Diyet arkadasi ariyorum

Hoş geldin canım kaç kilosun boyun kaç kendini tanıtırsan çok güze olur yediklerini ve yaptıklarını bizimle paylaşırsa çok seviniriz
Hoş buldum çok teşekkür ederim.

Boyum 1.58 kilom şu an 55 - 56 gidip geliyor.

Her zaman çok dikkat ederek beslenmek zorunda kalıyorum çünkü çok kolay kilo alıyorum
Temmuz ağustos gibi ciddi sıkarak 6 kilo kadar verdim sonra kilo vermem durunca biraz gevşettim kilomu koruyorum şu an amacım 50 - 51 olmak.
Genel anlamda da şöyle besleniyorum; çalıştığım için sabahları fix kahvaltım vardır genelde 1 yumurta 1 domates 1 salatalık ve biraz peynir zeytin vs. gibi. Öğlenleri varsa yemek yoksa yulaf yoğurt vs geçiştiriyorum 16:00 gibi bir porsiyon meyve yiyorum akşam da yine 19:00 bazen 20:00 gibi yemek yiyorum.
Ekmek tüketmiyorum ama tatlıya düşkünüm diyette olduğum zamanlarda hiç yemiyorum korumaya geçince de abartmadan ufak porsiyonlar tüketiyorum.
Fırsat buldukça da yürüyüş ile destekliyorum bazen de evde leslie gibi egzersizler yapıyorum bende böyle

Kuzum pekte kilon yok ben ne yapayım 1 yıl oldu doğum kilolarını veremedim bir 9 kilo verebildim doğumdan sonra sadece kahvaltın güzel öğlen tükettiklerini ama akşam yemeği biraz ge yiyorsun kuzum ben tatlı olarakesim fıstık ezmesi yapıyor organik herşeyi sabah ondan 10 gram yiyorum fazlası zarar çünkü kalori bütün gün idare ediyor beni birde tarçınlı ve zencefili şu yapmanı tavsiye ederim tokluk veriyor

Ama işte salsam kendimi 100 kilo olurum herhalde e boyda çok yok malum
Evet akşam yemeğim maalesef geç oluyor çalıştığımızdan dolayı, onu da az yiyerek geçiştirmeye çalışıyorum.

Şekersiz beslenmeyi denedin mi ben bir sene kadar uygulamıştım geçmişte çok işe yaramıştı sağlık açısından da çok iyi.

Canım rafine şeker kullanmıyorum sadece bal ile yapılıyor zaten ben emziririm için birazda meyveye ihtiyacım olduğu için ama onun harici normal seke rhic kullanmam ben hamilelikten önce 23 kilo vermiştim ama şimdi bebekte olunca biraz daha yavaş veriyorum

23 Kilo mu maşallah
Verirsin yine canım zaten önemli olan sağlıklı verip kalıcı olması.

Benim kizkardesimde kabak detoxu yapiyor. Bugun 3. Gunu. 1 kg vermis. O zaten bayadir diyetteyi. Su degildir verdigi. Kizlar dun aksam evdekiler pizza soyleyip yediler. Ben de tavuk kanat yedim. Bol acili. Bugun de oglen icin tarhana corbasi yaptim. Onu icicem. Ben yarin diyeti bozucam biraz. Arkadaslarla yemege cikacagiz. Sabah tartildim. 54.6 ciktim. Az az gidiyor ama gidiyor. Ki o kadar da bozdum ara ara.

Ne yerseniz yiyin günlük alınan kalori miktarının altına düştüğünüz an kilo veriliyor. Demek ki sizinki aşağıda kalmış

Of of... kisir Valla en sevdigim. Afiyet olsun canim. Ama bence bir daha ki sefere aksam yerine oglen ye canim...
Bende çok seviyorum kısır ve diyette sık sık yapıyorum normalde öğlen yemeği tercih ederim bende canım ama geç yattığım için inanılmaz acıktım (kırmızı oda )sağolsun .
Yeşil çay
Süt
Tarçın
Zencefil
Karştırıp içtim tokluk hissi verdi bundan sonra bununda içicem inşallah
Ben 1 kere yaptım o diyeti 2 kili 400 gram filan verdim 3 günde
Çok iyi vermişsin canım maşallah
Bugün sabah tartıldım sonuç 59.6 yani 900 Gr vermişim kabak detoksuyla.artık normal diyetime devam edicem inşallah.

Gunaydin kizlar. Bugun Sabah her zaman ki gibi limonlu suyumu ve sade kahvemi ictim. Kahvalti da bir tane haslanmis yumurta yedim. Oglen yemicem. Disarida yicem bugun. Insallah cok abartmam...

Kendime yeni konu açacaktım ama burdan devam edeyim diye düşündüm

26 yaşındayım 1 ay sonra 27 oluyorum ama neyse
85,5 kiloyum demin tartıldım.
161 boyundayım
8 aylık kızım var emziriyorum

canıma tak dedi artık zayıflamam lazım özellikle göbeğimi sezeryan doğum yaptım.Aslında Doğumdan sonra göbeğim yoktu süt olsun diye ye babam ye böyle oldu Kahveyle güne başlayalım bakalım

Ee Kızlar kimse yok muuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…