Diyet arkadasi ariyorum

Valla dayanamadim. Aldim baskulu. 55 ciktim yaa. Asiri sinirim bozuk simdi. Hatta 55.5 e yakin cikti. Elektronik baskul degil. O yuzden grami soylemiyor.

Selam arkadaşlar bu sabah 12’de kahvaltı yaptım anneme geldim kahvaltı klasik bol yeşillikli kahvaltı yaptım ama zorla iki tane pişi yedirdi
Akşama hafif geçirmem lazım..şimdi kahve zamanı
Falımda çıkana bakın

Eklentiler

• D132FF70-89E4-45DF-8D0A-4920D1543821.webp
    18 KB · Görüntüleme: 31
  • D6498B7B-9DFA-40D2-BD55-369EDF7A9E99.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 33
fincanın dibinde Trump var

Ben geldim :)
toplamda 3 haftada 5 kilo vermişim. Önümde 5 kilo daha kaldı.
Tebrik ederim maşallah aynı bende öyleyim 3 haftada 5 kilo verdim 5 kilom daha var ama artık çok yavaşladı kilo vermem. Ve bu günlerde kendimi çok halsiz hissediyorum uyku hali var sürekli dayanamıcam diye korkuyorum .10 senedir ilk defa 57 leri gördüm sabah tartıda bukadar yaklaşmışken hedefime bırakmaktan korkuyorum

o zaman devam eraber istediğimiz kiloya kadar. Emeklerimizin karşılığını alacağız
Halsiz hissediyorsanız protein arttırabilirsiniz. bol su için. Günde 1 fincan türk kahvesi ya da filtre kahve için mutlaka

o zaman devam eraber istediğimiz kiloya kadar. Emeklerimizin karşılığını alacağız
Halsiz hissediyorsanız protein arttırabilirsiniz. bol su için. Günde 1 fincan türk kahvesi ya da filtre kahve için mutlaka
Birbirimizi destekleyelim teşekkür ederim tavsiyeler için .busefer yapmam lazım 53 e düşmem lazım.biraz önce küçük kaçamak yaptım .şuanda kendimi daha iyi hissediyorum enerjim yerine geldi .protein eksik etmiyorum aslında ama az gelmiş olabilir.filtre kahve içerken daha enerjiktim yeşil çay içmeye başlamıştım buaralar.

yBol su vücuttan daha çabuk atılmasını sağlar. Ben kaçamak yapınca bol bol su içiyorum

yBol su vücuttan daha çabuk atılmasını sağlar. Ben kaçamak yapınca bol bol su içiyorum
Bol bol su içmem lazım . yürüyüş yapabilsem şimdi telafi ederdim .ilk diyetimde yayla çorbası yanındada göbek marul yiyordum .böyle 8 kilo vermiştim.tekrar denicem inşallah başarılı olurum .

Bol bol su içmem lazım . yürüyüş yapabilsem şimdi telafi ederdim .ilk diyetimde yayla çorbası yanındada göbek marul yiyordum .böyle 8 kilo vermiştim.tekrar denicem inşallah başarılı olurum .
Ben diyet yaparken yeme biçimimi değiştiriyorm diğer türlü diyetlerde verdiğim kiloyu geri alıyorum. Eşim mesela 93lere kadar çıkmıştı. diyetle 72 kadar düştü. Normal olması gereken kilo 75 77 idi. Yavaş yavaş o kiloya sabitledi kendini ve almadı 3 yıl boyunca. Taa ki pandemiye kadar

Bende bir 53 e düşsem koruma diyetine geçicem yoksa alıyorum tekrardan şuandaki diyet menümden sıkıldım o yüzden çorbayı denicem tekrardan arada kabak detoksu uygularım belki.eşimin hiç kilo problemi olmadı kendisi dışarıda yemek yemeyi çok seviyor o yerken ben izliyorum sonra arabada 1 avuç leblebi yiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…