diyet arkadası arıyorum

aramıza hoşgeldin cnm..bende isveç diyetindeyim 3 günde 2 kilo gitti bile..bugün 4. günüm..isveç çok iyi verdiriyo gerçekten.bence diyete uyarsan 10 günde 5 kiloyu kesin verirsin.ama ben akşamları diyette yazana uymuyorum yani 1 kase çorba içiyorum..gündüz çok iyiyim dayanıyorumda işte akşam zor oluyo benim için.çayı kuru kuru içemiyorum.ufak tefek kaçamaklarım oldu.

hb canım .oo cok güzel canmya tbr ediyorum seni bende ins veririmya bunu duyunca motive oldum tsk ederim. bende aksamları sadece salata yemeyi düşünüyorum yanındakileri pek beenmedimde :d öylede olur dimi kahvemi içtim 2 saat sonra falanda yumurta ve domatesimi yicem . aksamları bişey yemeden durmak evet gercekten zor oluyo ama durcam sadece 10 günüm var ( bakalım bende kacamaksız bitiririm insalah

haşlanmış ıspanak bende sevmiyorum ama mecbur yiyorum.ama sen benden daha iyi kilo verirsin.ben bide çocuk emziriyorum oda acıktırıyo.vereceğine inanıyorum hadi bakalım nişanlını yanıltıcana eminim

Merhaba ,

ben de geldim aranıza ,163 boyunda 36 yaşında 71 kiloyum şu an. hiç bu kadar kilo almamıştım kiloluydum ama 67-68 olurdum en fazla. Şimdi ise 71 ki 72 yi de gördüm.

Çalışıyorum ve 1 yaşında bir oğlum var. Evde kayınvalide kayınpeder ve eve geç gelen bir eş geç yemek yenen bir yemek ile oğlumun doğumundan sonra bu hale geldim.

Şimdi vermek istiyorum, hareket etmeye pek imkanım olmuyor işten eve gelince oğlumla ve ev işi ile vakit geçirebiliyorum

Hanig diyeti yapayım sizinle beraber yapayım ki birlikte motive olayım istiyorum , İsveç diyeti demişsiniz nasıl bir diyet bir inceleyeceğim.

hoşgeldin cnm ben lahana çorbası diyeti ile başladım.1 hafta sürekli ve sadece lahana çorbası yedim 4-5 kilo verdim..şimdi isveç diyetindeyim.isveç 13 günlük diyet.13 günde en az 7 en fazla 20 kilo veriyormuşsun.linkini atim ben oraya bakarak yapıyorum.başta zor geldi yapamam dedim ama yapıyorum inanmak önemli.

Mucize isveç diyeti...

haşlanmış ıspanak bende sevmiyorum ama mecbur yiyorum.ama sen benden daha iyi kilo verirsin.ben bide çocuk emziriyorum oda acıktırıyo.vereceğine inanıyorum hadi bakalım nişanlını yanıltıcana eminim

hmm ben yiyemem ya salatayla idare ederim. ayy ins ya sporda yapıyorum kendimce mekik ve ip atlıyorum . yanıltmam gerek zaten ya yoksa dilinden duramam bida

merhabaa,, bende diyet arkadaşı arıodum burda varmış duydum geldim..isvec diyetine basladım hayırlısıyla bitircem inş.165 boyum 63.5 kilodayım 7 aylık bebeğim var malum 24 saatim onun.yaz gelıo fıt olmak lazım.hadi destek olalım bırbırımıze motıvasyonu dusurmeyelım..

hadi hoşbuldum..aman ebru sallıya uymayın dıyorum sakatlanırsnz.mtv pilatesi öneririm hamilelikten önce yapmıştım haftada 3 yada 4 kere normal yememe rağmen 2 haftada kilo vermemiştm ancak incelmiştm..ne guzel duyguydu..

selam kızlar:)

benim de zayıflama günlüğüm var. beni de aranıza alır mısınız?:))

bir de herkes yaptığı diyeti ve kilosunu hedefini alıntılayarak tablo yaparsa hem tanışmış oluruz hem de listeyle kim ne diyeti yapıyor takip
kolay olur mesela...

Liste
1. hypatia. Dukan Diyeti yapıyorum. Şu anki kilom 76, hedefim 60.

nedicem sahi ya hergün tartınmak ii mi sizce ben bi yarın yani 2 . günü tartınmayı düşünüyorum sonra bide pazartesi yani 4 günün sonunda öle aralıklarla

hg canım bende bugün katıldım . ben isvec yapıyorum ilk günüm daha ins zayıflarız hepbirlikte ya. aynen liste yapılsa iyi olur aslında

valla ben hergün tartılıyorum ve gramda düşmüş olsam bu beni motive ediyo ve dahada hırslandırıyo

hmm motive mi edio.ben 5 gun gecsın 6.gun tartılırım dıe dusunmuştum.duramam bende her sabah tartılırım paylaşalım yazalım olur mu?
isveçe bugun basladım ;
boy;165
kilo;63.5
sabah: 1 fincan nescafe(1 cay kaşıgı şeker)
öğle: 2 haslanmış yumurta,1 salatalık
akşam:haşlanmış tavuk(biftek yerine),salata,1 meyve eklerim

nedicem sahi ya hergün tartınmak ii mi sizce ben bi yarın yani 2 . günü tartınmayı düşünüyorum sonra bide pazartesi yani 4 günün sonunda öle aralıklarla

ben de her gün tartıldıkça motive olup artı eksi durumuma göre dikkat ediyorum. ama kimisi de hergün tartıldıkça sinir stres oluyor ve haftalık tartılıyor. sen de kendi yapına göre buna karar verebilirsin bence...

bende 1 nisan pazartesi isveçe başladım.
ilk gün 67.7
bu sabah 66.3 çıktım
hedefim 63
yarında isveç yapıcam 5. günü tamamlayıp ara vericem.yediklerime dikkat edip yürüyüş yapıcam.duruma göre devam ederim artık.şu yüzüm küçülmese daha veririm sorun değilde yüzüm kayboldu

moralim çok bozuldu ayın 1inden beri 200 gram vemişim yürüyemedim kaç gündür oyüzden mi acaba benim diyet listem şöyle
sabah
2 dilimkepek ekmek
1 tane haşalnmış yumurta
az biraz penir
10 tanezeytin
salatalık domates yeşilbiber

öğle
kepekli makarna yoğurlu yada yoğurlu kepek
arada meyve elme havuç

akşam
1 kase yoğut meyve

yatmadan önce
yeşil çay

niye veremedim

biz şok diyet yapıyoruz.hızlı kilo verdirenden.diyet listen güzel ama yavaş yavaş verirsin belki benimkinden dahada sağlıklı ama dediğim gibi yavaş verirsin.bana şok diyet daha cazip geldi.diyetim bitincede hep dikkat etmeyi düşünüyorum çünkü kendimi bırakınca hemen alıyorum.

üzülme hemen hemen aynı menüyle bende denedim haftada yarım kılo fılan vermıştım tabi sabredemedim isvece basladım.moralını bozma vucudun alışma surecındedır yavas yavas verırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…