- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
konu açtım dün detaylı herşeyi yazdım toplamda 13 gün yapıyorsun bak istersen canım.. önceden 13 gnde 5 kilo vermiştim inş şimdide 4-5 veririmNasıl oluyor canım
Hoşbuldumm seanslarım bitti maalesef kendi imkanlarımla bişeyler yapacağım artık...dün de bazı işler vardı pek dikkat edemedim ama bugün itibariyle tam kapasite dönüyorum diyeteHoş geldin canım bende bebekten sonra ki kiloları verme6e çalışıyorum canım diyetisyenle devam ediyormusun
bi gün birşeyler yiyoruz 5 gün ödem sorunu yaşıyoruz malesef.. Yaz yaz ben bu sefer kararlıyım akşam eşim waffle söyledi:) en sevdigim:) mis gibi koktu:) ama ben gittim yattimDün cozutmanın bedeli olarak bugün 71.6 çıktım ciddi anlamda ödem tutmuşum yüzüklerin girmedi parmaklarıma bugünden itibaren kaçamak yok buraya da her yediğimi yazacağım
hoşgeldin canım.. beraber zayıfliycaz inşallahGünaydın ben de katılabilirim Ocak ayına kadar 60 olmak istiyorum tabi daha az olursa oda olur şu an 75 kg beraber yapabiliriz.
Tarti gunu hedef falan tamam da Ben 10 bin adim hayatta yapamam.. hava cok soguk, yagmurlu. Ve minnos bir kizim var :) ama evde pilates agirlik falan calisabilirim.kızlar günaydın.. Tablo oluşturup güncel kilolarımızı yazalım ve haftanın belli günleri tartı günümüz olsun ve hedefimiz olsun. Bence çok motive edici. Gün içinde 3 l su 10.000 adım gibi koşullarımız olsun. benceee
Aynen yaa. Bi gun diyete uymuyorum. Hooop bir bir bucuk kilo geri geliyor. Cok sinir bozucu.bi gün birşeyler yiyoruz 5 gün ödem sorunu yaşıyoruz malesef.. Yaz yaz ben bu sefer kararlıyım akşam eşim waffle söyledi:) en sevdigim:) mis gibi koktu:) ama ben gittim yattim
Bol su ic canim. Suyu suyla atarsin.Dün cozutmanın bedeli olarak bugün 71.6 çıktım ciddi anlamda ödem tutmuşum yüzüklerin girmedi parmaklarıma bugünden itibaren kaçamak yok buraya da her yediğimi yazacağım
o dahaiyi canım hareket olsunda. ben ofis te çalıştığım için adım atmaya önem gösteriyorum en azından. hangi gün belirleyelim tartı için? diğer kızlar nerdesiniz. Herkes şimdiki kilosunu yazsın ortak bir gün belirleyelim tartı günü için ):Tarti gunu hedef falan tamam da Ben 10 bin adim hayatta yapamam.. hava cok soguk, yagmurlu. Ve minnos bir kizim var :) ama evde pilates agirlik falan calisabilirim.
Normalde hep cuma gunleri tartiliyorlar burada. Biz de oyle yapalim:) gerci farketmez. Sen is ev diyeti mi yapiyorsun simdi?o dahaiyi canım hareket olsunda. ben ofis te çalıştığım için adım atmaya önem gösteriyorum en azından. hangi gün belirleyelim tartı için? diğer kızlar nerdesiniz. Herkes şimdiki kilosunu yazsın ortak bir gün belirleyelim tartı günü için ):
evet canım isveç diyeti yapıyorum 2. günümdeyim -1.2 gitmiş ama reglim bitiyo bugun onunda etkisi var bu kadar çıkmasına.. midem küçülsün istiyorum ama çok açımm :) duygusal açlık var bende..Normalde hep cuma gunleri tartiliyorlar burada. Biz de oyle yapalim:) gerci farketmez. Sen is ev diyeti mi yapiyorsun simdi?
Harika o zaman. Cuma gunu herkes Sabah resimli bildirim yapsin.evet canım isveç diyeti yapıyorum 2. günümdeyim -1.2 gitmiş ama reglim bitiyo bugun onunda etkisi var bu kadar çıkmasına.. midem küçülsün istiyorum ama çok açımm :) duygusal açlık var bende..
tamam süper cuma tartılalım hepimiz o zaman sabah aç karnını wc den sonra herkes çeksin paylaşsın:) ama cumadan sonra haftasonu var hepimizin en sıkıntı çekip eşlerimizin bizi daha bozdugu zaman
Afiyet olsun canim da Valla be yedigini anlamadimKahvaltıyı böyle yaptım bugün daha yeni yiyorum daha doğrusu öğlen yapıyorum ilk öğünü
Afiyet olsun canim da Valla be yedigini anlamadimceviz yanindakiler mozzarella peynir mi? Diger tabak jambonlu yumurta?!... neyse gerci saglikli gorunuyor. Onemli olan o.
Teşekkür ederim canım namet hindi fümeyi 1tane yumurtayla pişirdim.peynirlerde şu top top peynirlerden muratbeyindiyetisyen kahvaltılarda 6 top yiyebilirsin demişti verdiği listelerden karışık bişeyler hazırladım
Afiyet olsun canim da Valla be yedigini anlamadimceviz yanindakiler mozzarella peynir mi? Diger tabak jambonlu yumurta?!... neyse gerci saglikli gorunuyor. Onemli olan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?