabah ondan 10 gram yiyorum fazlası zarar çünkü kalori bütün gün idare ediyor beni birde tarçınlı ve zencefili şu yapmanı tavsiye ederim tokluk veriyor
Canım rafine şeker kullanmıyorum sadece bal ile yapılıyor zaten ben emziririm için birazda meyveye ihtiyacım olduğu için ama onun harici normal seke rhic kullanmam ben hamilelikten önce 23 kilo vermiştim ama şimdi bebekte olunca biraz daha yavaş veriyorumAma işte salsam kendimi 100 kilo olurum herhalde e boyda çok yok malum
Evet akşam yemeğim maalesef geç oluyor çalıştığımızdan dolayı, onu da az yiyerek geçiştirmeye çalışıyorum.
Şekersiz beslenmeyi denedin mi ben bir sene kadar uygulamıştım geçmişte çok işe yaramıştı sağlık açısından da çok iyi.
23 Kilo mu maşallahCanım rafine şeker kullanmıyorum sadece bal ile yapılıyor zaten ben emziririm için birazda meyveye ihtiyacım olduğu için ama onun harici normal seke rhic kullanmam ben hamilelikten önce 23 kilo vermiştim ama şimdi bebekte olunca biraz daha yavaş veriyorum
Aynen canım kalıcı olması çok önemli inşallah yavaş yavaş veririm23 Kilo mu maşallah
Verirsin yine canım zaten önemli olan sağlıklı verip kalıcı olması.
Ne yerseniz yiyin günlük alınan kalori miktarının altına düştüğünüz an kilo veriliyor. Demek ki sizinki aşağıda kalmışBenim kizkardesimde kabak detoxu yapiyor. Bugun 3. Gunu. 1 kg vermis. O zaten bayadir diyetteyi. Su degildir verdigi. Kizlar dun aksam evdekiler pizza soyleyip yediler. Ben de tavuk kanat yedim. Bol acili. Bugun de oglen icin tarhana corbasi yaptim. Onu icicem. Ben yarin diyeti bozucam biraz. Arkadaslarla yemege cikacagiz. Sabah tartildim. 54.6 ciktim. Az az gidiyor ama gidiyor. Ki o kadar da bozdum ara ara.
Afiyet olsun canimEki Görüntüle 2699258
Bugün kahvaltı olarak sebzeli omlet yaptım 74.9 geldim hafta sonu ki ödemi tam 5 günde attım inşallah bir daha bu kadar bozmam
Orasi oyle tabi de. Iste insan kacamak yapmasaydim daha cok verirdim diye dusunuyor...Ne yerseniz yiyin günlük alınan kalori miktarının altına düştüğünüz an kilo veriliyor. Demek ki sizinki aşağıda kalmış
Yarın sabah tartılıcam cnm ama 2 günde 600gr vermişim .akşam yemeğinde kabak yiyemedim bol yeşillikli kısır yaptım bulgur çok azdı içinde.kaç verdin 3 günde? bende yaptım kabağı bir ara ama çok çok acıkıyorum onu yaparken
Of of... kisir Valla en sevdigim. Afiyet olsun canim. Ama bence bir daha ki sefere aksam yerine oglen ye canim...Yarın sabah tartılıcam cnm ama 2 günde 600gr vermişim .akşam yemeğinde kabak yiyemedim bol yeşillikli kısır yaptım bulgur çok azdı içinde.
Ben 1 kere yaptım o diyeti 2 kili 400 gram filan verdim 3 gündeYarın sabah tartılıcam cnm ama 2 günde 600gr vermişim .akşam yemeğinde kabak yiyemedim bol yeşillikli kısır yaptım bulgur çok azdı içinde.
Bende çok seviyorum kısır ve diyette sık sık yapıyorumOf of... kisir Valla en sevdigim. Afiyet olsun canim. Ama bence bir daha ki sefere aksam yerine oglen ye canim...
Çok iyi vermişsin canım maşallahBen 1 kere yaptım o diyeti 2 kili 400 gram filan verdim 3 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?