Diyet arkadasi ariyorum

Bugunki Ilk ogunumu paylasip kaciyorum kizlar. Arada bakarim ama sizler be yapiyordunuz diye :) Sabah her zaman ki gibi limonlu su ve kahve. Sonra ihlamur ictim. Az once 12.00 da kepek ekemkli sandwich yapip ayran ile yedim. Sandwichi biber, domates, salatalik ve beyaz peynir ile yaptim.

Kuzular ben 2 hafta kadar olamayacağım köye gideceğiz orada da kilo almamaya dikkat edeceğim girebilirsem cevap veririm sizler birbirimizden kopmayın

Çok saol kuzum vallah öyle umuyorum ama pek öyle olmuyor inşallah devam ederim sizler nasilsinkz
ben zencefilli su kaynattım cuma zencefil bayadır duruyormuş zehirlendim ayıptır söylemesi maf oldum. isveç diyeti yapıyordum diyet felan yalan oldu. bugun yeniden başladım. Sen naptın köy nasıl?

ben zencefilli su kaynattım cuma zencefil bayadır duruyormuş zehirlendim ayıptır söylemesi maf oldum. isveç diyeti yapıyordum diyet felan yalan oldu. bugun yeniden başladım. Sen naptın köy nasıl?
Aa geçmiş olsun canım nasılsın doktora filan gittin mi zencefili bozuk olduğunu ilk defa duydum vallahi kuzum valla ne yapım tavuklar filan var oğlum onları kovalıyor yaş atıyor bende onun arkasında koşturuyorum

Selam kizlar. Ben geldim :) bugun itibariyle isvec diyetine basladim. Sabah sade kahvemi ictim. Az once de ogle yemegimi yedim. Iki haslanmis yumurta ve domates. Ispanak yoktu evde cikip almayada usendim. Yemedim Ben de. Valla cuma gunune kadar tartilmayacagim. Tartilip sinirimi bozmak istemiyorum. Hafta sonu tabiri caizse okuz gibi yedim. Hint yemegi cin yemegi patatesler kizartmalar tatlilar kokteyller... Yani yemedigim sey kalmadi britneyyyyy senden esinlendim isvec diyetine :)

Aksam eve donunce de dominos soyledik. Afiyetle onu yedim bi de sonra da film izlerken cips ve patlamis misir yedik esimde. gece gece de mutfaga girdim iki posta muffin yaptim cocuklara. Cikolatali ve yaban mersinli. Birer tane de onlardan yedim. Off of.. kendimi asiri siskin ve hantal hissediyorum. Ama neyse bitti gitti artik. Bugun siskin siskin yataktan kalkinca kendime geldim. Simdi Bol su ve diyet. Bu kilolar ustume yapismadan gidecek.

maşallah ne güzel şeyler yemişsin canım çekti

bende haftasonu hastalandım bozdum mecbur bende 1. gündeyim.. uu beraber gidicez desene dahada güzel.. 13 gun nedir ki.. ilk gunler zorluyo ama mide küçülüyor sonra. hadi bakalım isveç diyeti arkadaşım bugunu saymazsak 12 kaldı :)

Aynen oyle canim. Valla bi 3-4 kilom var. gitsin artik. Ne yuzsuz su kilolar git diyosun gitmiyorlar. Valla bakalim su an icin zorlanmiyorum. Ama arada kahve cay yok diyor bu diyet. Ben sekersiz iciyorum. Kahvesiz falan duramam

Aynen oyle canim. Valla bi 3-4 kilom var. gitsin artik. Ne yuzsuz su kilolar git diyosun gitmiyorlar. Valla bakalim su an icin zorlanmiyorum. Ama arada kahve cay yok diyor bu diyet. Ben sekersiz iciyorum. Kahvesiz falan duramam
Filtre kahve ve türk kahvesi metabolizmayı hızlandırdığı için günde 1 fincan içilmesi tavsiye edilir diyette aslında

valla bende içiyorum. Önceki yaptıgımdada içtim ve 5 kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…