Diyet arkadaşı arıyorum:)

Bu kürü yapmayi bende isterdim ama maydanozdan nefret ediyorum yaa. Ise yariyormu hic denedinmi?

suyunu icmistim ama bu tarz ilk defa denicem on bes gun sonunda gorucez neler olucak bakalim hic kacamak yapmiyo musun git ye tatli kendini kasma bu kadar geri alirsin hem de daha fazla bi anda patlama olur mesela bi tane cikolata ye ama sabah ye aksam yeme ya da sutlu tatli

Dün dondurma yedim ama kesmedi. Ben tam bir cikolata hastasiyim ama zayiflama ugruna onu bile terk ettim, kendime simdi Pudding Yaptim onu yerim artik ;;)))

Selam kızlar, 1 hafta olamayacağımı sölemiştim, pazartesi katılıcam size ama tablonuz nerde? Tüm sayfaları okuyamadım ama tablo göremedim. Tablo yapmayacaksanız bu işte yokum ben motive olamıyorum çünkü...

boyumm 1.69 kilom 65 bi 12 kilo versem yeter

sera cnm hoş geldın geçende yazmıstın ama sonra kayboldun birden :)))

kızlar dünkü menümü yazmadım çünkü bir sürü kaçamak yapmıstım. kendimden utandım resmen. Ama bu gün acısını çıkarttım sporda:)

sabah 07.00'de: (artık dün nasıl yediysem midem felç olmus gibi sabah nasıl bulanıyor yanıyordu) midem çok kötü diye bir bardak süt ısıtıp içebildim sadece.
öğle:
bir kase çorba
3-4yk pilav
fırında pişirilmiş bir but
ufak bi kase hoşaf

NESCAFE ARTIK YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

saat 3 gibi 1 galeta

1litre su

spora gidip geldim ve şimdide form bisküvi ile bir bardak ayran içiyorum...

Nerde bu millet ya hu iki gundur kimsede tik yok

Evet canim haklisin kimse yazmiyosun. Bende dün yazamadim eltimin oglumun kinasi vardi ordaydik onun icin yediklerim cok dengesiz. Ama yinede dikkat ettim. Simdide haftasonu annemdeyim ins kacirmam yinede size Haber vermeye calisacagim. Iyi haftasonlari.

o zaman bende yazim yediklerimi benimkide biraz karışık oldu nedense

sabah 1.30da kalktım : yarım çay bardağı süt
yarım tabak makarna yoğurtluu
1 saat sonra döner (ama bildiğimiz gibi dgl ekmeği ufacık ve içi nerdeyse hep yeşillikti)

akşam: 3 tane salatalık yerim ceza olarak
2 litre su ve 2 bardak siyah çayyy (şekersiz)

kızlar merhaba anca evde olabildim :) bugün arkadasımla tiyatroya gttk ve uzun zamandır görüşmediğim bir arkadasımdı tiyatro sonrası beraber birşeyler yiyelim dedik yazıyorum

sabah: 1 kase nestle nesfit

tiyatro çıkışı saat 6 gibi 1 kumpir yanında kola falan içmedim ama...

2 çay şekersiz.

ve bu yazın ilk dondurma açılışını yaptım kornetttt

arkadaşlar robot değiliz insanız nihayetinde o yüzden diyorum kaçamak ta yapıcaz dondurma da yicez tatlı da ama aaa ben diyeti bozdum bunu yedim diyip ipin ucunu bırakırsak işte o zaman acil durum demektir o zaman kilo alımı başlıyor ama atıyorum sabah kahvaltımı yaptım arada bi tatlı kaçamağı yaptım akşama diyete devam ya da ertesi günü telafisi var ben kendi adıma konuşuyorum öyle aman aman bir diyet yapmıyorum sadece ekmeği kestim ve tatlıyı azalttım bir de detoks niyetine birşeyler yapıyorum cildim güzelleşsin ödemler atılsın hesabı
bir de suçluluk duygusu oluşuyor bende kaçamak yaptığım zaman üff yemeseydim keşke felan oluyorum

Ben de 5 kilo kadar vermek istiyorum.

onun bana sorabileceği benim ona birşeyler sorabileceğim bir aşkadaş arıyorum 60 kilodan 50 kiloya düşmek istiyorum

Kızlar hepiniz hoş geldiniz bizim özel olarak uyguladığımız bir diyet listesi yok. Sadece öğünlerimizi sağlıklı ve kalori bakımından az olacak şeylerle dolduruyoruz.:) bol salata yemek gibi.

bugünkü menüm:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
2kupa şekersiz yeşilçay
2dilim kepek ekmeği
minicik çökelek peynir(yağsız oluyor diye :) )
közlenmiş biber
4siyah zeytin

Şimdi spora gidiyorum ve 2 galeta yiyeceğim

spordan döndüğümde

1tabak dolusu çorba
1 tabak dolusu salata
ve ayrannn :) hafta içi yaptığım kaçamakların telafisi olsun diye :)

akşam da 1elma yerim kızlar. ve 2 litre su

Herkes dagilmismi bana mi oyle geliyor
Bu haftasonu valla benim diyetin ucu bucagi kalmadi kizlar esim evde olunca surekli farkli seyler istiyo ve bende insanim ozeniyorum az yiyim diyorum sonra dayanamiyorum
Arzzuu,nesij,selma ve diger kizlar nerelerdesiniz ? Iyice bos biraktik topigi ?

bende yediklerimi yazıyorummm

sabah: 10da kalktım 30dk yürüdüm 3e kadar bişiy yemedim canım istemedi
3.30'da 2 bardak ıce tea ve 2 3 bisküvi

öğle: 1 kase çorba
4 kaşık makarna
1 küçük kase cacık yarısını yedim
2 3 kızarmıs biber dolaptan çıkarmış yengem domatesli
2 3 dilimde ekmek

akşam: 3 köfte büyüklügünde mangal et
1 ekmeğin 3/1'i
2 su bardağı kolaaaa :94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…