- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
Afiyet olsun canim. Isvec diyeti yapiyorum. Menusu belli. O yuzden gerek duymadim paylasmayaMerhaba kızlar kimse öğün bildirimi yapmıyor çok sessiz buralar nerelerdesiniz ses verin
Aa Yok canim askolsun. Nerden bileceksin..yaa hgsdjifdjigfilgif dur şu an çok dumur oldum. Herkesi nedense Türkiye'de sanıyorum
Çok geçmiş olsunKızlar kaza geçirdim çok şükür oğlum ben ve eşim b8rde 5 yaşında küçük bir kız akrabamız vardı önce hendeğe çarpmışız sonra küçük su kanalına düşmüşüz Allahtan kanal toprak doluymuş oğlum eşim ve kızda birşey yok ufak şişlik filan var ama ben yüzümü torpidoya carmışımküçük de hafıza kaybı yaşadım şuan çok şükür evdeyiz her görün arabayı iyiki ölememişsiniz diyor Rabbim korudu bizi
Cok cok gecmis olsun canim. Allah korumus.Kızlar kaza geçirdim çok şükür oğlum ben ve eşim b8rde 5 yaşında küçük bir kız akrabamız vardı önce hendeğe çarpmışız sonra küçük su kanalına düşmüşüz Allahtan kanal toprak doluymuş oğlum eşim ve kızda birşey yok ufak şişlik filan var ama ben yüzümü torpidoya carmışımküçük de hafıza kaybı yaşadım şuan çok şükür evdeyiz her görün arabayı iyiki ölememişsiniz diyor Rabbim korudu bizi
Haftasonlari oyle oluyor malesefGrup çok sessiz ya
Aynen öyle güzelim valla çok koektukCok cok gecmis olsun canim. Allah korumus.
Saol canımÇok geçmiş olsun
Yaaaa çok üzüldüm Allah korumuş çok geçmiş olsunKızlar kaza geçirdim çok şükür oğlum ben ve eşim b8rde 5 yaşında küçük bir kız akrabamız vardı önce hendeğe çarpmışız sonra küçük su kanalına düşmüşüz Allahtan kanal toprak doluymuş oğlum eşim ve kızda birşey yok ufak şişlik filan var ama ben yüzümü torpidoya carmışımküçük de hafıza kaybı yaşadım şuan çok şükür evdeyiz her görün arabayı iyiki ölememişsiniz diyor Rabbim korudu bizi
Dün eşimle 10. Yılımızdı pastaydı filan derken ipin ucu kaçtı biraz malesefGunaydin kizlar. Bu haftasonu hicbir yere gitmedigimiz icin diyeti pek bozmadimbutun haftasonu evde pinekledik. Cumartesi biftek ispanak iste ve birazcik patates puresi yedim. Dun de firinda aci soslu tavuk, salata ve az bisey pates kizartmasi. Patates yemeseydim iyiydi ama napalim haftasonu ipin ucu kaciyor malesef. Kilom da bi degisiklik yok. Ben isvec diyetinden asiri sikildim. Suan da koca bir tencere sebze corbasi yapiyorum. Oglen yumurta aksam da corba yicem.
Düün de benim oğlumun doğum günüydüDün eşimle 10. Yılımızdı pastaydı filan derken ipin ucu kaçtı biraz malesef
nooo ben yemedim. Kreşte kutlamak istedi poğaçasını böreğini yapıp hepsini kreşe gönderdim. Bir tane bile bırakmadım evdeOo herkes pasta yemishepinize nice saglikli mutlu yillara...
Ahaha akillicanooo ben yemedim. Kreşte kutlamak istedi poğaçasını böreğini yapıp hepsini kreşe gönderdim. Bir tane bile bırakmadım evde
Kızlar kaza geçirdim çok şükür oğlum ben ve eşim b8rde 5 yaşında küçük bir kız akrabamız vardı önce hendeğe çarpmışız sonra küçük su kanalına düşmüşüz Allahtan kanal toprak doluymuş oğlum eşim ve kızda birşey yok ufak şişlik filan var ama ben yüzümü torpidoya carmışımküçük de hafıza kaybı yaşadım şuan çok şükür evdeyiz her görün arabayı iyiki ölememişsiniz diyor Rabbim korudu bizi
Çok geçmiş olsun canımKızlar kaza geçirdim çok şükür oğlum ben ve eşim b8rde 5 yaşında küçük bir kız akrabamız vardı önce hendeğe çarpmışız sonra küçük su kanalına düşmüşüz Allahtan kanal toprak doluymuş oğlum eşim ve kızda birşey yok ufak şişlik filan var ama ben yüzümü torpidoya carmışımküçük de hafıza kaybı yaşadım şuan çok şükür evdeyiz her görün arabayı iyiki ölememişsiniz diyor Rabbim korudu bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?