- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
Cok tesekkur ederim canim. Karaca sanirim. Annem turkiyeden hediye gondermisti :)Kuzum tabaklarını nerden aldım çok hoşlar benim kvdem evlenirken ev tabağın bir sürü alma dedi ama onlarda kurula kurula azaldı bende bir ev takımı almak istiyorun
Sagol canim. Ooh Sana da afiyet olsun. Sarimsakli herseyi cok severim Ben. Kokutuyor ama olsunOh afiyet olsun süper kuzum bende çekmeyi unuttum
Kabakla sarımsak az yağda pişirdim biraz da ceviz koydum yoğurtla yedim
çok saol anca yaşayan anlıyor. Çok şey denedim ama şimdi en büyük korkum şimdiden böyleysem hamile kalırsam napıcam.. Resmen eziyet birde sinir oluyorum millet gülüyo söyleyincedeCok gecmis olsun canim yaa. Cok kotu kabizlikya afedersin ama bir haftadan sonra tas gibi olur o. Canini da cok acitir. Ben ozellikle ikizlere gebeligimde cok fena kabizlik cektim. Doktorum surup vermisti. Mentollu tadi vardi. Beyaz. Ona ragmen 3-4 gun cikamiyordum. Sen bi kac gun yeme duzenini degistirsene. Mesela kahvaltida musli ye. Sebze yemeklerine agirlik ver. Cok proteinde kabizligi tetikler. Et sut urunlerini ve yumurtayi azalt bence. Meyva yiyor musun bilmiyorum ama onlari ye. Elmayi kabuklu ye mesela. Uzum ye. Be bileyim aklima gelenler bunlar Benim de.
Sagol canimoh afiyet olsun miss en sevdiğim balık salata
Valla hic belli olmaz. Ben de genc kizken cok kabizlik cekerdim. Daha dogrusu hergun degil de 2 bazen 3 gunde bir cikardim. Ama mesela Ilk hamileligimden sonra hic oyle bir problemim kalmadi. (Ama hamileyken fena cektim o ayri) enteresan..çok saol anca yaşayan anlıyor. Çok şey denedim ama şimdi en büyük korkum şimdiden böyleysem hamile kalırsam napıcam.. Resmen eziyet birde sinir oluyorum millet gülüyo söyleyincede
süper afiyet olsun . Benim tek derdim haftasonu bozmamak hafta içi tamam ama hafta sonu eşle imkansız gibi. Ama bu yolda devam etmek istiyorum.. İnş hepimia veririz kilocuklarımızıSelamlar
Karnabahar yemeği yaptım
Şimdi de yürüyüşe çıkacagim yemeği pişmeye bekliyorum
resimdeki senmisinnSüper canım tuvalet için ne yap biliyor musun canım kuru kayısıyı kaynar 1 litre ayda iyice pişir sonra onu robottan çek süzgeçle de süz suyu kalır bir şişeye köy her gün sabah ac karnına 1 şu bardağı iç bak nasıl çıkartıyor ben hamileyken öyle yapardım her gün cikartirdi
Aynı durum bende de varsüper afiyet olsun . Benim tek derdim haftasonu bozmamak hafta içi tamam ama hafta sonu eşle imkansız gibi. Ama bu yolda devam etmek istiyorum.. İnş hepimia veririz kilocuklarımızı
süper bir günde -1 görmüşsünüz bu gidişle diğer ay sonuna kadar 70 leri görür hatta inebilirsiniz bileAynı durum bende de var
Şimdi dönüşüm çalışmaya geçince aralıklı orucu deneyeceğim 11 gün bakalım bugün de 12 de yedim kahvaltıyı kırmızı biberli peynirli omlet yaptım ve bi dilim ekmek yedim sonra spor yaptım bide 10 bin adım tamamladım akşam da karnabahar yedim bi tabak ve salata ekmek yok Bakalım foto çekmedim
Sabah 86,2 dün 87,2 ydi
Bir bakım sen turkiyede yaşamıyor musun kuzumCok tesekkur ederim canim. Karaca sanirim. Annem turkiyeden hediye gondermisti :)
Aynen bende o yüzden psiirdim canımSagol canim. Ooh Sana da afiyet olsun. Sarimsakli herseyi cok severim Ben. Kokutuyor ama olsun
Evet kuzum benim senin fotoğraftaki de sen misinresimdeki senmisinn
Aralıklı oruç ise yarıyor canım ama ilk 3 4 gün az verirsin daha sonra bir anda bu şekilde yersen verirsinAynı durum bende de var
Şimdi dönüşüm çalışmaya geçince aralıklı orucu deneyeceğim 11 gün bakalım bugün de 12 de yedim kahvaltıyı kırmızı biberli peynirli omlet yaptım ve bi dilim ekmek yedim sonra spor yaptım bide 10 bin adım tamamladım akşam da karnabahar yedim bi tabak ve salata ekmek yok Bakalım foto çekmedim
Sabah 86,2 dün 87,2 ydi
İnşallahsüper bir günde -1 görmüşsünüz bu gidişle diğer ay sonuna kadar 70 leri görür hatta inebilirsiniz bile
Ingilteredeyim ben :)Bir bakım sen turkiyede yaşamıyor musun kuzum
evet msalesef benim :) neler yediniz bu sabah? ben erkenden işe geldim bi rşey hazırlayamadım yanımızda hemen starbuck var oradan çavdar ekmeğine hindi füme sandviç vardı onu yedim. Bu sabahta tartıldım aynıyım ama benim artık psikolojim bozuldu gözümü açar açmaz wc ye gidip direk tartıya çıkıyorum o rakama göre o gün ki psikolojim değişiyor.Evet kuzum benim senin fotoğraftaki de sen misin
Niye malesef diyorsun canim? Gayet guzel hossun:) tarti olayina gelince Ben de oyleyim. Ve Ben acayip takintiliyim kilo konusundaevet msalesef benim :) neler yediniz bu sabah? ben erkenden işe geldim bi rşey hazırlayamadım yanımızda hemen starbuck var oradan çavdar ekmeğine hindi füme sandviç vardı onu yedim. Bu sabahta tartıldım aynıyım ama benim artık psikolojim bozuldu gözümü açar açmaz wc ye gidip direk tartıya çıkıyorum o rakama göre o gün ki psikolojim değişiyor.
Eşim diyo fırlatıcam en sonunda bu tartıyı camdan diye:) Ben tutamıyorum kendimi öyle haftada 1 tartılmaya ..
1.72.. ama yağ oranım yüksek benle aynı boy kilodaki arkadaşım sımsıkı benim kollarım jelibon gibi ve yanlarım var. spora başlamam lazım şu an işten 7 gibi çıkıyorum eve gitmem 8 buçugu geçiyor bazen ..eğer işten 6 da çıkmaya başlarsam zumba yada platese gitmek istiyorum.Niye malesef diyorsun canim? Gayet guzel hossun:) tarti olayina gelince Ben de oyleyim. Ve Ben acayip takintiliyim kilo konusundabir de gayet zayifsin sen. Fazlaligin yok gozukuyor. Boyun kac senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?