- Konu Sahibi diyetdelisi
-
benim 6 aylık oğlum oldugu için sıkı diyet yapamıycam emziriyorum kahvaltımı bol akşam yemegini ise hafif yaparak vermeye caalışıcam bi de bol su ve 1 saat yürüyüş
Bn varım tekrar baslıyorum. 6 kg daha vermek ıstıyoeum.kılzar gunluk tartılın ve braya sonucu yazın.
bende karalıyım bu sefer kacamak yok kızlar kacamaksız bır ısvec ıyetı 13 gun dayanın 1 gunum :)ben de varım. çok azimliyim yarın büyük gün olsun kızlar. birbirimize destek olalım.günlük yazışalım
bu arada 1.69 boy 63,9 kilo
bende karalıyım bu sefer kacamak yok kızlar kacamaksız bır ısvec ıyetı 13 gun dayanın 1 gunum :)
kızın baya büyük masallah cnm istedgn gibi diyet yapabibende emziriyorum sütüm çok azaldı kızımda 14 aylık yemek falan yiyo.zayıflamam lazımmmmmmmm
günlük güzel olurBn varım tekrar baslıyorum. 6 kg daha vermek ıstıyoeum.kılzar gunluk tartılın ve braya sonucu yazın.
bende bugun ısvece yenıden basladım gecen sefer kacamak olmasına ramen 4,5 kg verdım bugun 1 gunum hadı hayırlısı kızlar :)
anladım cnm.bende 13 gün dayanamam heralde 5 gün yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem.açlıktan ölüyorum bu ne yaa :)
peki cnm bu diyette çay yokmu ama ben icmeden duramamki şekersiz içiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?