- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Bende başlayamadım... midem bulanıyor kemiklerim sızlıyor hasta olcam sanırımBen de bugün sabahki menüme ek;
Öğlen sağlıklı pek bişi bulamayınca döner, yanında çok az bir patates salatası ve yeşillik yedim. Yanında limonlu soda içtim. Akşam da 100 gr kadar bir dilim hindi külbastı ve gün sonunda iki litre limonlu su içtim.
Üç kaşık da sek quark yaban mersinli ile günü kapattım. Bugün yoğurt kürüne başlayamadım ama.:/
Menü kötü değil yerinde olmuş koşturmaca da yaptın sonuçta misafir hazırlığı için dengeledi günü benceMerhaba hanımlar bugün pek aktif olamadim
nasıl geçti bakalım gününüz
Benim misafirler kosusturma ile geçti elimden geldiğince yedikleri dikkat etmeye çalıştım ama yinede fazla oldu sanki
SABAH
30gr ekmek
20gr peynirli
Yeşillik
Ara
Sütlü kahve
1kucuk Elm
Ogleden sonra
Sade Türk Kahvesi
1 havuç
Aksam
Minik poğaça
5 6 kadar çıgkofte
1 bardak ayran
çok teşekkür ederim :) benim de arkadaşa ihtiyacım var çünkü :)tabi katılabilirsin tabloy göre bilgilerini verirsen seni de ekleyelim tatlım
bende dun yogurt kurune başlayamadim cunki limonum bitmisdi bugunden başlayacam..sonucunu merak ediyoeum gobrk yaglarina iyi geliyormusBen de bugün sabahki menüme ek;
Öğlen sağlıklı pek bişi bulamayınca döner, yanında çok az bir patates salatası ve yeşillik yedim. Yanında limonlu soda içtim. Akşam da 100 gr kadar bir dilim hindi külbastı ve gün sonunda iki litre limonlu su içtim.
Üç kaşık da sek quark yaban mersinli ile günü kapattım. Bugün yoğurt kürüne başlayamadım ama.:/
Evet tatlım hoş geldin aramızabeni de eklemişsin çok teşekkürler cnm :)
Pazartesi tartı günümüz canım tabloya pazartesi ekleyeyim olur mu sende bugün başla menü paylaşımına tabloya göre de verirsen bilgileriniMerhabaa gruba yeni üye alıyor musunuz
1.60 boy 65 kilo hedef de 50Pazartesi tartı günümüz canım tabloya pazartesi ekleyeyim olur mu sende bugün başla menü paylaşımına tabloya göre de verirsen bilgilerini
Diyetisyen 9 kilo fazlam olduğunu söyledi ama sıkıntı şurada ben 9 kilo eksık olduğumda da kilolu gözüküyordum.
günde iki litre su içmem gerekiyormuş ama ben su içemiyorum bazen haftada bir bardak içtiğim oluyo
Su içmeyi nasıl alışkanlık haline getirdiniz hanımlar çok merak ediyorum.
Ben de hiç su içmezdim.Diyetisyen sayesinde alışkanlık oldu. İlk diyete başladığımda 14 bardak içmem gerekiyordu.İşe gitmeden 2bardak içiyordum.9 da işe başlayıp 10.30 a kadar 2bardak sonra 13.30 a kadar 2bardak sonra 3e kadar 2bardak 18:00 a kadar 2 bardak içiyordum.Eve gidince de 4 bardak su içiyodum saatleri ayarlamak iyi oluyor.Diyetisyene gitmiyorum artık ama su içiyorum en azından 1.5 2 litre içiyorum kendinize şu saate kadar şu kadar bardak su içeçeğim diye program yapın olur
Diyetisyen 9 kilo fazlam olduğunu söyledi ama sıkıntı şurada ben 9 kilo eksık olduğumda da kilolu gözüküyordum.
günde iki litre su içmem gerekiyormuş ama ben su içemiyorum bazen haftada bir bardak içtiğim oluyo
Su içmeyi nasıl alışkanlık haline getirdiniz hanımlar çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?