- 27 Aralık 2013
- 1.005
- 1.563
- 333
- 35
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Bunu hemen denemeliyimMerhaba hoşgeldin :) Ben cam bir şişenin içine akşamdan limon ve portakal dilimleri atıyorum, ertesi gün çok güzel bir aroması oluyor. Ben de hiç su içemezdim ama bu sayede zevkle içiyorum
Çalışan bir bayanım muhasebeciyim sürekli oturuyorum her saat başı kalkıp mutfağa gidicem dedim kendime her kalkışta 1 bardak su içiyorum ve masaya da sürahi koydum sürahiyi bitiriyorumDiyetisyen 9 kilo fazlam olduğunu söyledi ama sıkıntı şurada ben 9 kilo eksık olduğumda da kilolu gözüküyordum.
günde iki litre su içmem gerekiyormuş ama ben su içemiyorum bazen haftada bir bardak içtiğim oluyo
Su içmeyi nasıl alışkanlık haline getirdiniz hanımlar çok merak ediyorum.
selam aramiza hoşgeldin :)Merhabaa gruba yeni üye alıyor musunuz
Hoşbuldummmselam aramiza hoşgeldin :)
O kaçamakları bende yapıyorum... onları yerken üst ekmeği yeme kolayı yarım iç patatese başladın mı bitiyor zaten sonrasında biraz dolaş eve geçince 10 dk göbek at yediklerinin yarısı gittiKızlar selam, 2 günden beri çok ama çok bozdummotivasyonum düştü ;( fastfoodlar abur cuburlar havada sonra da mideme umuştu maalesef yarından itibaren söz veriyorum düZgün bir şekilde başlıyorum inşallah
Günaydın :) çok geçmiş olsun.. Benim de dün akşam yemeğinden hala midem bulanıyorKızlar günaydın nasılsınız.. çok kötü oldum boğazım ağrıyor öksürük tutuyor ve ateşim çıkacak gibi
Bal limon sıcak su yaptım içiyorum şimdi... Zencefil aldıracam eşime antibiyotik niyetine ... birazda karanfil atarım ağzıma... ilaç kullanan biri değilim portakal mandalina da ekledim mi iyileşirim sanırımGünaydın :) çok geçmiş olsun.. Benim de dün akşam yemeğinden hala midem bulanıyorbol bol istirahat et,bol bol sıvı ılık olmak üzere tüket, pastil varsa kullanabilirsin , benical çold tarzı soğuk algınlığı ilacı da kullanabilirsin kalple ilgili bir rahatsızlığın yoksa.. Tekrardan geçmiş olsun
Canim dikkat et kendine iyi ce dinlen istirahat et tatlım bol bol Cvitamini alBal limon sıcak su yaptım içiyorum şimdi... Zencefil aldıracam eşime antibiyotik niyetine ... birazda karanfil atarım ağzıma... ilaç kullanan biri değilim portakal mandalina da ekledim mi iyileşirim sanırım
Hiç moralini bozma kaldığını yerden devam etKızlar selam, 2 günden beri çok ama çok bozdummotivasyonum düştü ;( fastfoodlar abur cuburlar havada sonra da mideme umuştu maalesef yarından itibaren söz veriyorum düZgün bir şekilde başlıyorum inşallah
Aynen haklısın teşekkür ederim tarçınlı süt güzel oluyormuş gerçekten bilginize :)Hiç moralini bozma kaldığını yerden devam et
Olan olmuş takılma
fit zayıf halimiz düşünerek moralimizi yüksek tutalim
Teşekkür ederim.. şişkinlik için kimyon suyu yapıp içebilirsin lezzetli oluyor hemdeGünaydın kızlar nasılsınız
Canim dikkat et kendine iyi ce dinlen istirahat et tatlım bol bol Cvitamini al
Allah şifa versin
Bende rengl olmuşum kendimi balon gibi hissediyorum
Akşamleyin az yersin Sek bir yoğurt çıkartmış proteini yüksek ben akşam ondan yemeyi düşünüyorum inşallah sadece. Yoksa ben de 2 gün çok bozdumBen bu haftasonu iyice saldım o yüzden bugün yazmayayım hiç. Eşimle tam bir kahvaltı vs yi ve zaman geçirmeyi haftasonları yapabiliyoruz o yüzden haftasonları diyette zorlanıyorum. Akşam az ye ama kahvaltını güzelce yap diyor ben de yalnız bırakmıyorum. Ama sonra da diyete karşı suçluluk duyuyorum.
Evet sek quark hatta meyvelileri tatlı niyetine de tüketiliyor ondan yiyeyim bu akşam sadece.S
Akşamleyin az yersin Sek bir yoğurt çıkartmış proteini yüksek ben akşam ondan yemeyi düşünüyorum inşallah sadece. Yoksa ben de 2 gün çok bozdum
Kızlar günaydın nasılsınız.. çok kötü oldum boğazım ağrıyor öksürük tutuyor ve ateşim çıkacak gibi
Iyi olmazsam yarın serum taktirmayı düşünüyorum... kuru öksürük geçmedi zaten ateş yok şükür gece ne olur bilmiyorum işin kötü yanı eşim ise gidecek tekim evdeAman dikkat et. Ben de aynı şekilde hasta oldum. Yataklara düşürmüyor ama halsizlik, burun tıkanıklığı ve yüksek ateş helak ediyor insanı. Sürekli ılık-sıcak şeyler iç; çorba, süt, çay. Çok iyi geliyor. Bir de asla üşütme kendini. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?