Diyet arkadasi ariyorum

Gunaydin kizlar. 53.5 ciktim inanamadim cocuklari ve esimi de tarttirdim haha. britneyyyyy harika canim
uu beybi ha ri ka sııın.. ben 53.5 olsam lokma döktürürüm herhalde..Tardında çalışıyor ne güzel :) İsveç sana iyi geldi nice bol eksilerimiz olsun :) motivasyon düşürmek yok

Günaydınlar efendim.
Tartı günüm yarın. Kilo verdiğimi düşünmüyorum bu hafta. Ama motivasyonum yerinde. O kilolar gidene kadar devam

Ah Kızlar sizin yerinizde olmak isterdim şuan için biraz hayal o kilolar ama
84.6 geldim bu sabah 87 ile başlamıştım
Adetim yaklaştı bakalım hayırlısı

Yok canim Zaten gecenlerde degistirmistim pilini. Yeni ile denedim ama yok. Bi cikiyorsun 40 diyor bi cikiyorsun 35 diyor. Arada boyle yapiyordu zaten. Ama simdi tamamen gitti. Rakamlar yarim yarim cikiyor.
Bozulmuş canım o zaman çok uzun kalmıyor zaten bu dijitaller

Ondokuzdokuzondokuz canim senin tatil nasil gidiyor? Diyete devam edemiyorsundur sanirim.
Valla napim kuzum eşime habire eve gidelim artık diyorum aldım başımı gittim ama yinede akşamları yemek yemiyorum sabah 7 gibi eşimle oğlumu alıp burada yürüyüş yapıyoruz 4 5 kilometre yürüyoruz

Bosver tatil bu tadini cikar. Yuruyus yapman harika.e aksam da yemiyorsun. Gayet Iyi bence.

Günaydın kızlar dün paylaşım yapmadım çünkü eşim izinliydi sabahtan akşama kadar dışardaydık yedik içtik bugün kaldığımız yerden devam sabah tartıldım 66.6 çıktım 400 gr gitmiş sadece olsun tam gaz devam
Kahvaltım 13:30
Biraz kefir biraz yoğurt bir yemek kaşığı yulaf 2 yumurta iki adet ceviz üzerine tarçın (bayağı doyurucu oluyor)

Eklentiler

• 83D57CCC-88DD-41CF-8013-37C1E8AB7DBD.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 24

Evet cnm hepsini karıştırdım tadı da güzel oluyor afiyetle yedim valla ara öğün bile yapmadım o kadar tok tutuyor bu saat olmuş sanki yeni yemek yemişim gibi..yulafı bende sevmezdim sütle lapa yapıyorlar genelde o tadı hiç sevemiyorum ben,ama yoğurtla karıştırın biraz bekleyin yumuşasın üzerine de tarçın dökün tadı çok güzel oluyor C charla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…