Diyet arkadaşı arıyorum:)

canım bence birşey olmaz ya küçücük birşey zaten :) menünü de begendim gayet hoş :)
canım kahvaltini nasil yaptın onuda yazsaydin keşke onun dışında akşam az olmuş ama dengelemekte lazım :/ azmini takdir ettim :)
Selam kizlar bugünki menüm

Sabah
1 kücük yesil elma
1dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
Domates, biber

Ögle

Carsidaydim ceyrek simit

Aksama
Sebze corbasi
Salata
akşam az gibi gorunse de bu menü ile hızla zayıflarsın ben begendim :)

canım tabiki verebilirsin 2 haftada 2 kilo ayda 4 kilo bence gayet iyi ben verebilsem o kadar takla atarım örnek menünde nesfitin yaninda tost yemek fazla geldi canım onun dışında ini bence :)
gitti bostan yere süt :) ama evet denemiş oldum :) sen nasıl yapıyorsun canım belki son birkez daha deneyebilirim :)

kızlar menülere yorum goremiyorum..
pael hnd ve nesijj alpalpalp ve zeynep nerde :/

yok yok öğlen nesfit yemezsem tost yiyorum teşekkür ederim yorumun için.bakalım inşallah veririz kiloları bir de spor yapabilsem çok iyi olucak ama diz kapağım çıkınca olmuyor işte geçmesini beklicem :)

ben saglam kahvalti yapmaktan yanayim ekmegi abartmadigim surece sorun olucagini sanmiyorum enerji depolamam lazim ac oteki turlu hic doymuyomusum gibi geliyor dun cok rahattim mesela kesinlikle yumurta peynir yerim kahvaltida salatakik domates vs cayi da en fazla bir fincan tuketiyorum

buseirem canım sütü ısıtıyorum içine serçe parmağımı sokuyorum eğer ısırıyorsa parmağımı yeteri sıcaklığa gelmiş demektir. :) çok kaynar olmayacak ona göre:) içine 2-3 yk yoğurt koyuyorum ben 1lt sütün içine yani. sonrasında karıştırıyorum sütle yogurdu ve battanıyeyle sarıp 8 saat bekletiyorum öyle. :) sonrasında buzdolabına koyuyorum 2 gun de dolapta bekletıyorum.

Selam kizlar bugünki menüm

Sabah

2dilim kepek ekmegi
5-6 catal sucuklu yumurta
Kibrit kutusundan az peynir
Biber

Ögle yarim su bardagi süt kepekli nesfitt ile

Aksam Iki kücük dilim kizarmis et
Boooolll salata

Kacamak olarakda malesef 2 Top dondurma ;;((

canım önemli olan sagligın kilon elbet gider hiç merak etme Allah en kısa zamanda şifa versin :)
canım kahvalti gununden önemli öğünü ne demişler sabah krallar gibi öğle halk gibi akşamda köleler gibi yiyeceksin :)
milyon tane hata yapmişim neyse artık diğerini tutturmaya çalışırım :)

Kızlar notlarımı kitaplığımı falan düzenledim spordan gelince yazamadım şimdi yazıyorum menümü
sabah: nestle nesfit
öğle (saat 3buçuk gibi evde yemek yoktu ve bende oldukça dengesiz beslendim)
katmer yedim kızlar hamurla yapılan birşey varya ondan yanında ayranla ve biraz çok yedm.

ara: bir elma
1kupa nescafe

spor

akşam:
ceza olarak yemek yok
4 kuru kayısı ve yanında üç kupa sıcak su

fotograf yukleyemiyorum ne guzel cekmistim fotosunu neyse yaziyorum
sabah
iki yumurta haslama bol yesilli salata
iki tane kucuk tost peynirli yagsiz ama kucucuk dilimler cok masumm
yarim domates esim saolsun yumruk kadar almis donatesler hormonlu hormonlu
bir fincan cay

aksam tekrar yazicam

kizlar yarindan itibaren maydanoz kurune baslicam onbes gun yag yakici etkisi varmis karacigere cok faydaliymis ben de gebelik doneminden hatra daha odem atamadigi icin vucudum ozellikle uygulamak istyorum cilde cok iyi geliyormus ibrahim saracoglunun kuru

Bu kürü yapmayi bende isterdim ama maydanozdan nefret ediyorum yaa. Ise yariyormu hic denedinmi?

Kizlar bugünki menüm

Kahvalti

1 dilim kepek ekmek
Domates
Biber
Ceyrek sosis
Haslanmis yumurta

Ögle

Nesfitt yicem

Aksam daha bilmiyorum
Ama reglim gelcek canim cooookk cikolata istiyor napcam beni öyle kayisi filan kesmiyor Burda bi gorflet gibi cikolatanin icinde toplam 170-220 kalori var Ve buda gayet cok. Pudding yapsam cokmu zarar olur??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…