- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
Haftanın bir günü tartılmanız daha iyi. Sürekli tartılınca insanın piskolojisi bozuluyorValla ben her gün her dakika tartılıyorumama belli günlerde paylaşsak süper olur bence
Yok canim Zaten gecenlerde degistirmistim pilini. Yeni ile denedim ama yok. Bi cikiyorsun 40 diyor bi cikiyorsun 35 diyor. Arada boyle yapiyordu zaten. Ama simdi tamamen gitti. Rakamlar yarim yarim cikiyor.Pili bitmiştir belki kuzum
Valla bence hic tartilmayalim. Tartildim noldu. Sadece sinir bozuklugu.Haftanın bir günü tartılmanız daha iyi. Sürekli tartılınca insanın piskolojisi bozuluyor
Valla bence hic tartilmayalim. Tartildim noldu. Sadece sinir bozuklugu.
fincanın dibinde Trump varSelam arkadaşlar bu sabah 12’de kahvaltı yaptım anneme geldim kahvaltı klasik bol yeşillikli kahvaltı yaptım ama zorla iki tane pişi yedirdi
Akşama hafif geçirmem lazım..şimdi kahve zamanı
Falımda çıkana bakın
Ahahhaha hiç dikkat etmedim dibine yılanı görüncefincanın dibinde Trump var
Tebrik ederim maşallah aynı bende öyleyim 3 haftada 5 kilo verdim 5 kilom daha var ama artık çok yavaşladı kilo vermem. Ve bu günlerde kendimi çok halsiz hissediyorum uyku hali var sürekli dayanamıcam diye korkuyorum .10 senedir ilk defa 57 leri gördüm sabah tartıda bukadar yaklaşmışken hedefime bırakmaktan korkuyorumBen geldim :)
toplamda 3 haftada 5 kilo vermişim. Önümde 5 kilo daha kaldı.
o zaman devam eraber istediğimiz kiloya kadar. Emeklerimizin karşılığını alacağızTebrik ederim maşallah aynı bende öyleyim 3 haftada 5 kilo verdim 5 kilom daha var ama artık çok yavaşladı kilo vermem. Ve bu günlerde kendimi çok halsiz hissediyorum uyku hali var sürekli dayanamıcam diye korkuyorum .10 senedir ilk defa 57 leri gördüm sabah tartıda bukadar yaklaşmışken hedefime bırakmaktan korkuyorum
Birbirimizi destekleyelim teşekkür ederim tavsiyeler içino zaman devam eraber istediğimiz kiloya kadar. Emeklerimizin karşılığını alacağız
Halsiz hissediyorsanız protein arttırabilirsiniz. bol su için. Günde 1 fincan türk kahvesi ya da filtre kahve için mutlaka
yBol su vücuttan daha çabuk atılmasını sağlar. Ben kaçamak yapınca bol bol su içiyorumBirbirimizi destekleyelim teşekkür ederim tavsiyeler için.busefer yapmam lazım 53 e düşmem lazım.biraz önce küçük kaçamak yaptım .şuanda kendimi daha iyi hissediyorum enerjim yerine geldi .protein eksik etmiyorum aslında ama az gelmiş olabilir.filtre kahve içerken daha enerjiktim yeşil çay içmeye başlamıştım buaralar.
yBol su vücuttan daha çabuk atılmasını sağlar. Ben kaçamak yapınca bol bol su içiyorum
Ben diyet yaparken yeme biçimimi değiştiriyorm diğer türlü diyetlerde verdiğim kiloyu geri alıyorum. Eşim mesela 93lere kadar çıkmıştı. diyetle 72 kadar düştü. Normal olması gereken kilo 75 77 idi. Yavaş yavaş o kiloya sabitledi kendini ve almadı 3 yıl boyunca. Taa ki pandemiye kadarBol bol su içmem lazım . yürüyüş yapabilsem şimdi telafi ederdim .ilk diyetimde yayla çorbası yanındada göbek marul yiyordum .böyle 8 kilo vermiştim.tekrar denicem inşallah başarılı olurum .
Bende bir 53 e düşsem koruma diyetine geçicem yoksa alıyorumBen diyet yaparken yeme biçimimi değiştiriyorm diğer türlü diyetlerde verdiğim kiloyu geri alıyorum. Eşim mesela 93lere kadar çıkmıştı. diyetle 72 kadar düştü. Normal olması gereken kilo 75 77 idi. Yavaş yavaş o kiloya sabitledi kendini ve almadı 3 yıl boyunca. Taa ki pandemiye kadar
afiyet olsun miss. yarın tartı günü bakalım :/Sunum munum yok bambambam
Kahvaltım
Hadi bakalımafiyet olsun miss. yarın tartı günü bakalım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?