- Konu Sahibi diyetdelisi
-
aramıza hoşgeldin cnm..bende isveç diyetindeyim 3 günde 2 kilo gitti bile..bugün 4. günüm..isveç çok iyi verdiriyo gerçekten.bence diyete uyarsan 10 günde 5 kiloyu kesin verirsin.ama ben akşamları diyette yazana uymuyorum yani 1 kase çorba içiyorum..gündüz çok iyiyim dayanıyorumda işte akşam zor oluyo benim için.çayı kuru kuru içemiyorum.ufak tefek kaçamaklarım oldu.
haşlanmış ıspanak bende sevmiyorum ama mecbur yiyorum.ama sen benden daha iyi kilo verirsin.ben bide çocuk emziriyorum oda acıktırıyo.vereceğine inanıyorum hadi bakalım nişanlını yanıltıcana eminim
haftada 3 4 defa pilates de yaparsak incecik ve sımsıkı oluruz kiii..
selam kızlar:)
benim de zayıflama günlüğüm var. beni de aranıza alır mısınız?:))
bir de herkes yaptığı diyeti ve kilosunu hedefini alıntılayarak tablo yaparsa hem tanışmış oluruz hem de listeyle kim ne diyeti yapıyor takip
kolay olur mesela...
Liste
1. hypatia. Dukan Diyeti yapıyorum. Şu anki kilom 76, hedefim 60.
nedicem sahi ya hergün tartınmak ii mi sizce ben bi yarın yani 2 . günü tartınmayı düşünüyorum sonra bide pazartesi yani 4 günün sonunda öle aralıklarla
valla ben hergün tartılıyorum ve gramda düşmüş olsam bu beni motive ediyo ve dahada hırslandırıyo
nedicem sahi ya hergün tartınmak ii mi sizce ben bi yarın yani 2 . günü tartınmayı düşünüyorum sonra bide pazartesi yani 4 günün sonunda öle aralıklarla
üzülmemoralim çok bozuldu ayın 1inden beri 200 gram vemişim yürüyemedim kaç gündür oyüzden mi acaba benim diyet listem şöyle
sabah
2 dilimkepek ekmek
1 tane haşalnmış yumurta
az biraz penir
10 tanezeytin
salatalık domates yeşilbiber
öğle
kepekli makarna yoğurlu yada yoğurlu kepek
arada meyve elme havuç
akşam
1 kase yoğut meyve
yatmadan önce
yeşil çay
niye veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?