Diyet arkadaşı arıyorum

Bende başlayamadım... midem bulanıyor kemiklerim sızlıyor hasta olcam sanırım

Menü kötü değil yerinde olmuş koşturmaca da yaptın sonuçta misafir hazırlığı için dengeledi günü bence

gunaydin hanimlar hepinize şans dolu gun diliyorum sabah 9da 1bardak ilik su. 30dk donra 1haşlanmis yumurta 1kucuk sosis cok az ekmek (ucundan aıdim 1.2 isirik)
oglen isdeyim ne yiyecegim hakda bir fikrim yok.
bide bugun reglim geldi hicbisey yapasim yok.uyuyasim var sadece

bende dun yogurt kurune başlayamadim cunki limonum bitmisdi bugunden başlayacam..sonucunu merak ediyoeum gobrk yaglarina iyi geliyormus

günaydın bayanlar ;
sabah şireli börek yedim yarım porsiyon kadar pazar alışverişi yaptım ordan da iş yerime kadar yürüdüm bugün 45 dakika kadar yürümüş oldum birazdan tarsusi türk kahvesi içecem sade öğlen iş yerinde yemek yemicez akşamda balık var menüde yanına roka ve morul saltası günüde öylece kapatmış olacam

Bugün kahvaltıda iki dilim çavdar ekmeği, bir dilimin üzerinde sadece avokado, diğer dilimi de kekikli taze peynir ile yedim. Üç tane de zeytin yedim. Öğlen için dünden kalan hindi külbastıdan yiyeceğim. Akşam için henüz plan yapamadım.

8. gün tartı: 86.1
  • 1 büyük bardak ayran
  • 1 sokak simidi
  • 1 bardak şekersiz sütlü kahve
  • yarım tavuk dürüm
  • 1 muz
  • 1 kahve
1331 kalori

Çok bir şey yememişim gibi görünüyor ama simit ve dürümün kalorisi fazla olduğu için bugün aldığım toplam kalori miktarı arttı. İyi ki dürümün tamamını yememişim, kalorisinin bu kadar fazla olduğunu tahmin edememiştim :) Hala hasta olduğum için spor ya da yürüyüş yapamıyorum, biraz uyuma-dinlenme, sonra kalkma evde biraz kıpırdanma modundayım :)

iyi akşamlar kizlar pek paylasim olmamis bugyn neredesiniz :) ben oglen 2dilim tavuk bud 2kucuk dilim patated firinda yedim 1buyuk bardak ayranla. aksam henuz yemedim iatahim yok cok acikirsam eger ayran yapar icerim.hastayim spor malum yapamayacagim.belki hafif dans ederim :)

Iyi akşamlar ben abarttım bugün 2 öğün yedim ama fazla kaçtı o yüzden yazmıcam yediklerimi... iş çıkışı belediyeye binmek için 3 durak yürüdüm müstakil bir evimiz var arada uğradığımız babam ağaç budadı ben ve annemde parçaladık spor yerine geçti kollarım bayağı çalıştı 3 saate yakında üstüne yürüdük eşimle yediklerim ile dengeledi yarın çok dikkat etmem gerekli pazartesi tartı günü

Diyetisyen 9 kilo fazlam olduğunu söyledi ama sıkıntı şurada ben 9 kilo eksık olduğumda da kilolu gözüküyordum.
günde iki litre su içmem gerekiyormuş ama ben su içemiyorum bazen haftada bir bardak içtiğim oluyo
Su içmeyi nasıl alışkanlık haline getirdiniz hanımlar çok merak ediyorum.

Ben de hiç su içmezdim.Diyetisyen sayesinde alışkanlık oldu. İlk diyete başladığımda 14 bardak içmem gerekiyordu.İşe gitmeden 2bardak içiyordum.9 da işe başlayıp 10.30 a kadar 2bardak sonra 13.30 a kadar 2bardak sonra 3e kadar 2bardak 18:00 a kadar 2 bardak içiyordum.Eve gidince de 4 bardak su içiyodum saatleri ayarlamak iyi oluyor.Diyetisyene gitmiyorum artık ama su içiyorum en azından 1.5 2 litre içiyorum kendinize şu saate kadar şu kadar bardak su içeçeğim diye program yapın olur

Saat ayarlamak mantıklı aslında şuan telefona su içmeyi hatırlatıcı bi program indirdim her saat telefon çalacak su içmemi hatırlatacak.
bir bardak içiyorum ikinci de midem bulanıyor.Zorlamalıyım sanırım alışana kadar.

Merhaba hoşgeldin :) Ben cam bir şişenin içine akşamdan limon ve portakal dilimleri atıyorum, ertesi gün çok güzel bir aroması oluyor. Ben de hiç su içemezdim ama bu sayede zevkle içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…