Diyet arkadaşı arıyorum:)

canım menün çok güzel ama ben hiç spor yapamıyorum

kızlar okula yetişmem gerektiği için kilo bildirimimi yapıp çıkıyorum hemen...
diyete başladığımdaki kilom: 76.650gram
geçen haftaki kilom: 73.000gram
bugünkü kilom: 72.500 gram. (malesef çok az vermişim bu hafta çünkü 2 gün spora gitmedim ve 3 gün abartı şekilde kaçamak yaptım çok pişmanım ama telafisi olacak. öpüyorum sizleri :))) sera cnaım harikasın akşam yorum yapıcam fıstığım. kasımpatı cnım sende sıkma canını :)))

merhaba arkadaşlar 71 kilo civarıyım iyice tosun oldum
geçen sene bu forum sayesinde 65 e kadar inmiştim
şimdi hiç azim yok bende ama kilo vermem lazım
sizlerle beraber bende kilo vermek istiyorum
yarın sabah tartılıp net olarak kaç kilo olduğuma bakıcam
kabul ederseniz burda sizinle beraber yediğimi içtiğimi paylaşmak istiyorum
yaz geliyor düğünler var, denize gidilecek (

sabah yarım izmir kumrusu yedim domatesli peynirli

öğlen taze fasulye, yoğurt,

şu sıralar evde badana boya vardı yeni bitti bahar temizliğim bitsin leslie sensone da yapacam

Merhaba arkadaslar geldim. Tekrar aranizdayim yedigim gibi Kina vardi haftasonuda annnemdeydim Ve verebildigim kilo sadece 200 gram. 77.000 la basladim simdi 76,800 Ve reglim daha gelmedi ama moralimi bozmuyorum aynen devam. Ve grip oldum canim hicbisey istemiyor.

merhaba kızlar yedklerimi yazıyorum:
sabah: sütle bi kase müsli

öğle:
etli patates yemeği 3-4yk
çorba bi kase
1 elma
3-4yk pilav

saat5 gibi:
1 bardak ayran
2galeta

saat6buçukta bi paket form bisküvi

şimdide bir avuç çekirdek yedim.

Kizlar dedigim gibi cooookkk hastayim canim bisey istemiyor

Sabah bi dilim kepek ekmegine light yag sürüp yedim
Arada 1 portakal
Ögle 1 Kase sehriyeli tavuk corba oda zorla yedim
Aksam daha bilmiyorum.

sabah: okuldaydım hiçbişey 2.30a kadar
öğle: 1 küçük tabak salcalı makarna
yarım tabak yeşil fasulye
1 domates yeşil soğann
1 dilim ekmek

akşam : 18.30 : yarım tabak salata
yarım bardak karışık meyve suyu (midem ağırıyoda biraz benimde)

sabah: dışarıdaydım 1 simit

öğle:
1kase çorba
fırında pişirilmiş balık (yarım)
1dilim helva
3-4yk barbunya
1dilim kepek ekmeği (normalde öğle öğünlerinde ekmek yemiyorum ama balığı boş yemek istemedim midem rahatsız olur diye)

ara: vanilyalı kapiçino:)

akşam:
1tabak dolusu çorba
2galeta

Kizlar niye kimse yazmiyor galiba topik degistircemmotivasyon Sifir nerelerdesiniz???????

kızlar merhaba neden kimse yazmıyor bilmıyorum ama ben yazmaya devam edeceğim:)

