Diyet arkadaşı arıyorum

Çalışan bir bayanım muhasebeciyim sürekli oturuyorum her saat başı kalkıp mutfağa gidicem dedim kendime her kalkışta 1 bardak su içiyorum ve masaya da sürahi koydum sürahiyi bitiriyorum

Kızlar selam, 2 günden beri çok ama çok bozdum motivasyonum düştü ;( fastfoodlar abur cuburlar havada sonra da mideme umuştu maalesef yarından itibaren söz veriyorum düZgün bir şekilde başlıyorum inşallah

O kaçamakları bende yapıyorum... onları yerken üst ekmeği yeme kolayı yarım iç patatese başladın mı bitiyor zaten sonrasında biraz dolaş eve geçince 10 dk göbek at yediklerinin yarısı gitti

Kızlar günaydın nasılsınız.. çok kötü oldum boğazım ağrıyor öksürük tutuyor ve ateşim çıkacak gibi
Günaydın :) çok geçmiş olsun.. Benim de dün akşam yemeğinden hala midem bulanıyor bol bol istirahat et,bol bol sıvı ılık olmak üzere tüket, pastil varsa kullanabilirsin , benical çold tarzı soğuk algınlığı ilacı da kullanabilirsin kalple ilgili bir rahatsızlığın yoksa.. Tekrardan geçmiş olsun

Bal limon sıcak su yaptım içiyorum şimdi... Zencefil aldıracam eşime antibiyotik niyetine ... birazda karanfil atarım ağzıma... ilaç kullanan biri değilim portakal mandalina da ekledim mi iyileşirim sanırım

Günaydın kızlar nasılsınız
Bal limon sıcak su yaptım içiyorum şimdi... Zencefil aldıracam eşime antibiyotik niyetine ... birazda karanfil atarım ağzıma... ilaç kullanan biri değilim portakal mandalina da ekledim mi iyileşirim sanırım
Canim dikkat et kendine iyi ce dinlen istirahat et tatlım bol bol Cvitamini al
Allah şifa versin
Bende rengl olmuşum kendimi balon gibi hissediyorum

Hiç moralini bozma kaldığını yerden devam et
Olan olmuş takılma
fit zayıf halimiz düşünerek moralimizi yüksek tutalim

Günaydın kızlar nasılsınız

Canim dikkat et kendine iyi ce dinlen istirahat et tatlım bol bol Cvitamini al
Allah şifa versin
Bende rengl olmuşum kendimi balon gibi hissediyorum
Teşekkür ederim.. şişkinlik için kimyon suyu yapıp içebilirsin lezzetli oluyor hemde

Ben bu haftasonu iyice saldım o yüzden bugün yazmayayım hiç. Eşimle tam bir kahvaltı vs yi ve zaman geçirmeyi haftasonları yapabiliyoruz o yüzden haftasonları diyette zorlanıyorum. Akşam az ye ama kahvaltını güzelce yap diyor ben de yalnız bırakmıyorum. Ama sonra da diyete karşı suçluluk duyuyorum.

S
Akşamleyin az yersin Sek bir yoğurt çıkartmış proteini yüksek ben akşam ondan yemeyi düşünüyorum inşallah sadece. Yoksa ben de 2 gün çok bozdum

Kızlar günaydın nasılsınız.. çok kötü oldum boğazım ağrıyor öksürük tutuyor ve ateşim çıkacak gibi

Aman dikkat et. Ben de aynı şekilde hasta oldum. Yataklara düşürmüyor ama halsizlik, burun tıkanıklığı ve yüksek ateş helak ediyor insanı. Sürekli ılık-sıcak şeyler iç; çorba, süt, çay. Çok iyi geliyor. Bir de asla üşütme kendini. Çok geçmiş olsun.

Iyi olmazsam yarın serum taktirmayı düşünüyorum... kuru öksürük geçmedi zaten ateş yok şükür gece ne olur bilmiyorum işin kötü yanı eşim ise gidecek tekim evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…