- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
uu beybi ha ri ka sııın.. ben 53.5 olsam lokma döktürürüm herhalde..Tardında çalışıyor ne güzel :) İsveç sana iyi geldi nice bol eksilerimiz olsun :) motivasyon düşürmek yokGunaydin kizlar. 53.5 ciktiminanamadim cocuklari ve esimi de tarttirdim haha. britneyyyyy harika canim
53 54 e dikkat did ve bir hafta da iniyorum. Onda sorun yok. Maharet korumakta. Onu beceremiyorum isteuu beybi ha ri ka sııın.. ben 53.5 olsam lokma döktürürüm herhalde..Tardında çalışıyor ne güzel :) İsveç sana iyi geldi nice bol eksilerimiz olsun :) motivasyon düşürmek yok
Dikkat edince * olcak o. Tel kafasina gore takilip degistiriyor hep.53 54 e dikkat did ve bir hafta da iniyorum. Onda sorun yok. Maharet korumakta. Onu beceremiyorum iste
kilolar da kafasına göre takılıyor işte. Bizi dinleseler gidecekler de gitmiyorlar işteDikkat edince * olcak o. Tel kafasina gore takilip degistiriyor hep.
Bozulmuş canım o zaman çok uzun kalmıyor zaten bu dijitallerYok canim Zaten gecenlerde degistirmistim pilini. Yeni ile denedim ama yok. Bi cikiyorsun 40 diyor bi cikiyorsun 35 diyor. Arada boyle yapiyordu zaten. Ama simdi tamamen gitti. Rakamlar yarim yarim cikiyor.
Valla napim kuzum eşime habire eve gidelim artık diyorum aldım başımı gittim ama yinede akşamları yemek yemiyorum sabah 7 gibi eşimle oğlumu alıp burada yürüyüş yapıyoruz 4 5 kilometre yürüyoruzOndokuzdokuzondokuz canim senin tatil nasil gidiyor? Diyete devam edemiyorsundur sanirim.
Aynen oyle. Asiri yuzsuzlerkilolar da kafasına göre takılıyor işte. Bizi dinleseler gidecekler de gitmiyorlar işte
Bosver tatil bu tadini cikar. Yuruyus yapman harika.e aksam da yemiyorsun. Gayet Iyi bence.Valla napim kuzum eşime habire eve gidelim artık diyorum aldım başımı gittim ama yinede akşamları yemek yemiyorum sabah 7 gibi eşimle oğlumu alıp burada yürüyüş yapıyoruz 4 5 kilometre yürüyoruz
Bozuldu attim zaten.Bozulmuş canım o zaman çok uzun kalmıyor zaten bu dijitaller
Dün ve bugün BİM ve A101 de dijital tartı gelmiş. Haberiniz olsun :)Bozuldu attim zaten.
Zaten tartim var canim. Gerek yok simdilik. Bim falan bana bilmem kac bin km uzak kaliyor malesefDün ve bugün BİM ve A101 de dijital tartı gelmiş. Haberiniz olsun :)
Günaydın kızlar dün paylaşım yapmadım çünkü eşim izinliydi sabahtan akşama kadar dışardaydık yedik içtikbugün kaldığımız yerden devam sabah tartıldım 66.6 çıktım 400 gr gitmiş sadece olsun tam gaz devam
Kahvaltım 13:30
Biraz kefir biraz yoğurt bir yemek kaşığı yulaf 2 yumurta iki adet ceviz üzerine tarçın (bayağı doyurucu oluyor)
[/QUOTENasil yaptin canim? Hepsini mi karistirdin? Yumurta yogurt yulaf falan? Yilaf hic sevmiyorum Ben
yaa hgsdjifdjigfilgif dur şu an çok dumur oldum. Herkesi nedense Türkiye'de sanıyorumZaten tartim var canim. Gerek yok simdilik. Bim falan bana bilmem kac bin km uzak kaliyor malesefingilteredeyim ben. Yine de tesekkur ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?