niye 25 anlamadim ama her neyse git başka yerde yap hiç hoş değil resmen topic'i kirletmissin..................................
canım bence birşey olmaz ya küçücük birşey zaten :) menünü de begendim gayet hoş :)sabah:
nestle nesfit
öğle
çorba
3-4yk makarna
köfteli patates yemeği içinde misket kadar beş köfte vardı minik minik kızlar ama suyunu hiç yemedim.
havuç salatası 2-3 yk
KAÇAMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK: saat 6ya gelmişti ve ben çok acıkmıştımspor salonuna girmeden markettn eti puf aldım bı taneck onu yedm
AKŞAM:
bir tabak dolusu çorba
salataaa
birazdan nescafe içicem kızlar. kaçamağımdan dolayı bni affedin gofret çikolata tarzı seylere gtti elimmm zor tttum kendımı ve eti puf onlara göre çok masum görundu onu aldm yedm
canım kahvaltini nasil yaptın onuda yazsaydin keşke onun dışında akşam az olmuş ama dengelemekte lazım :/ azmini takdir ettim :)gunaydin kizlar dun kacamak yaptim sabah ac karnina cikolatai top yedim kahvalti da yaptm
arada elma yedim
oglen bir kase corba bir kase yogrt bir kase salata
ara tekrar elma yedim ve gun icinde iki tane yesil cay ictim
aksam esime hamurisi yaptm ve cok az patates puresi yedim ac yattm resmn hamur yemedim
akşam az gibi gorunse de bu menü ile hızla zayıflarsın ben begendim :)Selam kizlar bugünki menüm
Sabah
1 kücük yesil elma
1dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
Domates, biber
Ögle
Carsidaydim ceyrek simit
Aksama
Sebze corbasi
Salata
canım tabiki verebilirsin 2 haftada 2 kilo ayda 4 kilo bence gayet iyi ben verebilsem o kadar takla atarımkızlar bir şey sorucam ben 2 hafta önce diyete başladım.77.600 kiloydum :26: tuzu şekeri ve hamur işlerini tamamen kestim iki hafta sonunda 75.200 kiloya düştüm yalnız ben spor yapamıyorum çünkü diz kapağım çıktı umarım düzelince başlıcam ama baya zaman alıcak sizce bu şekilde kilo verebilirmiyim??
size örnek menü mü yazayım:
sabah:dometes,salatalık bir dilim kepek ekmeği,çok az peynir.peynir yemezsem yumurta yiyorum
öğlen: nesfit,bir elma veya kepek ekmeğinden tost
akşam:sebze yemeği ve yağsız salata,2 dilim kepek ekmeği
22.00 de meyve bu kadar...
gitti bostan yere süt :) ama evet denemiş oldum :) sen nasıl yapıyorsun canım belki son birkez daha deneyebilirim :)cnm bnm olsun sonucta denemişsin evet evde yapılan yogurtlar biraz kıvamsız oluyorlar ama yapıpda yaptıgın aksam yogurdu yemeyeceksın :) süt kokuyor ve cok kıvamsız oluyor ben en az 2 gun bekletıyorum buz dolabında bozmadan. 2 gün ne yiyorsun yogurt olarak dersen ben sürekli yaptıgım ıcın dolabımda ayrıca yogurdum oluyor. biri bıtmeden hemen öbüürünü mayalıyorum bu şekilde :)))
canım bence birşey olmaz ya küçücük birşey zaten :) menünü de begendim gayet hoş :)
canım kahvaltini nasil yaptın onuda yazsaydin keşke onun dışında akşam az olmuş ama dengelemekte lazım :/ azmini takdir ettim :)
akşam az gibi gorunse de bu menü ile hızla zayıflarsın ben begendim :)
canım önemli olan sagligın kilon elbet gider hiç merak etme Allah en kısa zamanda şifa versin :)yok yoköğlen nesfit yemezsem tost yiyorum teşekkür ederim yorumun için.bakalım inşallah veririz kiloları bir de spor yapabilsem çok iyi olucak ama diz kapağım çıkınca olmuyor işte geçmesini beklicem :)
canım kahvalti gununden önemli öğünü ne demişler sabah krallar gibi öğle halk gibi akşamda köleler gibi yiyeceksin :)ben saglam kahvalti yapmaktan yanayim ekmegi abartmadigim surece sorun olucagini sanmiyorum enerji depolamam lazim ac oteki turlu hic doymuyomusum gibi geliyor dun cok rahattim mesela kesinlikle yumurta peynir yerim kahvaltida salatakik domates vs cayi da en fazla bir fincan tuketiyorum
milyon tane hata yapmişim neyse artık diğerini tutturmaya çalışırım :)buseirem canım sütü ısıtıyorum içine serçe parmağımı sokuyorum eğer ısırıyorsa parmağımı yeteri sıcaklığa gelmiş demektir. :) çok kaynar olmayacak ona göre:) içine 2-3 yk yoğurt koyuyorum ben 1lt sütün içine yani. sonrasında karıştırıyorum sütle yogurdu ve battanıyeyle sarıp 8 saat bekletiyorum öyle. :) sonrasında buzdolabına koyuyorum 2 gun de dolapta bekletıyorum.
kizlar yarindan itibaren maydanoz kurune baslicam onbes gun yag yakici etkisi varmis karacigere cok faydaliymis ben de gebelik doneminden hatra daha odem atamadigi icin vucudum ozellikle uygulamak istyorum cilde cok iyi geliyormus ibrahim saracoglunun kuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?