Diyet arkadasi ariyorum

Jelibon gibi mi sikilasmak icin en iyisi Pilates ve agirlik egsersizleri... Ben de soz verdim kendime. Pazartesi tekrar agirlik calismaya baslicam.

Jelibon gibi mi sikilasmak icin en iyisi Pilates ve agirlik egsersizleri... Ben de soz verdim kendime. Pazartesi tekrar agirlik calismaya baslicam.
hadi inşallah.. Bizim ailede herkes uzun annem 1.80 ve 45 yaşında olmasına rağmen aşırı fit her gun sporunu yapıyor ..ama yaşadığımız hayat şartları farklı maleesef istanbulya yaşayıp işine uzak çalışıp üstüne evliysen çok zor.. Hele yarın öbürgün çovuk olunca nasıl yapıcam diyorum :) haftaya saatlerim belli olsun bende ilk chloe ting 2 hafta challengi yapacağım. internette çok fazla öncesi sonrası sonuç var 2 haftada güzel sıkılaşıyorsun. İlk hedefim onu bitirmek. sen çocukla çok iyi bile yapıyorsun. Hadi bakalım pazartesi milat olsun :)

Canım maşallah çok güzelsin pekte kilon yok açıkçası hiç yok aslında bende öyleyim inan hergun tartılmasam rahat edemem sabredemiyorum ☺
Ben bugün 2 yumurta 5 6 yaprak ıspanak biraz yeşil soğan 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı zeytin yağ yedim aslında karnım tokdu yediklerinin yarısında tıkandım

Kızlar ben bugün 74.5 geldim 900 gram vermişim ya çok sevindim vallahi dün ama eşimle baya yürüdüm pazara gittik burda bir avm var oraya gittik hiç kimsede yoktu akşam kocaya mağazalarda tek müşteri bizdik 1 buçuk saat 10kilo 500 gram oğlumuza taşıdım kucağımda

Kızlar mrb beni de alın aranıza acayip kilo vermem gerek ve beni gaza getirecek birileri gerek en son geçen sene 83 ile başlayıp 74 e kadar inmiştim.
sonra üstüne çok da hızlı bir şekilde kilo aldım ama iyi yedim bayaa yedim yani. Ve tataamm kilom 92-93 lerde şu an ve ben bu beynimi değiştirmek istiyorum artık full kararlı ve hayat tarzı haline getirmem gerek yoksa nasıl kilo aldığımı kendime gösterdim çünkü
neyse çok uzun yazdım bu arada boyum da 160 cm heralde aranızda da en kilolu benim
neyse ben niyet ettim inşallah bugün itibariyle if dyeti ile başladım bakalım

asla hiçbirşey için geç kalmış değilsinn.. Hadi bakalım hoşgeldinn.. Biz her gun ne yediğimizi içtiğimizi kilomuzu yazıyorum bazen foto da paylaşıyoruz daha motive olmak amacıyla. hadi hep beraber zayıflayalım

Hosgeldin canim. Hadi hayirli olsun diyetin :) Ben de if yapiyorum. Hangi saatlerde yiyorsun?

Bravo Valla. Ben hayatta tasiyamam koyuyorum arabasina. Bitti gitti. Arada da yurutuyorum. Butun gun disaridaydim Ben de. Alisverise ciktim. Baya bi yurudum. Simdi geldim eve. Birazdan yine cikcam cocuklari okuldan almaya. 10000e tamamlarim umarim.

Chloe ting.. bakayim Ben bi buna.

Bravo Valla. Ben hayatta tasiyamam koyuyorum arabasina. Bitti gitti. Arada da yurutuyorum. Butun gun disaridaydim Ben de. Alisverise ciktim. Baya bi yurudum. Simdi geldim eve. Birazdan yine cikcam cocuklari okuldan almaya. 10000e tamamlarim umarim.
Valla canım biz araba almadık bebek arabası esimsizdisari çıkmayız diye her yerede arababgla gidiyoruz dedik ama lazimmis bizde bakıyoruz arabalara alalım dedik böyle olmuyor yürü canım iyi edersin orada çocuklar okula gidiyormu

Hoş geldin canım vallahi biz burada yedoklerimizi fotografliyoruz bildiklerimizi paylaşıyoruz canım vallahi kilo ağırlık verelim hafifliyelim

Butun gun disaridaydim. Sadece bir ogun yaptim. Aci soslu tavuk,Bol salata, coleslaw(havuc,lahana ve sogandan yapilan birsey. Yogurt, mayonez ve az biserey bardak ile karistiriliyor)

Yaa kizlar kendinizi tanitsaniza biraz.. yas kac, nerde yasiyorsunuz, evli bekar gibi.... Ilk Ben basliyim...
40 yasindayim(buyuk ihtimal en buyuk Benim) evliyim, ingiltere de yasiyorum ve 4 cocugum var. yaslari 16”erkek” 5” ikiz erkek” ve 18 aylik dunya guzeli bir kizim var :) yaklasik 6 Yildir calismiyorum ev hanimiyim. Istanbul sisliliyim dogma buyume. 2000den beri de bura dayim.

Ben 25 yaşındayım ukrayna doğumluyum ama 7 yaşımdan 15 yaşıma kadar istanbulda yaşadım sonra 5 sene italyadatdım devamında arada gidiyorum ama burada yaşıyorum kadıköyde. Evliyim 2 senerir. Kedim papağanım var onların annesiyim şimdilik daha evlat sahibi olamadım inş oda olsun. Özel sektörde çalışıyorum.. 4 çocukmu wow birde ikiz var süpersiniz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…