Diyet arkadasi ariyorum

Hoş geldin canım bende bebekten sonra ki kiloları verme6e çalışıyorum canım diyetisyenle devam ediyormusun
Hoşbuldumm seanslarım bitti maalesef kendi imkanlarımla bişeyler yapacağım artık...dün de bazı işler vardı pek dikkat edemedim ama bugün itibariyle tam kapasite dönüyorum diyete

Dün cozutmanın bedeli olarak bugün 71.6 çıktım ciddi anlamda ödem tutmuşum yüzüklerin girmedi parmaklarıma bugünden itibaren kaçamak yok buraya da her yediğimi yazacağım

Dün cozutmanın bedeli olarak bugün 71.6 çıktım ciddi anlamda ödem tutmuşum yüzüklerin girmedi parmaklarıma bugünden itibaren kaçamak yok buraya da her yediğimi yazacağım
bi gün birşeyler yiyoruz 5 gün ödem sorunu yaşıyoruz malesef.. Yaz yaz ben bu sefer kararlıyım akşam eşim waffle söyledi:) en sevdigim:) mis gibi koktu:) ama ben gittim yattim

kızlar günaydın.. Tablo oluşturup güncel kilolarımızı yazalım ve haftanın belli günleri tartı günümüz olsun ve hedefimiz olsun. Bence çok motive edici. Gün içinde 3 l su 10.000 adım gibi koşullarımız olsun. benceee

Tarti gunu hedef falan tamam da Ben 10 bin adim hayatta yapamam.. hava cok soguk, yagmurlu. Ve minnos bir kizim var :) ama evde pilates agirlik falan calisabilirim.

Tarti gunu hedef falan tamam da Ben 10 bin adim hayatta yapamam.. hava cok soguk, yagmurlu. Ve minnos bir kizim var :) ama evde pilates agirlik falan calisabilirim.
o dahaiyi canım hareket olsunda. ben ofis te çalıştığım için adım atmaya önem gösteriyorum en azından. hangi gün belirleyelim tartı için? diğer kızlar nerdesiniz. Herkes şimdiki kilosunu yazsın ortak bir gün belirleyelim tartı günü için ):

Normalde hep cuma gunleri tartiliyorlar burada. Biz de oyle yapalim:) gerci farketmez. Sen is ev diyeti mi yapiyorsun simdi?

Normalde hep cuma gunleri tartiliyorlar burada. Biz de oyle yapalim:) gerci farketmez. Sen is ev diyeti mi yapiyorsun simdi?
evet canım isveç diyeti yapıyorum 2. günümdeyim -1.2 gitmiş ama reglim bitiyo bugun onunda etkisi var bu kadar çıkmasına.. midem küçülsün istiyorum ama çok açımm :) duygusal açlık var bende..
tamam süper cuma tartılalım hepimiz o zaman sabah aç karnını wc den sonra herkes çeksin paylaşsın:) ama cumadan sonra haftasonu var hepimizin en sıkıntı çekip eşlerimizin bizi daha bozdugu zaman

Harika o zaman. Cuma gunu herkes Sabah resimli bildirim yapsin.

Kahvaltıyı böyle yaptım bugün daha yeni yiyorum daha doğrusu öğlen yapıyorum ilk öğünü

Eklentiler

• 44CDDB28-707F-4111-A202-19DD652B1A50.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 25
Kahvaltıyı böyle yaptım bugün daha yeni yiyorum daha doğrusu öğlen yapıyorum ilk öğünü
Afiyet olsun canim da Valla be yedigini anlamadim ceviz yanindakiler mozzarella peynir mi? Diger tabak jambonlu yumurta?!... neyse gerci saglikli gorunuyor. Onemli olan o.

Afiyet olsun canim da Valla be yedigini anlamadim ceviz yanindakiler mozzarella peynir mi? Diger tabak jambonlu yumurta?!... neyse gerci saglikli gorunuyor. Onemli olan o.

Kizlar esim az once soyledi (aklinca surprise yapmis, iki ayagim bi pabuca girdi) Cocuklar ve biz ailecek yarin aksam bir kac gunlugune gidiyoruz. Esimin egitim seminerleri var. ve olan bolge Benim onceden yasadigim yer... cogu arkadasim orada. Hatta bulusma ayarladim bile pazar aksam donecegiz. O yuzden ptesi baslayacagim ben. Yemis ve icmis olarak donecegim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…