diyet arkadası arıyorum

kızlar benimde 2. günüm ve 700 gr. vermişim.çok pis motive oldum kaçamak yaparsanız sizi gebertirim durmak yokk yola devamm

Tartı hep yanls gosterdı hassas tartı bı cm yamuk olsa yanls gsterıyo. Ilk gosterdıgı dgrudur ınsallah.yarın sabaha kaldı tartılma.

benim de ikinci günüm dikkat ediyorum tartılacfağım ama dijital tartım bozulmuş digerindende ne kadar gtmiş anlamıyorum artık cuma günü bi eczaneye girer tartılır yazarım

ben de burdayım :) tartılmadım ama iki sınav ve hiçbirşey yemediğimi düşünürseniz eve gelince bi simit domates salatalık falan yedim .. ama ben buna kaçamak demiyorum çünkü gerçekten midem boşluktan bulanıyordu ve kusmak istiyordum
ama yarın kadıgım yerden devam edicem bugun kendime yulaf ezmesi aldım müsli gibi artık kahvaltılarda onu tüketicemm

zeynep gebelikte kaç kiloyla hamile kalmıştın ne kadarını verebildin

70 kiloyla kaldım 83le doğum yaptım.doğumdan sonrada düştüm 70 e ama kendimi saldım 77 ye çıktım.dedim ne oluyo bu gidiş iyi değil doğru diyete
şimdi 67 yim.fazla zayıf olmak istemiyorum.65-63 yeterli.yüzümden veriyorum suratım küçücük kalıyo..

senin hikayen nasıl

Son düzenleme:
Ben 60 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyla doguma girdim 70 kiloyla çıktım kendiliğinden gider sandım olmadi baktım toto göbek iyice salmisim psikolojim bozuldu aralıkta n beri dikkat ediyorum 59 a indim ama hedefim 55 insallah emzirme güzel kilo verdiriyor onun avantajını kullanmak istiyorum ama gobegim hala 5 aylik hamile gibi ya adet olmadim daha ondan olabilir mi

tabi canım adet olunca inersin yavaş yavaş. ben kızım 9 aylıkken oldum.iyi kilo vermişsin.emzirme zayıflatıyomuuuu nasıll

off dün kaçamak yaptım hoşbeş gofret yedim sadece 100 gr. vermişim.hemende etkisini göstermiş saolsun
neyse pes etmek yok.sizler ne durumdasınız bakiiimm

selam kızlar benide alın aranıza yhaaa yani alır mısınız bende zayıflamak istiyorum ve bugün isveç diyetine basladım tartıda kilomu görünce baslamak zorunda kaldım yani ama kararlıyım yapıcam ve sadece 10 günüm var ev dısında da spor yapma imkanım yok . 10 gün sonra nişanlım izne geliyo iddaaya grdik bu sabah o gelene kadar 5 kilo vermem lazım verebilirsem daha fazla tabide verebilirmiyim ki size hı 5 kilo cokmu on gün için . bu arada 168 boyunda ve 59.4 kiloyum (( kalçalarım büyüdü göbegm cıktı ve bacaklarım kalnlastı ıyyy ya kac gündür giydiklerimide yakıştıramaz olmustum zaten işte bundanmıs aylardırda tartıya cıktıgım yok cesaret edemiyodum baktım olmıcak cıktım bu sabah ac karna ve şok şok şok enfazla 57 bekliyodum yani ama benm kilolar almıs basınıgidiyo . neyse lafı cok uzattım isvec diyetine yeni baslayan yada baslayacak varmı kızlar destek istiyorummmm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…