Sabah: evden acil çıktığım için 1 paket form bisküvi

öğle:
çorba bi kase
mantarlı sote 3-4 yk
pilav 3-4yk
yogurt bir kase

2 saat sonra bir kaç bisküvi arkadas uzattı

saat 4 buçuk gibi iki dilim börek bir bardak ayran

şimdi dondurma yedim çok yedm bugün ya ve cuma günü sunumum var ona hazırlanacağım için sporada gitmeyeceğim bugün

canım ben tabletten giriyordum bozuldu serviste o yüzden ara vermek zorunda kaldım şu anda eski pcyi açtım ordan takılıyorum neyse ara vermek iyi gelmedi ya ipin ucu kaçıyor burası iyi geliyor bana hem moral oluyor hem motive oluyorum doğum günü felan fistan gezdm bayağı bu arada tabi pastalar bana baktı ben de yedim :) ama hemen kendini belli etti ne fena bişey bu kilolar ya hu baskül aldım yeni bundan sonra salmıyorum kendimi diyete devamm kızın bana ( zorla altı kilo verdim bir kilo geri almışım

hazır girmişken bu günkü menümü yazıyım

sabah
3 yumurta
bir kk peynir
cay
iki dilim kadar ekmek

öğlen

bir kase yoğurt

akşam

iki kaşık erişte
iki bardak ayran
bol yeşil salata
iki kaşık fırında kabuklu patates (harika oluyor kızlar öğle menüsüne bol baharatlı ve sarımsaklı azcık zyagı hartmanlayıp atın)

ve aralarda iki bardak yeşil çay içtim ve bol bol su bu arada su demişken 45 saattr bizim burda sular kesik deliriorum resmen geldi Allahtan moralim bozuktu yani öpüyorum hepinizi mutlu diyetler

bu arada stressli, zamanlarda yemeğe saldıran var mı çikolataya felan ( ben çok yapmaya basladım bunu reglim geliyor ondan diyorum ama)

nihayet güneş açtı ve benm giden enerjim geldi çok şükür bol bol karışık bitki çayı içiyorum
kızlar yürüyüş yapıcam veee temizlk yapıcam yaptım ama bir iki yerim eksk kalmıştı onları da halledicem yaza giriyoruz malum temiz olalım küçük pıtırımla ne kadar ne yapabilirsem hem kalori yakalım hem de göbeklerden kurtulalım
kızlar bi yerde on altın kuralla sağlıklı zayıflayın diye bir yazı okudum süt peynir yumurta yoğurt yasak diyet boyunca bol limon bitki çayı günde üç lt su felan güneş battıktan sonra yemek yasakymeklerde su içilmeyecek en az yarım saat sonra ve önce içilecek ve yapanlar kesin zayıflıyor ama protein kalsiyum olmadan pek sağlıklı gelmedi ama şu da var detoks açısından değerlendirirsek gerçekten karaciğeri dinlendirmek adına yazılmış olabilir diye düşündüm
altta yorumlar var 13 kg veren var vermek istediğin kiloyla 3 ü çarpıyosun o kadar gün yapıyorsun diyeti mesela 3kg vermek isteyen birisi 9 gün yapacak

Selma canım işlerinde kolaylık diliyorum sana :)

Kızlar bugün yediklerim:
sabah:
2 dilim kepek ekmeği
közlenmiş biber
1 haşlanmıs yumurta
minicik beyaz peynir
4 siyah zeytin

ara: bir kupa nescafe

spora gittim geldm

Akşam:
1kase çorba
1 tabak salata
1bardak ayran

1 avuç çekirdek

2litre su

Kızlarrrr merhaba yeniden, benim de bilgisayarım servisteydi, geldi ilçede kayboldu falan bulana kadar canım çıkmıştı :)

Ben devam ediyorum hala diyetime, 77 idim en son yazdığımda şuan 74.8 :) ara kaçamaklar dahil artık haftada 800 gr kadar veriyorum. 3. ayımı dolduruyorum bakalım diyette :)

Sizlerde durum ne, merak ettim ama bütün topiği okuyamadım, üşendim

Arkadaslar bende geri dönmek istiyorum yediklerimi yazdigimda daha kontrollu oldugumu fark ettim. Az onceyi baklavayi yemiycektim mesela Hepinize iyi bayramlar bu arada az kalorili çok güzel bayramlar

kimse yazmiyo mu artik? herkes istedigi kiloya mi ulasti yoksa benim gibi diyeti mi biraktiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…