Diyet arkadasi ariyorum

Aynen oyle Valla. Yaa bi iki gun dikkat edeyim hemen 54lere iniyorum. Ama bikac gun sallamayim dikkat etmeyim hooop oluyorum 56 ama vericez ins hedef kilon ne canim?
İlk hedefim 80-75 küçük hedefler olunca insan daha mutlu oluyor bence

Eklentiler

• image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 30
Afiyet olsun kizlar. Ben de simdi bi Turk kahvesi ictim. Koca fincan bayadir icmiyordum. Ozlemisim tadini..

Eklentiler

• F47A1559-F99A-4444-BA23-0148C476FA15.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 23
Bende gelebilir miyim yapmadığım hiç bir şey kalmadı belki burda motive olurum.2 öğün yapacağım Karatay benzeri 85 170 boyum kiloyum.hedef 69.tarti falan paylaşıyorsunuz nezaman nasıl.

Bende gelebilir miyim yapmadığım hiç bir şey kalmadı belki burda motive olurum.2 öğün yapacağım Karatay benzeri 85 170 boyum kiloyum.hedef 69.tarti falan paylaşıyorsunuz nezaman nasıl.
Valla ben her gün her dakika tartılıyorum ama belli günlerde paylaşsak süper olur bence

Dun aksam yemegimi 5.30 gibi yedim ancak. Biraz gec oldu. 4 de yiyorum normalde. Firinda tavuk ve salata yedim. Sabah sade kahvemi ictim. Bugun diyetimin 3. Gunu kahvalti da sade kahve ve bir dilim kizarmis ekmek diyor... daha yemedim. 9 gibi yiyecegim.

2 gunde -1.5 ki dün baya pide yedim. O yüzden bugun corba,meyve ve yogurt yiyeceğim. Senin nasıl gidiyor?
Isvec diyetine devam mi? Iyi gidiyor Benim simdilik. Yaa kahvalti da bi dilim kizarmis ekmek diyor Ben oglen ile birlestirip yicem heralde. Zaten biliyorsun kahvalti etmiyorum Ben. Ilk ogunu 12 de yiyorum. Pide mi?? 1.5 kg gayet iyi.

Isvec diyetine devam mi? Iyi gidiyor Benim simdilik. Yaa kahvalti da bi dilim kizarmis ekmek diyor Ben oglen ile birlestirip yicem heralde. Zaten biliyorsun kahvalti etmiyorum Ben. Ilk ogunu 12 de yiyorum. Pide mi?? 1.5 kg gayet iyi.
evet 3. günümdeyim bende ya birleştiriyorum öğünleri yada ayırıyorum. aynen pideye rağmen ama şu an pişman oldum yemesem daha çok vericektim diye. cuma tartılıcaz bakalım sen tartıldınmı bu arada?

evet 3. günümdeyim bende ya birleştiriyorum öğünleri yada ayırıyorum. aynen pideye rağmen ama şu an pişman oldum yemesem daha çok vericektim diye. cuma tartılıcaz bakalım sen tartıldınmı bu arada?
Yaa Benim pilli baskul bozuldu. Dun aksam tartilayim dedim yok calismiyor. Bi tane daha var gerci. Garaj da o. Esim gelsin cikarttiricam oradan. Ama Ben de biraz gittigini hissediyorum. En azindan baya bi su attim.

Hoş geldin kuzum tabi gelebilirsin canim istediin zaman istediğin yemekleri istediğin kilonu paylaş canım ben hergin tartilanlardanim açıkçası yani seni hangisi motive ediyorsa o şekilde tartılıp yazabilirsin yemek de yediklerini paylaşırsan sevinirim ister fotoğraflı ister yazarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…